Waarom ik je Androskat Nooit Zal Aanraden + Werking

Androskat is een middel dat kan worden gebruikt bij erectieproblemen. Het bevat twee chemische stoffen, namelijk papaverinehydrochloride en fentolaminemesylaat. Deze twee stoffen doen verschillende dingen, waardoor de penis ten slotte gemakkelijk een erectie kan krijgen.

Echter is Androskat een medicijn waarmee je moet uitkijken. Het middel is niet voor iedereen geschikt en het kan ook heel vervelende bijwerkingen hebben.

Hoe werkt het?

Papaverinehydrochloride en fentolaminemesylaat zijn de werkzame stoffen in Androskat. Deze stoffen doen twee dingen:

 1. Ze zorgen ervoor dat de bloedvaten verwijden (fentolaminemesylaat).
 2. Ze zorgen ervoor dat de spieren in de zwellichamen van de penis verslappen (Papaverinehydrochloride).

Doordat de bloedvaten verwijden en tegelijkertijd de spieren in de zwellichamen van de penis verslappen, kan er meer bloed in de zwellichamen stromen. Die grotere hoeveelheid bloed in de zwellichamen betekent een basis voor een erectie. Meestal ontstaat de erectie direct na inname van het middel. Dat gaat zo snel door de wijze waarop het middel ingenomen wordt.

Anders dan Viagra en andere pilletjes die op de markt verkrijgbaar zijn om je erectieproblemen te verhelpen, is Androskat geen pilletje dat je doorslikt. Het hoeft niet door je slokdarm naar je maag, waar het afgebroken moet worden voor het opgenomen kan worden in je bloedbaan. Androskat is een vloeibaar middel dat in ampulvorm wordt gespoten. De ampul slik je niet door, je eet deze niet op, maar je haalt de vloeistof met een naald eruit en spuit die vervolgens in je lijf. Een werkje dat concentratie en verantwoordelijkheid vereist, want als het niet op de goede manier ingespoten wordt, heeft dit direct al nare gevolgen.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat er gebeurt als je Androskat inspuit

Net zoals bij andere injecties kan het inspuiten van Androskat bloeduitstortingen geven. De plaats van de injectie kan rood worden. Ergere directe bijwerkingen zijn als volgt:

 • Verdooft gevoel in de penis
 • Pijn en zwelling van de voorhuid
 • Duizeligheid

Deze bijwerkingen maken het resultaat van Androskat, een erectie, eigenlijk onnuttig en onplezierig. Probeer maar eens te vrijen als je duizelig bent, pijn hebt aan je voorhuid of je penis niet voelt. Dat laatste is vergelijkbaar met het gevoel dat je hebt als je iemand een hand geeft of iemand probeert te masseren, terwijl je hand slaapt. Lastig en niet fijn.

injectie

Heb je geen last van de bijwerkingen en gebruik je met een tevreden gevoel Androskat voor een langere tijd? Dan kunnen er plaatselijke verhardingen in de penis ontstaan, die pas verdwijnen als je stopt met het middel.

Naast bijwerkingen kent Androskat ook gevolgen als je Androskat niet goed injecteert.

De vloeistof kan onder de huid komen en pijn veroorzaken. Ook kunnen er bloedingen ontstaan als Androskat in oppervlakkige bloedvaten gespoten wordt

Hoe je Androskat moet injecteren

Androskat haal je met een injectienaald uit de ampul of flesje. Hiervoor dien je het flesje/de ampul te breken. De injectienaald zet je op je penis, de ene keer links en de andere keer rechts, en je spuit het middel rechtstreeks in je penis. Het middel wordt plaatselijk ingespoten, rechtstreeks in je zwellichaam en daarom werkt het ook zo snel.

 • Na injectie houdt een erectie door het middel ongeveer 15 minuten aan.
 • Je moet de injectieplaats ongeveer 2 minuten dichtdrukken, waarna je dus ongeveer 13 minuten kunt genieten van je erectie.
 • Na de injectie dien je over je penis te wrijven, zodat de vloeistof zich kan verspreiden.
 • Je mag na een injectie het middel een week niet meer gebruiken.

Androskat injecteren kan lastig zijn. De meeste mensen hebben namelijk geen ervaring met injecties geven. Daarbij is het erg lastig om het medicijn te doseren. Doseringen liggen uiteen. De ene patiënt heeft 0,1 ml nodig, de ander 2 ml. Het is dus nogal zoeken naar de dosering die het juiste effect geeft en geen bijwerkingen veroorzaakt. Als je te weinig inspuit, moet je 24 uur wachten tot je het nog eens probeert. Als je erectieproblemen hebt en je plant een avondje seks in waarbij je Androskat wilt gebruiken, kan je hele plan dus van de baan geschopt worden. Als je te veel van het middel injecteert, houdt je erectie langer aan. Dat klinkt goed, maar dat is het niet. Je erectie wordt namelijk mogelijk gemaakt door de werking van het middel. Hierdoor wordt er op onnatuurlijke wijze met de bloedvaten en de bloedtoevoer gespeeld en dat kan bij langere duur klachten geven, zoals duizeligheid en plaatselijke verhardingen. Bij dat laatste dien je overigens een arts te raadplegen.

Een drankje erbij is not done

Verder dien je bij Androskat rekening te houden met andere middelen. Zo mag je een uur voor de injectie niet roken en wordt alcohol voor en tijdens gebruik ook afgeraden. Roken kan de werking van het middel verminderen. Alcohol kan de werking juist versterken, maar dan loop je het risico op een te lang aanhoudende erectie, wat gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Kan Androskat jouw verlosser zijn?

Op de vraag of Androskat jou een erectie kan geven, is het antwoord ja. Of Androskat het middel is dat jouw erectieprobleem kan oplossen, is het antwoord zeker nee. Androskat geeft je een onnatuurlijke erectie. De bloedvaten worden verwijd door het chemische middel fentolaminemesylaat en de spieren van je zwellichamen verslappen door de chemische stof Papaverinehydrochloride. Dit samenspel geeft je een erectie, waarvan je met een beetje geluk een kwartier kunt genieten.

Ondertussen weet je dat je een onnatuurlijke erectie hebt, je moet voor de seks een spuit in je penis zetten en je kunt hierdoor allerlei vervelende bijwerkingen ervaren. Als het middel is uitgewerkt, verslapt je penis hoogstwaarschijnlijk weer en je seksavontuurtje van deze week zit er dan weer op. Als je echt een erectieprobleem hebt, kun je namelijk niet zelf een erectie krijgen óf je erectie is niet hard genoeg om geslachtsgemeenschap te hebben. Je moet nu dus een week wachten tot je Androskat weer opnieuw kunt inspuiten. Houd overigens ook goed bij aan welke kant van je penis je ditmaal de injectie hebt gezet, want als je dit niet consequent afwisselt loop je een hoger risico om plaatselijke verhardingen te krijgen.

Androskat pakt jouw échte probleem niet aan

Het middel Androskat kan je dan wel een erectie bezorgen, het échte probleem van je erectiestoornis pakt het echter niet aan. Het lost eigenlijk alleen voor een korte tijd het symptoom van je echte probleem op. Dat je geen erectie kunt krijgen is namelijk een gevolg van een onderliggend probleem. Het onderliggende probleem kan lichamelijk zijn, maar in veel gevallen is er sprake van een psychisch erectieprobleem of is er een combinatie van lichamelijke en psychische oorzaken.

Zo is bij slechts één op de vier mannen met een erectieprobleem,een lichamelijke oorzaak het echte probleem. Bij één op de vier is er alleen een psychisch probleem onderliggend en bij de helft zijn er zowel psychische -als lichamelijke problemen die de erectiestoornis veroorzaken.

Lichamelijke oorzaken van erectieproblemen Psychische oorzaken van erectieproblemen
Bloedvatafwijkingen Onzekerheid
Suikerziekte Faalangst
Alcohol, drugs en medicatie Afleidende prikkels van de partner, zoals geur, gedrag en geluid
Zenuwschade Depressieve gevoelens
Hormoonafwijkingen Ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals overleden dierbare of ontslag op het werk
Te nauwe voorhuid Weinig seksuele opwinding partner
Ziekte van Peyronie Seksueel trauma
Hoge spanning in bekkenbodemspieren Intimiteitsproblemen
Slagaderverkalking Relatieproblemen
Prostaatvergroting Stress

Heb je een erectiestoornis en kan er sprake zijn van een lichamelijk probleem? Raadpleeg dan eerst je arts. Als er een psychische oorzaak, of wellicht meerdere psychische oorzaken ten grondslag kunnen liggen aan je erectieprobleem, dan weet je dat meestal zelf wel. Pak die problemen eerst aan, voordat je op onnatuurlijke wijze een erectie gaat oproepen met allerlei chemische of natuurlijke middeltjes.

Externe middeltjes geven je dan misschien wel snel een goede erectie, maar het probleem oplossen doen ze niet. Vaak versterken ze onderliggende problemen juist, omdat je de hoop op natuurlijke erecties opgeeft en hierdoor negatief gaat denken over jezelf en je bed-prestaties. Onzekerheid en faalangst kunnen sowieso factoren zijn die je erectieprobleem veroorzaken, maar met externe middeltjes worden deze factoren eigenlijk vergroot. Daarbij kun je ook lichamelijk je erectieprobleem vergroten, doordat een medicijn je bloedvaten en weefsels kan aantasten.

Dat geldt ook voor het middel Androskat. Vooral als je erectie te lang aanhoudt, loop je een groot risico op weefselschade in je penis. Dit bemoeilijkt een erectie krijgen aanzienlijk, wat je erectieprobleem alleen maar erger maakt en je zekerheid en psyche niet ten goede komen.

Krijg je erectieprobleem zélf onder controle

De strekking van dit verhaal is dus kortgezegd: begin niet aan externe middeltjes om je erectieprobleem aan te pakken, maar ga altijd eerst aan de slag met jezelf, je eigen zelfbeeld en je geestelijke gesteldheid en gevoelens. Heb je intimiteitsproblemen? Heb je last van depressieve gevoelens? Ben je vaak moe? Lijkt je partner nooit opgewonden te raken door jou? Of ben je onzeker over je lichaam of je presteren in bed? Ga het gesprek met jezelf en je partner aan. De Complete Erectie Controle kan je helpen om stap voor stap jouw erectieprobleem op juiste wijze aan te pakken.

resultaat

 • Voor je het weet, kun jij gewoon weer genieten van een échte erectie en genotsgevoelens ervaren doordat je seks hebt, omdat dit van begin tot eind goed voelt.
 • Je wordt niet meer afgeleid door een slechte erectie of een erectie die helemaal uitblijft.
 • Je hoeft ook geen week meer te wachten tot je weer een dosis Androskat kunt inspuiten om een kwartiertje geslachtsgemeenschap te kunnen hebben.
 • Je belandt niet in die neerwaartse spiraal van erectieproblemen, waardoor natuurlijke erecties uiteindelijk onmogelijk lijken.
 • Met Complete Erectie Controle is een erectie wél mogelijk. Zonder bijwerkingen.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

10 Reacties op "Waarom ik je Androskat Nooit Zal Aanraden + Werking"

 1. Jan

  says:

  Ligt er helemaal aan voor wie het is. Met eenw erkendlijf an sich kan et misschien vervelend zijn, echter voor mensen met een ruggemergprobleem, laesie, werkt het op zich prima, ook met een drankje erbij. Ben erg actief geweest sexueel na mijn ongelijk en gebruik het regelmatig maar ook weer niet te vaak. Nooit klachten gehad of gekregen. Snap dit artikel dus niet zo goed. Bangmakerij.

 2. Henk

  says:

  In bovenstaand verhaal kloppen zeker 2 opmerkingen niet.
  De erectie duurt geen 15 min. maar is na 15 min. maximaal en duurt (veel) langer en is afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof die je injecteert.
  2 min. dichtdrukken slaat ook nergens op, gebruik het sterilisatie velletje en de zaak is dicht, tenzij je in een ader prikt.
  Advies : lees vooral reacties op andere sites.

 3. Fred

  says:

  Ik heb al jaren evaring nooit problemen gehad met androskat maar je moet naar een goed ziekenhuis bv jeroen bosch in den bosch en het is zo de ene gaat goed en de andere niet ik vindt het kan niet beter is voor iedereen anders

 4. Eugene

  says:

  Waar of bij wie kan ik androskat kopen zonder recept

  • Peter

   says:

   Ha Eugene,

   Deze week ga ik beginnen met Androskat. Alle controles op erectieproblemen gehad en gedaan. Mijn probleem is vanwege prostaat en medicatie ontstaan. Maar doe het wel via een arts of ziekenhuis. Je kan daar gewoon terecht met je probleem. Je wordt onderzocht en krijgt het middel (betalen) gewoon op een reguliere manier en je weet zeker dat het geen andere gemixte stoffen bevat. Tevens blijf je onder 1/2 jaarlijkse controle van, in mijn geval, de uroloog bij het ziekenhuis. Ga niet experimenteren met niet legale middeltjes die te koop zijn. Je penis en het plezier dat je er mee beleeft zijn een risico zeker niet waard.

   Succes
   Peter

  • John

   says:

   Er zijn sites zonder recept Androskat kopen,
   Maar.
   Je weet nooit daar of het middel klopt en niet weet om wat erin zit.
   En is ongeveer 3 x zo duur.
   Dus gewoon via uroloog vragen

 5. Karel

  says:

  Ik gebruik Androsk na mijn prostaatverwijdering. Maar wat een drama om de juiste plek te vinden, voor de injectie. Wie heeft DE TIP voor mij ?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *