Werken Drugs Tegen Erectieproblemen? Lees Ons Onderzoek!

Er zijn weinig problemen die je seksleven zo enorm kunnen verpesten als een erectiestoornis. Als jij hem niet meer omhoog kan krijgen, dan kan dat funest zijn voor je seksuele voldoening, je relatie en je zelfvertrouwen. Het is daarom niet zo gek dat veel mannen tot alles bereid zijn om van dit vervelende probleem af te komen, en een heleboel raars proberen om dat doel te bereiken.

Ik was daarom ook niet verbaasd toen ik hoorde dat er tegenwoordig mannen zijn die drugs gebruiken in de hoop daarmee van hun erectieprobleem af te komen. Maar werkt dat eigenlijk wel, en is het los van of het werkt wel zo’n goed idee? Wij zochten het allemaal uit, en in dit artikel lees je onze bevindingen!

Kun je een erectie krijgen van drugs?

Wanneer ik het in dit artikel heb over drugs, dan heb ik het niet over geneesmiddelen. In het Engels wordt de term “drug” gebruikt voor zowel geneesmiddelen als illegale middelen. In dit artikel heb ik het specifiek over de tweede categorie (met inbegrip van de softdrugs die in Nederland weliswaar gedoogd, maar niet volledig legaal zijn).

Dan nu de belangrijke vraag: kunnen drugs je helpen om je erectieproblemen op te lossen? Dat is natuurlijk een nogal brede vraag. Er zijn een heleboel verschillende soorten erectieproblemen, en een heleboel verschillende soorten drugs. Een echt eenduidig antwoord is er dus niet te geven. Wat ik je wel kan zeggen, is dat drugs absoluut geen betrouwbare oplossing zijn voor mannen die geen erectie kunnen krijgen.

Dit heeft ermee te maken dat het effect van drugs erg onvoorspelbaar is. Neem als voorbeeld MDMA. Sommige mensen worden enorm geil van MDMA, terwijl anderen juist totaal geen libido meer hebben als ze dit gebruiken. Sommige mannen krijgen bovendien een erectie door dit middel, terwijl anderen hem na het gebruik van MDMA juist met geen mogelijkheid meer omhoog krijgen.

“Het gebruiken van drugs is elke keer weer een gok.”

Om die reden kun je er niet van uitgaan dat je van bepaalde drugs een erectie zal krijgen. Soms zal het wel zo zijn, in de meeste gevallen niet, en in sommige gevallen wordt het krijgen van een erectie alleen maar lastiger door het gebruiken van drugs. Het is dus geen betrouwbare oplossing, omdat je niet van tevoren kan zeggen wat het effect ervan zal zijn.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Drugs kunnen je probleem juist versterken

Ik stipte net al even aan dat erectieproblemen erger kunnen worden na het gebruik van drugs. Hier wilde ik nog even wat langer bij stilstaan, omdat het natuurlijk een vrij belangrijk punt is. Het gaat namelijk niet alleen om een tijdelijke verslechtering van je situatie. Sommige drugs kunnen er namelijk voor zorgen dat de situatie blijvend achteruitgaat.

Laten we met de eerste situatie beginnen: tijdelijke impotentie na het gebruik van drugs. Ik noemde eerder al het voorbeeld van MDMA (wat overigens de werkzame stof is in XTC), maar ook andere drugs kunnen dit gevolg hebben, bijvoorbeeld cocaïne. Alcohol kan dit overigens ook bewerkstelligen; het belangrijkste verschil tussen alcohol en andere drugs is de legaliteit. In dit geval is er geen blijvende schade, maar het is natuurlijk wel enorm onhandig, zeker als je die drugs juist nam om een erectie te krijgen.

Blijvende erectieproblemen kunnen dus echter ook het gevolg zijn van drugsgebruik. Drugs als cocaïne, wiet, methadon, amphetaminen en opiaten kunnen er allemaal voor zorgen dat je blijvend lastiger een erectie krijgt. Met blijvend bedoel ik niet onomkeerbaar, maar vaak duurt het heel lang om deze negatieve gevolgen ongedaan te maken. Overigens geldt ook hier weer dat alcohol en tabak, hoewel legaal, hetzelfde effect hebben.

“Het zou wel heel ironisch zijn als je in je wanhoop je probleem alleen maar erger maakt.”

Het is niet realistisch om een erectieprobleem op te lossen met drugs

Het kan natuurlijk zijn dat jij een drug hebt gevonden die jou altijd een erectie bezorgt, en die geen problemen op de lange termijn veroorzaakt. Het komt niet vaak voor, maar het is mogelijk. Ook in dat geval is het echter geen realistische oplossing voor je erectieprobleem. Als je heel even nadenkt, zul je zelf ook wel snappen waarom.

Wanneer jij afhankelijk bent van drugs om seksueel te kunnen functioneren, zul je altijd high moeten zijn wanneer je seks hebt. Dat is natuurlijk niet te doen. Er zullen maar weinig mensen zijn die op enigszins regelmatige basis seks willen hebben met iemand die volledig doorgesnoven is, en nuchter niet in staat is om seks te hebben.

“Ben jij bereid om voor seks als een junk door het leven te gaan?”

Als je een relatie hebt, dan is dit natuurlijk al helemaal niet realistisch. Je kan moeilijk van je partner verwachten dat hij of zij het oké vindt dat jij continu aan de drugs zit omdat je anders geen seks kan hebben. Dit zal misschien nog meer afbreuk doen aan je relatie dan dat vervelende erectieprobleem, dus in dat geval creëert de oplossing alleen maar een nog groter probleem.

Het is simpelweg niet realistisch dat je continu aan de drugs moet zitten om seks te kunnen hebben. Je kan niet functioneren in de samenleving (of in een relatie) als je maar zelden nuchter bent. Drugs kunnen je misschien een enkel keertje helpen, maar op de lange termijn bieden ze dus geen oplossing voor erectieproblemen.

Het gevaar van verslaving ligt op de loer

Je zag dit punt vast al aankomen, en misschien wil je dit wel helemaal niet horen, maar daarom is het juist belangrijk dat ik dit benoem. Bij het gebruik van drugs ligt uiteraard het gevaar van verslaving op de loer. Bij veelvuldig (of in sommige gevallen al bij vrij weinig) gebruik kun je een lichamelijke of geestelijke afhankelijkheid ontwikkelen voor een bepaald middel, en dat is niet iets wat je moet willen.

Als jij al afhankelijk bent van drugs om een erectie te kunnen krijgen, is er natuurlijk een nog veel groter gevaar op verslaving dan normaal. Wil jij op enigszins regelmatige basis seks kunnen hebben, dan zul je vaak drugs moeten gebruiken, waardoor je waarschijnlijk al snel verslaafd wordt. Erectieproblemen zijn dus echt één van de slechtste redenen om drugs te gebruiken.

Verslaving heeft een grote impact op je dagelijkse leven. Zoals ik eerder al even benoemde, kun je niet functioneren in het dagelijks leven als je continu high moet zijn. Er is een goede kans dat je je werk verliest, dat je relatie kapotgaat, en dat je band met vrienden en familie enorm achteruitgaat. En als je niet zo veel geld hebt, is dakloosheid bovendien een reëel gevaar.

Ook de lichamelijke gevolgen van een verslaving kunnen enorm zijn. De meeste drugs zijn schadelijk voor je lichaam, en daarom verboden. Wie zo’n drug gedurende een lange periode regelmatig gebruikt, kan er zeker van zijn dat dit op den duur tot serieuze gezondheidsproblemen gaat leiden. Ook je mentale gezondheid kan enorm achteruitgaan als gevolg van het veelvoudig gebruiken van drugs.

Je kan drugs niet doseren

Wanneer iemand medicatie gebruikt om een bepaalde aandoening op te lossen of onder controle te houden, dan moet die persoon een bepaalde dosering aanhouden. Dit is logisch: als je te weinig gebruikt, is het middel niet effectief, en wanneer je te veel gebruikt, kan dat negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Indien jij drugs gebruikt om je erectieproblemen op te lossen, dan geldt daarvoor hetzelfde.

Het probleem is echter dat je drugs niet kan doseren. Omdat het gaat om middelen die illegaal geproduceerd worden, is er geen controle op deze producten. Hierdoor kan de dosering en sterkte van een bepaalde drug sterk uiteenlopen. Dit is een extra reden dat drugs onbetrouwbaar zijn als je ze gebruikt om een specifiek probleem op te lossen.

Het ene moment zul je een goede dosering hebben, en zal alles goed werken. De volgende keer kunnen de drugs echter te zwak zijn, waardoor je nog steeds geen erectie weet te krijgen. Of ze zijn veel te sterk, waardoor je véél te high wordt, en misschien wel in een bad trip belandt. Nogmaals: met drugs weet je nooit wat je kan verwachten.

Drugs zijn simpelweg geen geneesmiddelen, en daar zijn goede redenen voor. Het gebruiken van een middel voor een ander doel dan waarvoor het bedoeld is, zal altijd onvoorspelbare resultaten opleveren.

Conclusie: zijn drugs een goede oplossing voor erectieproblemen?

Voor wie dit artikel aandachtig heeft doorgelezen, is een conclusie waarschijnlijk overbodig. Ik weet echter ook dat er genoeg mensen zijn die alleen de conclusie van dit artikel willen lezen, dus ik vat mijn bevindingen nog even kort samen. Het is absoluut geen goed idee om drugs te gebruiken als oplossing voor je erectieproblemen, om een hoop verschillende redenen.

Het gebruiken van drugs als medicatie is bijzonder onvoorspelbaar, dus je weet nooit of je het resultaat zal bereiken waar je naar op zoek bent. Het is bovendien niet realistisch dat je altijd high zult willen zijn om seks te kunnen hebben. Bovendien kunnen drugs je probleem soms juist erger maken, en ligt het gevaar van verslaving al snel op de loer.

Redenen genoeg dus om geen drugs te gebruiken als oplossing voor je erectiestoornis. Ik snap dat dit een makkelijke oplossing kan lijken, maar het zal je waarschijnlijk duur komen te staan als je je hierdoor laat verleiden.

“Laat die drugs dus gewoon links liggen, en ga op zoek naar een echte oplossing voor je probleem!”

Hoe los ik mijn erectieproblemen dan wel op? 3 tips

Hopelijk heb ik je met dit artikel weten te overtuigen, en je ervan weerhouden om drugs te gebruiken tegen je erectieprobleem. Ik heb je echter nog geen alternatief gegeven, waardoor jij nog steeds met dat vervelende erectieprobleem zit. Om je daarmee toch te helpen, sluit ik dit artikel af met drie handige tips die jouw erectieproblemen sterk kunnen verminderen.

Ik zal het alleen hebben over natuurlijke oplossingen. Hoewel medicatie je kan helpen bij het krijgen van een erectie, is dat geen structurele oplossing, waardoor je van die medicatie afhankelijk zal worden. Dat kost je veel geld, en bovendien kunnen er bijwerkingen optreden. Deze nadelen hebben natuurlijke oplossingen niet. Ik zal de volgende oplossingen bespreken:

  • Slik voedingssupplementen
  • Bezoek een seksuoloog
  • Doe Kegeloefeningen

Tip 1: Slik voedingssupplementen

Als drugs jou een makkelijke oplossing leken voor je probleem, dan zijn voedingssupplementen een mooi alternatief. Ook hier gaat het immers om iets wat je simpelweg inneemt, en wat je vervolgens helpt bij het oplossen van je probleem, zonder dat je hier verder zelf iets voor hoeft te doen. Je probleem zal niet van de ene op de andere dag verholpen zijn, maar je werkt wel aan een structurele, permanente oplossing.

Goede voedingssupplementen zijn ginkgo biloba en L-arginine. Deze middelen zijn volledig natuurlijk (het eerste supplement is een kruid, en het tweede een lichaamseigen stof). In de meeste gevallen veroorzaken deze supplementen geen bijwerkingen. Lees wel goed het potje en de bijsluiter, want bij bepaalde aandoeningen kan het gevaarlijk zijn deze supplementen te gebruiken.

Tip 2: Bezoek een seksuoloog

Een seksuoloog is een seksueel expert, die jou enorm kan helpen bij het oplossen van seksuele problemen. Samen met de seksuoloog ga je op zoek naar de oorzaak van je erectieproblemen, en ga je die problemen vervolgens gericht oplossen. Door je probleem bij de wortel aan te pakken, weet je zeker dat je een permanente oplossing hebt.

Tip 3: Doe Kegeloefeningen

Met Kegeloefeningen kun je je bekkenbodemspier sterker maken, en dit kan helpen om makkelijker een erectie te krijgen. Als je doet alsof je je plas ophoudt, span je je bekkenbodemspier aan. Span deze spier tien seconden aan, en doe dit tien keer achter elkaar, iedere dag opnieuw. Binnen de kortste keren zul je zien dat je probleem minder wordt!

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

  • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
  • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *