Opgelicht Met Erectiepillen Kopen? Hier Is Wat Je Kunt Doen! 8 Tips

Als je last hebt van erectieproblemen en eindelijk erectiepillen hebt besteld, wil je wel dat ze aankomen en dat je krijgt waarvoor je hebt betaald. Helaas is dit niet altijd het geval. Vaak zijn mensen zich ervan bewust dat ze online makkelijk opgelicht kunnen worden. Dit kan echter ook gebeuren via een website die er heel betrouwbaar uitziet.

Wanneer je bent opgelicht, kun je natuurlijk een negatieve thread beginnen op een site zoals Radar. Dit kan je echter ook weer in de problemen brengen. Het is beter om eerst een wat vriendelijkere manier te hanteren. In dit artikel vertellen we je wat je kunt doen wanneer je opgelicht bent met erectiepillen kopen.

Opgelicht met erectiepillen, wat nu?

Wanneer je op internet zoekt naar erectiepillen, dan vind je ontzettend veel sites waar je de erectiepillen aan kunt schaffen. Soms is het lastig te zien welke site nu wel en niet betrouwbaar is. Er zijn veel sites die erectiepillen verkopen die illegaal zijn en die onveilige ingrediënten bevatten.

Het kan dus niet alleen vervelend zijn als je wordt opgelicht met erectiepillen kopen, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn.

De laatste tijd zijn illegale Viagra pillen steeds populairder onder mannen. Zelfs instanties maken zich daar zorgen over. Het blijkt dat wel 150.000 mannen gebruik maken van dit medicijn, terwijl er maar ongeveer 45.000 mannen een recept hebben voor de erectiepillen. Dat betekent dus dat 70 procent van de mannen illegaal erectiepillen gebruiken (Bron).

Vaak willen mannen goedkoop en stiekem erectiepillen kopen. Het is ongemakkelijk om naar de dokter te gaan, maar ook om het met je partner te bespreken. Vaak hebben mannen daarom geen medisch advies gekregen. Dit is juist heel erg belangrijk, want het gebruik van een erectiepil kan gezondheidsrisico’s opleveren. (Bron)

Als je niet opgelicht wilt worden met erectiepillen kopen, dan is het van belang dat je je medicijnen koopt bij een betrouwbare site. Of een site betrouwbaar is kun je in de meeste gevallen best snel vinden. Hier zullen we verderop in het artikelen meer over vertellen.

Als je echt zeker wilt zijn dat je niet opgelicht wordt met erectiepillen, kun je het beste naar de dokter gaan. Deze kan in de eerste plaats goed vertellen of erectiepillen wel voor jou zullen werken. De dokter houdt rekening met jouw andere medicijnen en/of aandoeningen.

Wil je toch per se via het internet erectiepillen kopen? Kijk dan hieronder wat je kunt doen om oplichting te voorkomen en wat je moet doen als je toch opgelicht bent!

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Opgelicht met erectiepillen: Hier is wat je kunt doen! 8 tips

Tip 1: Checken op reviewsites

Het beste dat je allereerst kunt doen voordat je bij een nieuwe webshop bestelt, is kijken op reviewsites. Hier geven mensen hun mening over een bepaald bedrijf of een website. Zo is Trustpilot hier een perfect voorbeeld van. Je kunt hier de naam van een site/ bedrijf intypen en je vindt meteen wat voor ervaring andere mensen hebben gehad met een site.

Het is natuurlijk altijd beter om oplichting te voorkomen – reviewsites werken hier uitstekend voor.

Als je bijvoorbeeld zoekt op Kamagra bij trustpilot, dan kun je zien dat kamagra-uk.org en kamagra-now.co goede reviews hebben.

Kamagra-uk heeft een score van een 9,4 en Kamagra-now heeft een score van een 9,5 (uit 10). Als je op de naam van het bedrijf klikt, kun je ook lezen wat mensen dan zo goed en minder goed vonden aan de site. Zo kun je op Trustpilot ook zien dat kamagra-fast.com het cijfer 2,9 heeft ontvangen. Hier zou je dan waarschijnlijk ook beter niet je erectiepillen kunnen kopen.

Het is ook altijd slim om te kijken naar hoeveel reviews er zijn gegeven. Zijn er 190 reviews gegeven en het cijfer is een 9, dan weet je dat bijna iedereen super tevreden was over de site. Is er slechts 1 review en geeft deze persoon een 10, dan weet je natuurlijk niet zeker of het wel echt zo’n goede site is. Ga daarom op zoek naar de sites die veel reviews hebben en hoog scoren! (Bron)

Tip 2: Ga er niet meteen vanuit dat je wordt opgelicht

In sommige gevallen gaan mensen er te snel vanuit dat ze opgelicht worden. Wanneer het even wat langer duurt of er lijkt iets geks aan de hand te zijn, betekent dit niet per se dat je opgelicht wordt. Er gaat nu eenmaal weleens iets fout bij bestellingen. Het is beter om de website van de erectiepillen dan rustig te benaderen en te vragen wat er aan de hand is.

Is het nu wel het geval dat je opgelicht bent met het kopen van erectiepillen? Dan is het ook niet slim om direct een negatieve thread te beginnen op, bijvoorbeeld, Radar. Wanneer je reactie namelijk niet goed onderbouwd is, dan kan het zo zijn dat jij hier juist problemen van krijgt. Probeer het dus eerst altijd op een vriendelijkere manier.

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen wanneer je toch opgelicht bent met het kopen van erectiepillen. Hieronder zullen we een aantal van deze opties bespreken.

Tip 3: Houd alle informatie bij elkaar

Ben je nu toch opgelicht met erectiepillen kopen, dan is het goed om alle informatie bij elkaar te verzamelen. Denk hierbij aan:

 • Een bevestigingsmail die je hebt gehad
 • Mailcontact met de verkoper
 • Persoonlijke gegevens
 • Advertentiegegevens
 • Datums
 • IP-adressen
 • Betalingsgegevens
 • Tijdstippen

Als je dan bijvoorbeeld toch aangifte moet gaan doen, heb je in ieder geval alles paraat. (Bron)

Tip 4: Neem contact op met de bank

Je hebt natuurlijk verschillende manieren waarop je opgelicht kunt worden met het kopen van erectiepillen. Je kunt een verkeerde bestelling binnen hebben gekregen, of juist helemaal niets. Het is slim om in de eerste plaats contact op te nemen met de site en leverancier van de erectiepillen.

Misschien is er wel iets misgegaan; het hoeft niet direct zo te zijn dat je opgelicht bent met het kopen van erectiepillen.

Merk je dat zij niet meer reageren op telefoontjes op e-mails, ga dan contact opnemen met je bank. Je bank kan er in sommige gevallen voor zorgen dat het geld zo snel mogelijk teruggeboekt kan worden. Neem daarnaast ook contact op met de bank van de oplichter, zodat zij weten dat het rekeningnummer wordt gebruikt voor fraude. (Bron)

Tip 5: Betalen met PayPal/ Creditcard

Om er zekerder van te zijn dat je je geld terugkrijgt wanneer je opgelicht wordt, kun je ervoor kiezen om met PayPal te betalen. Je hebt bij PayPal namelijk een aankoopbescherming. Heb je een product hebt gekocht met PayPal en dit niet ontvangen? Of wijkt het product sterk af van de omschrijving die de verkoper had gegeven? Dan kun je bij PayPal je geld terugkrijgen.

In het geval van oplichting door het kopen van erectiepillen, zou je dus je geld terug kunnen vragen bij PayPal. Daarnaast heeft PayPal fraudepreventie; hierbij houden zij 24/7 iedere transactie die gedaan wordt in de gaten.

Zo trachten ze (voor zover mogelijk) phishing, fraude en identiteitsdiefstal te voorkomen.

Tot slot maakt PayPal gebruik van gegevenscodering. Dit houdt in dat bij elke transactie de gegevens worden versleuteld met behulp van geavanceerde coderingstechnologie. Het gebruik van PayPal kan dus allereerst voorkomen dat je opgelicht wordt, maar kan ook helpen om je geld terug te krijgen wanneer dit toch gebeurt. (Bron)

Daarnaast heb je bij bepaalde creditcards precies hetzelfde voordeel. Is er een verkeerde afschrijving gedaan of is er iets misgegaan met een geldopname/ aankoop met je Platinumcard of Creditcard? Dan kun je een verzoek indienen tot teruggave van de betaling. Je moet wel eerst contact hebben opgenomen met de verkoper, omdat het probleem mogelijk makkelijker opgelost kan worden. (Bron)

Heb je contact opgenomen met de verkoper, maar reageert deze niet of beweert de verkoper dat het niet kopt wat je zegt? Dan kun je vaak bij de bank of bij de site van de creditcard zelf vragen of het bedrag teruggehaald kan worden. (Bron)

Tip 6: Ingebrekestelling

Per e-mail kun je ook een ingebrekestelling versturen. Dit is een laatste oproep voor de verkoper om het product te leveren of het geld terug te sturen. In deze mail laat je weten wat er moet gebeuren en dat je anders actie zal moeten ondernemen. In de ingebrekestelling zet je ook wat de uiterste termijn is dat de verkoper moet reageren of je geld terug moet storten.

Als je de verkoper deze mail hebt gestuurd en deze na de uiterste termijn nog steeds niet heeft gereageerd, dan kun je vervolgstappen nemen. (Bron)

Tip 7: Klachtenkompas

Ook zijn er sites zoals Klachtenkompas, waar je terecht kunt met je klachten over oplichting bij het kopen van erectiepillen. Op de site start je met het plaatsen van een klacht over een bepaald bedrijf. Klachtenkompas.nl stuurt dan jouw klacht weer door naar het bedrijf zelf waarover jij de klacht hebt gedaan.

Je hebt verschillende soorten bedrijven. Zo heb je actieve bedrijven; hierbij kun je een reactie verwachten op de klacht die je in hebt gestuurd. Daarnaast heb je inactieve bedrijven; deze bedrijven reageren niet of nauwelijks op de klachten die zij binnen krijgen.

Bij Klachtenkompas is het zo dat bedrijven vrijblijvend mee kunnen werken. Het komt dus ook weleens voor dat een bedrijf helemaal niet reageert op een klacht. Wanneer jij een klacht indient over een bedrijf dat je heeft opgelicht bij het kopen van erectiemiddelen, dan wordt de looptijd met 10 dagen verlengd. Als er geen reactie komt, dan wordt de klacht gesloten.

Wanneer je eerst een klacht indient bij Klachtenkompas, dan is de kans groter dat je een antwoord of oplossing krijgt.

Vaak helpt het om iemand te hebben die voor je onderhandelt. Klachtenkompas.nl is een initiatief van de Consumentenbond. Je kunt via de site geheel gratis een klacht indienen.

Klachtenkompas.nl is speciaal opgericht om jou te helpen tot een oplossing te komen met het bedrijf dat jou in eerste instantie heeft opgelicht. Alle klachten worden openbaar gemaakt. Zo kan iedereen zien wat de klachten zijn bij welk bedrijf en hoe dit bedrijf ermee om is gegaan. (Bron)

Tip 8: Waarschuw anderen

Nu je weet dat een site niet betrouwbaar is, is het natuurlijk goed om een negatieve review achter te laten. Doe dit niet alleen op de site zelf, maar ook op Trustpilot en andere review websites. Zo zorg je ervoor dat andere mensen niet ook opgelicht worden met het kopen van erectiepillen.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *