Werkt Libido 7 Echt zo Goed om Je Penis te Vergroten?

Er is maar weinig waar mannen zo onzeker over zijn als de grootte van hun penis. Er wordt vaak gegrapt dat elke man er wel een centimetertje of twee bij verzint. Hierachter zit het droevige feit dat eigenlijk elke man zijn penis net te klein vindt. Veel mannen zouden er maar wat graag iets aan doen om hun penis ook maar een klein beetje te vergroten.

Als jij zo’n man bent, dan heb je misschien al wel eens gehoord van het middel Libido 7, en denk je er misschien al wel over na om dit middel eens aan te schaffen. Het enkele feit dat je op deze pagina hebt geklikt, zegt mij echter ook dat je misschien nog twijfels hebt. Werkt dit middel wel écht zo goed voor een grotere penis, of ga ik vooral weer een hoop geld kwijt zijn?

Wat is Libido 7 precies voor middel?

Er zijn een heleboel verschillende penisvergrotende middelen op de markt, die allemaal sterk verschillen van elkaar. Tenminste, ze zeggen dat ze je penis vergroten, zoals Libido 7. Ik zal dit artikel daarom beginnen met een uitleg van wat voor soort middel Libido 7 precies is, zodat we allemaal weten waar we het over hebben.

Libido 7 is een capsule die je dagelijks moet innemen. Je slikt de pil met een glas water en je bent klaar voor de dag. Je weet natuurlijk nog niet of Libido 7 ook daadwerkelijk iets gaat doen, maar het lijkt in elk geval een makkelijk middel om te gebruiken. Als je de informatie op de website van Libido 7 wat beter leest, dan zul je echter merken dat het toch niet zo makkelijk is als je misschien dacht.

Blijkbaar werkt het middel het beste als je de penis dagelijks masseert. De site legt uit waarom dit zou moeten helpen om een grotere penis te krijgen. Wat de relatie met Libido 7 precies is, wordt echter niet genoemd. Het zou dus heel goed kunnen dat zo’n massage werkt om je penis te vergroten, maar dat Libido 7 zelf eigenlijk niets toevoegt.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat zijn de ingrediënten van Libido 7?

Libido 7 bevat een heleboel verschillende ingrediënten, die je allemaal op verschillende manieren zouden moeten helpen met seksuele problemen. Het gaat om de volgende ingrediënten:

 • L-arginine
 • Calcium
 • Siberische ginseng
 • Muira puama
 • Tribulus terrestris
 • Epimedium sagittum

Waarschijnlijk zeggen deze stoffen je voor het grootste deel nog niet zoveel. Daarom zal ik in het volgende stuk uitleggen wat deze ingrediënten precies doen. Zo kom je erachter op welke manier Libido 7 in theorie je penis zou kunnen vergroten.

Hoe zou Libido 7 helpen om je penis te vergroten?

Zoals ik net al heb laten zien, zitten er een heleboel verschillende werkzame stoffen in Libido 7. Deze werken volgens de fabrikant allemaal op een andere manier om je penis te vergroten. Ik zal daarom per werkzame stof gaan uitleggen hoe deze stof volgens de fabrikant voor een grotere penis zou moeten zorgen. Ik leg ze niet allemaal uit; waarom niet, daar kom ik later op terug.

Allereerst is er L-arginine. Dit is een stof die door bodybuilders vaak wordt gebruikt om spiermassa te kweken. Dit komt doordat L-arginine de aanmaak van groeihormonen stimuleert. Volgens de fabrikant van Libido 7 zouden deze groeihormonen er ook voor moeten zorgen dat jij een grotere penis krijgt.

Tribulus terrestris is een synthetische stof die zorgt voor een grotere testosteronaanmaak. Misschien ken je testosteron wel als het mannelijke geslachtshormoon, en dat is ook ongeveer wat het is. Voor de volledigheid moet ik wel zeggen dat vrouwen ook testosteron aanmaken, maar dan veel minder. Volgens Libido 7 zou dit extra testosteron voor een groei van de penis moeten zorgen.

Epimedium sagittum is een stof die van groot belang is voor de bloedtoevoer naar de penis. Als er meer bloed naar de zwellichamen van je penis kan stromen, dan is het idee dat je een grotere en hardere erectie krijgt dan normaal.

Al deze ingrediënten klinken wellicht logisch, maar dat betekent nog niet dat je een grotere penis krijgt.

Volgens de makers van Libido 7 zorgen deze stoffen er samen voor dat je penis tussen de ¾ en 1 centimeter langer wordt. Deze verlenging zou permanent zijn, en dus ook moeten blijven zodra je stopt met het gebruik van Libido 7. Dat klinkt natuurlijk hartstikke mooi, maar is dat ook wel echt zo? Daar zul je in de rest van dit artikel achter komen.

Waarom Libido 7 niet werkt voor een grotere penis: 4 redenen

Het verhaal dat ik je zojuist heb verteld klinkt misschien erg overtuigend als je geen verstand hebt van biologie. Ik zal je helaas moeten teleurstellen: Libido 7 is helaas niet effectief als penisvergroter. Als je deze pilletjes gaat slikken, zul je dus bedrogen uitkomen. Hoe dat precies komt, dat zal ik je nu gaan uitleggen. Ik zal de volgende redenen dat Libido 7 niet werkt gaan uitlichten:

 • Libido 7 is helemaal niet hoofdzakelijk bedoeld als penisvergroter
 • Penissen zijn niet van spieren gemaakt
 • Testosteron zorgt niet voor een grotere penis
 • Een betere bloedtoevoer vergroot je penis ook niet (of in elk geval niet permanent)

Reden 1: Libido 7 is helemaal niet hoofdzakelijk bedoeld als penisvergroter

Als je een middel wilt slikken om je penis te vergroten, dan wil je denk ik wel een middel dat daar ook primair voor bedoeld is. Het is daarom erg belangrijk om te weten dat Libido 7 niet hoofdzakelijk als penisvergroter bedoeld is.

Libido 7 probeert een heleboel verschillende seksuele problemen in één keer op te lossen. Hierdoor is het een stuk minder effectief, zelfs als alle werkzame stoffen goed zouden werken. Je zou meer hebben aan een middel dat enkel je penis zou vergroten. De naam verraadt het eigenlijk al: “libido” betekent niets meer dan “zin in seks”, en dat heeft niets te maken met de grootte van je penis.

Als je groenten wilt snijden, kun je daar een Zwitsers zakmes voor gebruiken, maar met een normaal mes gaat het waarschijnlijk een stuk beter.

Van de zes werkzame stoffen in Libido 7 is maar de helft bedoeld om je penis te vergroten. Verder zouden deze pillen moeten zorgen voor meer sperma-aanmaak, een intenser orgasme en een sterkere erectie. Dat is natuurlijk hartstikke mooi als je daar ook problemen mee hebt, maar met je penisgrootte heeft het niet zoveel te maken.

Reden 2: Penissen zijn niet van spieren gemaakt

Zoals ik eerder in dit artikel al heb benoemd, zou de stof L-arginine ervoor moeten zorgen dat je penis groter wordt. Dit ingrediënt stimuleert namelijk de aanmaak van groeihormonen. Deze groeihormonen zijn van groot belang voor de aanmaak van spieren, en het is dus niet zo dat L-arginine niets doet in je lichaam. Wat het doet heeft alleen niets te maken met je penis.

Er zit namelijk heel weinig spiermassa in je penis, en je penis kan dan ook niet significant groter worden door het groter maken van de spieren in je penis. Je penisgrootte wordt vooral bepaald door de grootte van je zwellichamen. Dit zijn de delen van je penis waar bloed in stroomt wanneer je een erectie krijgt, en hoe meer bloed erin kan stromen, hoe groter je penis wordt bij een erectie.

L-arginine heeft hier totaal geen invloed op.

L-arginine is dus prima als je je tijd in de sportschool wat efficiënter wil besteden, maar voor een grotere penis doet het toch echt vrij weinig. Van de drie stoffen in Libido 7 die je een grotere penis zouden moeten bezorgen, is er dus al eentje die hier volledig ongeschikt voor is.

Reden 3: Testosteron zorgt niet voor een grotere penis

Tribulus terrestris, één van de andere twee stoffen in Libido 7, zou je penis vergroten door de aanmaak van testosteron te verhogen. Op zichzelf klopt het dat tribulus terrestris ervoor zorgt dat je lichaam meer testosteron aanmaakt; al is het niet met de 50 tot 70% die op het pakje staat. Als dat veelbelovend klinkt, stel je verwachtingen dan wat bij.

De aanmaak van testosteron heeft namelijk niets te maken met penisgrootte. Misschien verbaast je dit: een grote penis is bij uitstek een symbool van mannelijkheid, en testosteron is het mannelijke geslachtshormoon. Daarom klinkt het voor veel mensen logisch dat dit hormoon ook wel voor een grotere penis zal zorgen.

Testosteron zorgt niet voor een grotere penis, maar wel voor kaalheid.

Dat is echter ook meteen alles wat het is: associatie. De makers van Libido 7 weten dat testosteron met een soort ideaalbeeld van de man wordt geassocieerd. Deze onwetendheid van de gemiddelde klant buiten ze op deze manier uit. Jij zal hier echter gelukkig niet meer intrappen, want jij weet nu dat testosteron niet helpt je penis te vergroten.

Reden 4: Een betere bloedtoevoer vergroot je penis ook niet (of in elk geval niet permanent)

De laatste werkzame stof in Libido 7 die je penis zou moeten vergroten, epimedium sagittum, zou dit moeten doen door de bloedtoevoer naar je penis te vergroten. Op zich is het een logisch idee: ik heb je zojuist uitgelegd dat je penisgrootte direct te maken heeft met je zwellichamen en hoeveel bloed erin kan stromen.

Ik moet je helaas opnieuw teleurstellen: ook dit middel is niet geschikt om je penis te vergroten. Het zou kunnen dat je erecties iets groter worden, maar alleen wanneer er voorheen een probleem met je bloedtoevoer was. In de meeste gevallen zal dat niet zo zijn, en zul je geen enkel merkbaar verschil zien in de grootte van je erecties.

Misschien viel het je al op dat ik het over erecties had, en niet over je penis in het algemeen; dat deed ik expres. Het is namelijk niet zo dat je penis permanent groter wordt van Libido 7. Als het al enig effect heeft, dan is het tijdelijk, en alleen in erectie. Zodra je stopt met het slikken van Libido 7, ben je weer terug bij af. Maar het middel werkt in de eerste plaats al niet, dus verspil je geld er niet aan!

Het beste alternatief om je libido te verhogen is Member XXL.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

2 Reacties op "Werkt Libido 7 Echt zo Goed om Je Penis te Vergroten?"

 1. Dhooghe E

  says:

  mijn penis is amper 10 cm hoe krijg ik langer of groter

 2. aziz

  says:

  Zou dat niet met een operatie kunnen? met een operatie ben je snel van het probleem af, de operatie zal niet vervelend zijn als een gescheurde spier operatie of een hart operatie. ik heb ook libido7 en het schijnt te kloppen dat het helemaal niet helpt, en je krijgt zelfs geen grotere erectie. maar mischien dat ze in de toekomst daar nog wat voor uitvinden, dan zijn alle mannen in de wereld blij.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *