Penis Stretcher bij Erectieproblemen? Wij Zoeken Het Uit + 3 Alternatieven

Mannen die naar hun eigen idee een te kleine penis hebben, zijn vaak bereid om een hoop extreme oplossingen voor dit probleem uit te proberen. Van pilletjes tot zalfjes, en van ingewikkelde apparaten tot medische ingrepen, ik heb het allemaal wel eens zien langskomen. Zoals je misschien al wel verwachtte, zijn deze methodes niet allemaal even effectief, om over de veiligheid nog maar te zwijgen!

Neem nou bijvoorbeeld de penisstretcher. Dit is een apparaat dat je een langere penis zou moeten bezorgen, waarover een heleboel tegenstrijdige verhalen de ronde doen. Volgens sommige mannen zou dit werkelijk een wondermiddel zijn, waarmee je je penis flink kan vergroten. Volgens anderen is het juist een erg gevaarlijk middel, waarmee je je penis flink kan beschadigen.

Ik snap heel goed dat al die conflicterende informatie tot een hoop verwarring leidt, en die verwarring zal ik daarom proberen weg te nemen. In dit artikel zoeken we alles uit rondom penisstretchers. Zijn ze effectief, kan het gebruik ervan gevaarlijk zijn, en zitten er verder nog nadelen aan? In dit artikel lees je het allemaal!

Is een penisstretcher effectief?

Als je zo naar een penisstretcher kijkt, dan snap ik best dat het eruit kan zien als een vrij ingrijpende optie om je penis te verlengen. Je penis in een apparaat stoppen wat eraan gaat trekken, dat doe je natuurlijk alleen als zo’n methode bewezen effectief is. Laten we daarom eerst eens kijken of er wetenschappelijk bewijs is voor de effectiviteit van zo’n apparaat.

Dat bewijs is er zeker. Penisstretchers zijn ontwikkeld door de medische wetenschap voor het verlengen van je penis (vooral bij mannen met de ziekte van Peyronie). Het is dus geen onzinnig apparaat wat in Chinese fabrieken massaal van de lopende band wordt gepompt. Er zit daadwerkelijk wetenschappelijk onderzoek achter, en er is dan ook wetenschappelijk bewijs dat het uitrekken van je penis tot een grotere penis kan leiden (bron).

“Iets langer maken door het uit te rekken; het klinkt kinderlijk eenvoudig, maar dat wil niet zeggen dat het niet werkt.”

Dit komt doordat je je cellen beschadigt door een uitrekapparaat te gebruiken. Deze beschadigde cellen moeten zich vervolgens weer herstellen. Als ze dit doen terwijl je penis wordt uitgerekt, dan zorgt dit ervoor dat je een langere penis krijgt na het herstel van deze cellen. Dit klinkt misschien heel eng, maar dat het werkt, is zoals gezegd bewezen.

Indien je nog meer bewijs wil van de effectiviteit van dit middel, dan kan de Europese Commissie je misschien overtuigen. Deze EU-instantie heeft penisstretchers tot een goedgekeurd hulpmiddel uitgeroepen, en dat doen ze echt niet zomaar. Consumentenbescherming is één van de belangrijkste speerpunten van de Europese Commissie, dus als zij iets goedkeuren, dan zegt dat wel wat.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Is het gebruik van een penisstretcher gevaarlijk?

Het staat dus vast dat een penisstretcher een effectief middel is voor het verlengen van je penis. Daarmee is echter nog niet gezegd dat het ook een veilig middel is. Tal van medisch goedgekeurde behandelmethoden brengen risico’s met zich mee, dus het is nog heel goed mogelijk dat het gebruik van een penisstretcher gevaarlijk is.

Ik kan je nu alvast verzekeren dat het gebruik van zo’n stretcher niet gevaarlijk is. Het gaat om een apparaat dat je penis heel langzaam uitrekt. Hierdoor is er maar héél weinig risico dat je je penis beschadigt tijdens het uitrekken. Je hoeft niet bang te zijn dat zo’n apparaat ineens met één ruk je penis kapottrekt, want daar is het een veel te verfijnd apparaat voor.

“Penisstretchers zijn een stuk onschuldiger dan ze eruitzien.”

Bovendien zul je waarschijnlijk op tijd merken als er toch iets misgaat. Doordat het apparaat zo langzaam werkt, zal je nog ruim op tijd zijn als je heftige pijn begint te voelen. Je kan dan gewoon stoppen met het gebruik van het apparaat, waarna je penis naar alle waarschijnlijkheid gewoon weer herstelt.

Ook hier is het zinvol om de Europese Commissie aan te halen. Zoals gezegd staat consumentenbescherming erg hoog in het vaandel van de Commissie. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar effectiviteit, maar ook naar de veiligheid van behandelmethodes. De goedkeuring van de Europese Commissie wil dus al zeggen dat de risico’s minimaal zijn.

Wat zijn de nadelen van penisstretchers? 3 nadelen

Zoals je zojuist hebt kunnen lezen, is het gebruik van een penisstretcher niet gevaarlijk en bewezen effectief. Daarmee zijn waarschijnlijk je belangrijkste vragen over dit apparaat wel beantwoord. Dat iets effectief en veilig is, wil echter nog niet zeggen dat er geen nadelen aan het gebruik ervan kunnen zitten. Daarom zet ik de belangrijkste nadelen van penisstretchers nog even voor je op een rijtje. Het gaat om de volgende drie nadelen:

  1. Het gebruik van een penisstretcher is pijnlijk
  2. Het dragen van een penisstretcher is erg onpraktisch
  3. Je penis wordt niet dikker van een penisstretcher, alleen langer

Nadeel 1: Het gebruik van een penisstretcher is pijnlijk

Ik heb eerder in dit artikel al uitgelegd dat een penisstretcher je penis uitrekt door je cellen kapot te maken en deze zich vervolgens weer te laten herstellen. Hoewel dat misschien heel extreem klinkt, heb ik je ook duidelijk gemaakt dat het volkomen veilig is. Wat ik echter nooit heb beweerd, is dat dit geen pijn zou veroorzaken. Dat is namelijk helaas wel het geval.

Wanneer je penis de hele dag wordt uitgerekt door een apparaat, is het natuurlijk onvermijdelijk dat dit op een gegeven moment pijnlijk wordt. Bovendien ben je eigenlijk bezig met het plaatselijk kapot maken van delen van je penis, en het ligt voor de hand dat ook dat niet pijnloos is. Je moet er dus wel wat voor overhebben als je je penis wil verlengen.

“Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, en wie lang wil zijn kennelijk ook.”

Misschien denk je dat je deze pijn wel kan stillen met pijnstillers, maar dat is maar zeer beperkt mogelijk. Je kan namelijk maar een beperkte hoeveelheid pijnstillers per dag slikken, en die hoeveelheid zal niet genoeg zijn om de pijn van een penisstretcher te vermijden. Zo’n stretcher moet je namelijk uren achter elkaar dragen, iedere dag. Als je al die pijn wil stillen, heb je daar een ongezonde hoeveelheid pijnstillers voor nodig.

Dat wil overigens niet zeggen dat het niet de pijn waard is. Dat zal je natuurlijk zelf moeten bepalen, maar ik kan je wel vertellen dat veel mannen dusdanig tevreden met het resultaat zijn, dat ze het die pijn dubbel en dwars waard vonden. Het zal er voor jou dus vooral van afhangen hoe groot je penis nu al is, en hoe graag je deze wat langer zou willen maken.

Nadeel 2: Het dragen van een penisstretcher is erg onpraktisch

Als je eventjes naar een penisstretcher kijkt, dan zie je waarschijnlijk al wel dat het niet het makkelijkste hulpmiddel is om te gebruiken. Je moet je penis in een vrij lomp apparaat stoppen, en dit moet je minstens vier uur per dag doen, elke dag weer. Dit moet je gedurende een periode van vier maanden zien vol te houden. Dit brengt nogal wat organisatorische problemen met zich mee.

Misschien denk je dat je dit apparaat wel in je slaap zal kunnen dragen, maar dat is iets wat maar weinig mannen lukt. Zoals gezegd doet het dragen van een penisstretcher namelijk vrij veel pijn. Het lukt de meeste mannen niet om in slaap te vallen met die pijn, en dus is het ’s nachts dragen van een stretcher voor veel mannen geen optie.

“Vier maanden lang geen oog dichtdoen is ook geen optie.”

Indien je werkt of een opleiding volgt, dan kun je dat apparaat echter ook niet op hebben op je werk of terwijl je les volgt. Dit is namelijk vrij zichtbaar. Ik neem even aan dat jij niet de hele dag in een wijde joggingbroek wil rondlopen, met daaronder een gigantische bobbel waar je de penisstretcher draagt. Iedereen zal denken dat je de hele dag een gigantische erectie hebt, en dat is natuurlijk nogal ongemakkelijk.

Als laatste is het ook erg onhandig dat je niet mag vergeten om je penis elke dag in zo’n stretcher te doen. Als je één dag mist, dan kan het meteen veel langer duren om je penis uit te rekken. Als je een paar dagen mist, dan worden de resultaten met de dag trager. Je moet dus écht iedere dag opnieuw een moment zoeken om dat ding te dragen, en dat kan lastig zijn.

Nadeel 3: Je penis wordt van een penisstretcher niet dikker, alleen langer

Dit klinkt misschien een beetje als een vreemd nadeel, omdat geen enkele penisstretcher ooit heeft beloofd dat je hier een dikkere penis van zou krijgen. Het belooft je alleen een langere penis, dus als het die belofte ook waarmaakt, zullen de meeste mannen daar meer dan tevreden mee zijn. In die tevredenheid zit echter precies het probleem.

Er zijn namelijk maar weinig mannen die het belang van dikte kennen. Als je aan een vrouw vraagt wat belangrijker is, lengte of dikte, dan zal je bijna altijd dikte als antwoord krijgen. Het seksueel genot van een vrouw komt vooral door wrijving, en niet door hoe diep je penis uiteindelijk komt. Om wrijving te creëren, is dikte vele malen belangrijker dan lengte.

“Mannen hebben vaak geen idee wat vrouwen nou eigenlijk belangrijk vinden.”

Sterker nog: een te lange penis is iets wat vrouwen vaak juist negatief vinden. Wanneer een penis te lang is, dan kan seks namelijk pijnlijk worden. Je prikt dan met je penis tegen haar baarmoeder aan tijdens de seks, en er zijn maar weinig vrouwen die dat op prijs stellen. Een leuk feitje: er zijn meer scheidingen het gevolg van een te lange penis dan van een te korte penis.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat lengte helemaal niks uitmaakt. Een beetje diepte is tijdens de seks wel fijn, en er is voor vrouwen wel degelijk zoiets als een te korte penis. Wat ik je vooral duidelijk wil maken, is dat lengte ook niet alles is. Voordat je een penisstretcher gaat gebruiken, zou ik je daarom aanraden om goed na te denken of lengte wel echt het probleem is.

Wat kan ik nog meer doen voor een grotere penis? 3 alternatieven

Over het algemeen kan het dus geen kwaad om een penisstretcher te proberen, maar aan de andere kant zitten er ook genoeg nadelen aan deze methode van penisverlenging. Ik kan me daarom goed voorstellen dat je misschien wil kijken of er alternatieven zijn die je (eerst) kan proberen. Die zijn er gelukkig zeker, en de volgende van die alternatieven zal ik hieronder beknopt bespreken:

  1. Voedingssupplementen
  2. Betere voeding
  3. Kegeloefeningen

Alternatief 1: Voedingssupplementen

Aangezien een penisstretcher natuurlijk een vrij ingrijpende optie is, leek het me zinvol om ook de wat minder ingrijpende opties te bespreken. Zo zijn er bijvoorbeeld twee voedingssupplementen verkrijgbaar die je bloedsomloop verbeteren, wat een bewezen invloed op de grootte van je penis heeft (bron), (bron). Het gaat om de middelen L-arginine en ginkgo biloba, twee supplementen die je zonder receptje bij de drogist kan halen.

Alternatief 2: Betere voeding

Je voedingspatroon is enorm belangrijk voor een goede bloedsomloop, en een goede bloedsomloop is een belangrijke factor in de grootte van erecties. Als je dus grotere erecties wil krijgen, kun je dit voor elkaar krijgen door je voedingspatroon aanpassen. Eet meer voedingsmiddelen die een positieve invloed op je bloedsomloop hebben, bijvoorbeeld vette vis, en laat verzadigde vetten juist waar mogelijk staan.

Alternatief 3: Kegeloefeningen

Als derde en laatste alternatief wil ik graag Kegeloefeningen bespreken. Dit zijn erg simpele oefeningen, die in de basis niet anders zijn dan het ophouden van je plas, en waarvan wetenschappelijk bewezen is dat je er stevigere erecties door krijgt (bron). Dit artikel is al te lang om te veel in detail te treden, maar als je precies wil weten hoe Kegeloefeningen in hun werk gaan, en hoe vaak je ze per dag zou moeten uitvoeren, dan kun je daar elders op deze website uitgebreid uitleg over vinden.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

  • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
  • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *