Semenax: Het Erectiemiddel Dat Je Beter Niet Kunt Kopen

Na een goede avond stappen, loop jij samen met die ene mooie dame het café uit de donkere nacht in. Eenmaal bij haar optrekje aangekomen, vraagt ze je met een kleine twinkeling in haar ogen of je nog een kop thee wilt.

Elke man had hierop gretig gereageerd, maar jij aarzelt even en besluit het aanbod vriendelijk af te wijzen. Waarom?! Jij bent één van die mannen met een erectieprobleem. Ontzettend vervelend, vooral in situaties als deze. Wat kun je hieraan doen en belangrijker, wat moet je vooral niet doen? Lees het hier!

Wat is een erectieprobleem precies?

Een erectieprobleem komt bij één op de tien mannen voor. In feite lukt het de man niet om een stijve piemel te krijgen op het moment dat hij in een erotisch aantrekkelijke situatie terechtkomt of opwindende gedachtes en prikkels krijgt. De oorzaak van een erectieprobleem kan heel erg divers zijn. Ouderdom wordt vaak als meest belangrijke reden genoemd. Dit is echter niet geheel terecht. Het is wel bewezen dat mannen vanaf hun dertigste levensjaar achteruitgaan qua potentie, maar een erectieprobleem hoeft hier geen gevolg van te zijn. De aard van een erectieprobleem is vaak veel eenvoudiger:

 • Een ongezond voedselpatroon: eet je bijvoorbeeld veel gefrituurd voedsel of drink je veel alcohol, dan kan dit van invloed zijn op je potentie als man.
 • Ongezonde gewoontes: denk hierbij aan dingen zoals drugsgebruik, te weinig slaap en roken.
 • Psychische klachten: met name stress, depressies, faalangst en een negatief zelfbeeld kunnen lustremmend werken.
 • Ziektes en medicatie: diabetes en prostaatkanker of bepaalde medicatie zorgen voor een minder hoge potentie. Deze oorzaken zijn echter vaak lastig te bestrijden.
Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Wat kun je het beste doen bij erectieproblemen?

schrijvende doktorOp de momenten dat je een mooie vrouw moet afwijzen of je compleet gestrest op de rand van je bed zit als het weer niet is gelukt, is het een verstandig idee een huisarts of specialist te benaderen. Zij kunnen je uiteraard met de aard van het probleem helpen wanneer je niet goed weet wat de oorzaak is van je erectieproblemen. Ook kunnen zij door simpelweg met je te praten over het probleem en de vervelende gevolgen, zorgen voor enige mentale ontlading bij jou. Hierdoor kan bijvoorbeeld de stress die jij ervaarde als gevolg van de erectieproblemen je lichaam verlaten.

Het internet: verleidelijk, maar gevaarlijk

Ben jij nou niet zo’n prater, vind je dat jouw huisarts niet alles van jou hoeft te weten of ben je gewoon weg te ongemotiveerd om van je bank af te komen, dan is het internet een verleidelijke uitweg. Hier kun je tegenwoordig aan de hand van elke denkbare zoekterm jouw kwaaltje of probleem wel vinden. Neem daarbij dat ook de oplossingen voor het oprapen liggen en één en één is twee. Het internet is echter een zeer riskante bron, zeker als het om je eigen lichaam gaat:

 • Ten eerste kan iedereen tegenwoordig zijn adviezen op het internet plaatsen, dus ook mensen die er weinig verstand van hebben.
 • Gebruiken bedrijven het internet vaak om enkel hun product aan te prijzen en toe te juichen.
 • Zijn simpelweg niet alle producten even goed.
 • En krijg je nooit een goed totaaloverzicht van alle beschikbare middelen voor jouw kwaal.

Semenax: natuurlijk én betrouwbaar?

Een van de middelen die je op het wereldwijde web kunt vinden en die mogelijk zouden kunnen helpen tegen een erectiestoornis is Semenax. De vele advertenties en berichten aangaande dit product die online te vinden zijn, spreken louter positief over dit middel. Dit is de werking van Semenax:

 1. Je slikt gedurende een aantal maanden drie capsules per dag.
 2. Binnen enkele dagen ervaar je de werking in de vorm van een hoger libido, een hardere erectie en een grotere zaadlozing.
 3. Het sperma smaakt beter.
 4. De vruchtbaarheid neemt toe.
 5. Het effect is duurzaam (geen wetenschappelijk bewijs voor).

De werking en de gevolgen van het middel zien er erg positief en veelbelovend uit. Daarbij kan ook nog gesteld worden dat het voornamelijk bestaat uit natuurlijke stoffen zoals pompoenpitten, veenbesextracten en ginseng.

Te mooi om waar te zijn

Waarom raden wij dit middel dan toch sterk af? Hiervoor zijn een aantal hele duidelijke redenen te geven:

 • Ten eerste is het product al tien jaar “succesvol” in Amerika, maar is het in Europa nog steeds nauwelijks bekend en heel moeilijk te verkrijgen. Klinkt dat niet raar voor een product met zulke positieve recensies?
 • Daarnaast, en dit is misschien wel de belangrijkste reden, is het middel vooral bedoeld om het zaadvolume te vergroten. Het krijgen van een erectie wordt ook onder de positieve gevolgen gezet, maar is niet het hoofddoel van dit product.Niet waar
 • Verder is het product ontzettend duur. Dit is dubbel zo nadelig, omdat de kuur enkele maanden duurt en één potje voor maar dertig dagen pillen bevat.
 • Tot slot zitten er naast de “puur natuurlijke’’ producten ook een aantal synthetische producten in of extracten van natuurlijke producten. De feitelijke werking is hierdoor minimaal en daardoor kan men oprecht spreken van een welbekend placebo-effect.

Een duurzame en écht natuurlijke oplossing

Het adverteren met een groot percentage aan natuurlijke ingrediënten zal voor veel mensen natuurlijk erg betrouwbaar en overtuigend overkomen. Feit is echter dat we net hebben laten zien dat het met dat volledig natuurlijke imago wel mee lijkt te vallen in praktijk. Om nou wel een natuurlijke en daarnaast ook duurzame oplossing te vinden voor je erectieproblemen, zou je jezelf kunnen richten op je voedselpatroon.

Bij de uitleg van het hoe en wat van een erectieprobleem werd al terecht gesteld dat de oorzaak van dit probleem vaak moet worden gezocht in leefstijl en eetpatronen van mensen. Zelfs als jij voor je gevoel niet heel ongezond eet en de echt heel ongezonde producten vermijdt, kan het nog zo zijn dat je de juiste voedingsstoffen om een erectie op te wekken niet binnenkrijgt. Wat ook heel vaak als probleem bij mensen wordt vastgesteld, is een tekort aan de juiste voedingsstoffen. Hierbij moet gedacht worden aan voedingsstoffenstoffen als:

 • Gezonde vezels
 • Koolhydraten
 • Antioxidanten
 • Gezonde vetten
 • Voldoende vitamines

Het Mediterrane voedingspatroon

Chil dieetjeEen van de voedingspatronen die er wetenschappelijk gezien om bekend staat dat het zorgt voor een hoger libido bij mannen is het Mediterrane voedingspatroon. Simpel gezegd is dit het voedingspatroon van mensen die leven aan de kust van de Middellandse zee. Deze mensen worden vaak een stuk ouder dan mensen in Noord-Europa of Amerika. De vraag is echter wat precies de producten zijn waarin hun voedsel verschilt van bijvoorbeeld onze Hollandse pot. Hiervan geeft tabel 1 een duidelijk overzicht:

Verschillen in voedingspatroon Mediterraneé en Nederland

Mediteranneé Nederland
Veelvuldig gebruik van olijfolie in salades en over pasta’s (extra vierge) Enkel olijfolie gebruikt om te koken, in salades met name vette dressings
Veelvuldig eten van vis Veelvuldig eten van rood vlees en kip
Elke avond een glas rode wijn Elke avond een glas melk
Veelvuldig eten van noten en peulvruchten Veelvuldig eten van chips en koeken
Veelvuldig drinken van water Veelvuldig drinken van frisdrank/zoethoudende dranken

Tabel 1

Een oplettende lezer zal stellen dat niet alle producten in het rijtje “Nederland” ongezond zijn. Dit is zeker waar. Zoals eerder werd gezegd, gaat het echter om het binnenkrijgen van de juiste producten in de goede hoeveelheid. Hier schort het in ons land vaak aan en hier zijn ze in de Middellandse Zeegebieden veel beter in.

Je kunt je portemonnee weer voelen

Dit dieet heeft daarnaast het voordeel dat het ten opzichte van middelen als Semenax een hoop geld bespaard. Het is zeker waar dat er enkele duurdere producten deel uitmaken van het voedingspatroon. De prijs die je voor een gehele kuur Semenax betaalt, is echter vele malen hoger dan het geld dat je kwijt bent aan je Mediterrane boodschappen.

Het risico is vele malen kleiner

Tot slot is het ook een groot voordeel dat je het kopen van je voedsel veel beter in de hand hebt, dan het bestellen van producten op internet. In de supermarkt is het veel makkelijker een groenteman of bakker aan te spreken om te vragen welke paprika of welk brood je het beste kunt kiezen. Het internet daarentegen praat niet terug en laat je toch een overdaad aan “werkende” producten zien. Het is hierdoor veel makkelijker het verkeerde product te bestellen, maar toch bakken met geld kwijt te zijn.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

1 Reactie op "Semenax: Het Erectiemiddel Dat Je Beter Niet Kunt Kopen"

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *