Waarom Je Van Solideforte Geen Sterke Erectie Krijgt: 5 Nadelen

Erectieproblemen zijn van alle tijden. Het kan misschien lijken alsof de laatste tijd steeds meer mannen geen stijve meer kunnen krijgen, maar dit is al eeuwenlang zo. Het is alleen zo dat er (gelukkig) steeds minder een taboe op rust. Daarom zijn er steeds meer mannen die voor hun problemen uit durven te komen en hulp durven te zoeken.

Wat wél een relatief nieuw fenomeen is, is het bestaan van allerlei soorten erectiepillen, zoals de veel gebruikte pil Solideforte. Deze pillen beloven je dat je voortaan zonder al te veel moeite een erectie zal kunnen krijgen, en je erectieproblemen dus voorgoed in het verleden zullen liggen. Hoewel dit natuurlijk goed klinkt, is dit helaas iets te mooi om waar te zijn.

Ik snap best waarom pillen als Solideforte een aantrekkelijke oplossing voor je probleem kunnen lijken. Het is erg vervelend om geen erectie te kunnen krijgen, en zowel je seksleven als je zelfvertrouwen zullen hieronder leiden. Als je dan vervolgens te horen krijgt dat je dit met één pilletje kan oplossen, dan is dit natuurlijk wel heel verleidelijk.

Dit verandert echter niets aan de werkelijkheid. Als jij je erectieproblemen wil oplossen, en weer een goede, sterke erectie wil krijgen, dan is Solideforte niet het juiste middel. Hoe dat precies komt, dat zal ik je gaan uitleggen in de rest van dit artikel. Dit doe ik aan de hand van de volgende significante nadelen die aan het gebruik van Solideforte kleven:

  • Een kunstmatige erectie is minder in kwaliteit
  • Er is risico op een priapisme (een langdurige, pijnlijke erectie)
  • Jouw vruchtbaarheid kan verminderen
  • Je pakt de oorzaak van het probleem niet aan
  • Je raakt afhankelijk van de pillen

Nadeel 1: Een kunstmatige erectie is minder in kwaliteit

Als je op de verpakking leest dat je van Solideforte een erectie krijgt, dan heb je hier waarschijnlijk een bepaald idee bij. Je denkt dat je na het nemen van zo’n pilletje een erectie krijg zoals je dat altijd al gewend was, waarmee je weer fijn seks kan hebben. Als dit is wat je voor je ziet, zul je echter nog wel eens een vervelende verrassing te wachten kunnen staan.

Kijk maar eens op het internet wat mensen hun ervaringen zijn met erectiepillen (zoals Solideforte). Veel mannen zeggen dat ze weliswaar een erectie kregen, maar dat deze minder hard of minder gevoelig is dan ze gewend waren. Er is ook onderzoek dat dit lijkt te ondersteunen (bron). Kort gezegd zijn kunstmatige erecties, zoals die van Solideforte, dus van mindere kwaliteit dan een natuurlijke erectie.

Als je erover na gaat denken, dan is dit eigenlijk ook helemaal niet zo raar. Wanneer je op een natuurlijke manier een erectie krijgt, dan komen hier allerlei hormonen en processen bij kijken die je seksuele ervaring beïnvloeden. Als je echter een kunstmatige erectie krijgt door een pilletje, dan is dit een heel ander proces, dus zal het resultaat ook anders zijn.

Een erectiepilletje is als een emmer onder een lekkend dak: het helpt wel eventjes, maar op de lange termijn zou ik een andere oplossing zoeken.

Als je dus zoekt naar een snelle oplossing, lijkt Solideforte misschien aantrekkelijk. Den echte vervanging voor een natuurlijke erectie is het echter zeker niet. Op de lange termijn kun je dus veel beter op zoek gaan naar een andere oplossing, bij voorkeur een meer natuurlijke. Lees bijvoorbeeld eens dit artikel over natuurlijk je erectieproblemen oplossen.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Nadeel 2: Er is risico op een priapisme (een langdurige, pijnlijke erectie)

Van het feit dat erectiepillen zoals Solideforte je een langdurige erectie kunnen geven, zul je misschien niet erg schrikken; dit is immers waarvoor ze gemaakt zijn. Waarschijnlijk zal je dit ook niet erg negatief vinden klinken. Met een langdurige erectie kun je langer doorgaan met de seks, en waarschijnlijk vind je het ook geen ramp als je erectie daarna nog eventjes aanhoudt.

Dit is echter niet waar je aan moet denken bij een priapisme. Bij priapisme heb je niet een erectie die iets langer aanhoudt dan normaal, maar echt een medische aandoening waarbij je penis veel te lang stijf blijft. Deze kunnen urenlang aanhouden, maar ook dagen of zelfs weken, en zijn bovendien bijzonder pijnlijk. Een priapisme kan bovendien een hele hoop nare gevolgen hebben.

Uiteraard is een lang aanhoudende erectie op de eerste plaats ongemakkelijk. Als je bijvoorbeeld gymleraar bent, kan het tot nogal vervelende situaties leiden als je de hele tijd met een erectie voor je leerlingen staat. Ook voor anderen kan dit in het dagelijks leven tot een heleboel ongemakkelijke situaties leiden. Deze ongemakkelijkheid is nog wel het minst heftige gevolg dat een priapisme kan hebben.

Priapisme kan voor een permanente beschadiging zorgen

Een ernstiger gevolg is het gevaar van permanente beschadiging van je penis. Bij een te langdurige erectie kan bloed te lang niet ontsnappen uit je penis, waardoor er ook geen nieuw bloed bij kan komen. Dit leidt op zijn beurt weer tot zuurstoftekort in de zwellichamen van je penis. Dit kan je zwellichamen ernstig beschadigen, waardoor je penis vanaf dat moment bijvoorbeeld heel krom stijf wordt.

Je penis kan dus echt kromtrekken door een priapisme. Soms kan het er zelfs toe leiden dat je helemaal geen erectie meer kan krijgen.

Het zou jammer zijn als die erectie door Solideforte je laatste erectie blijkt te zijn.

In gelukkig zeldzame, maar soms wel voorkomende gevallen, kan een priapisme leiden tot het afsterven van (delen van) je penis (bron). Als zuurstoftekort te lang aanhoudt, kan het zo zijn dat je lichaam niet meer in staat is om je penis in leven te houden. Dit zal ertoe leiden dat je penis langzaam zwart wordt, en er uiteindelijk af valt.

Een priapisme is een relatief vaak voorkomende bijwerking van veel erectiepillen (bron), waaronder dus ook Solideforte. Dit lijkt mij reden genoeg om er niet aan te beginnen, ondanks het feit dat deze gevolgen relatief zeldzaam zijn. Mocht je dit toch doen, en je krijgt te maken met een priapisme, raadpleeg dan een dokter als je erectie langer dan 3 uur aanhoudt (zonder reden).

Nadeel 3: Je kan er minder vruchtbaar van worden

Als je even goed leest wat er precies in Solideforte zit, dan zul je zien dat de belangrijkste werkzame stof in de pil een stof genaamd L-Arginine is. Dit is een stof waarvan men zegt dat deze vruchtbaarheid zou bevorderen, maar in de praktijk kan het tegendeel waar zijn. Van L-Arganine kun je namelijk minder vruchtbaar worden.

Of dit effect tijdelijk of permanent is, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat het effect bestaat, dat lijkt wel vast te staan. Volgens Italiaans onderzoek zorgt L-Arginine ervoor dat je hoeveelheid spermacellen omhooggaat, maar de beweeglijkheid van spermacellen gaat omlaag (bron). Dit laatste is nou niet bepaald bevorderlijk voor je vruchtbaarheid.

Hoe dit uitpakt, kan een beetje per persoon verschillen, aangezien er dus ook een positief effect optreedt in de toename van het aantal spermacellen. Meestal weegt de beweeglijkheid van de spermacellen echter wel zwaarder, aangezien die tot wel 40% minder werd in het onderzoek. Hierdoor zorgt L-Arganine per saldo voor een verlaagde vruchtbaarheid.

Solideforte zal je wel een erectie krijgen, maar die penis kun je vervolgens minder effectief gebruiken.

Een verlaagde vruchtbaarheid is natuurlijk niet iets wat je even op de koop toeneemt voor het makkelijker krijgen van een erectie. Dit geldt zeker als je een erectie wil krijgen om een kind te kunnen verwekken. Dit lijkt mij op zichzelf al een heel goede reden om een andere manier te zoeken om je erectieprobleem op te lossen.

Nadeel 4: Je pakt de oorzaak van het probleem niet aan

Deze reden klinkt misschien minder eng dan de vorige redenen. Het lijkt me echter goed om er even bij stil te staan dat erectiestoornissen bijna altijd een onderliggende oorzaak hebben die je kan oplossen. Als je dit eenmaal hebt gedaan, dan kun je vanaf dat moment weer ongeremd seks hebben zoveel je wilt. In dat geval hoef je niet te vertrouwen op allerlei hulpmiddelen.

Op de korte termijn is Solideforte misschien handig. Maar zou je op de lange termijn niet liever willen dat je zelf weer gewoon een erectie kan krijgen, zeker als je alle verdere nadelen meeweegt? Er zijn genoeg behandelingen en oefeningen waarmee je permanent van je probleem af kan komen.

Pillen slikken om een erectiestoornis op te lossen is dweilen met de kraan open.

Ik snap dat een pilletje een makkelijke en snelle oplossing kan lijken voor een vervelend probleem. Misschien vind je het wel oneerlijk dat je heel veel moeite zou moeten doen om een probleem te verhelpen waar jij ook niet om hebt gevraagd. Het is helaas nou eenmaal zo dat je dit probleem hebt, en als je meteen op zoek gaat naar permanente, natuurlijke oplossingen, dan zal dat je uiteindelijk minder tijd kosten.

Nadeel 5: Je raakt afhankelijk van de pillen

Zoals ik net zei, pak je met het gebruik van Solideforte niet de onderliggende oorzaak van je erectiestoornis aan. Je erectiestoornis blijft in principe bestaan, en je pakt alleen een symptoom daarvan aan met het pilletje. Hierdoor is Solideforte altijd een tijdelijke oplossing. Als je niets doet aan de onderliggende oorzaak, zul je elke keer een pilletje moeten nemen als je seks wilt hebben.

Dit is natuurlijk niet erg handig, maar het heeft ook daarnaast nog enkele vervelende effecten. Zo is het bijvoorbeeld zo dat het vele gebruik van Solideforte ertoe leidt dat je lichaam afhankelijk raakt. Je lichaam raakt eraan gewend dat het de juiste stoffen binnen krijgt om een erectie te krijgen als jij opgewonden raakt.

Als je lichaam hieraan gewend raakt, “verleert” het als het ware om jou zelf een erectie te geven. Als je vervolgens stopt met het gebruik van het middel, dan wordt dit natuurlijk een probleem. Dit zorgt er namelijk voor dat je nóg moeilijker een erectie kan krijgen dat eerder al het geval was. Ofwel: je erectieprobleem wordt erger dan voor het gebruik van Solideforte.

Dat dit nogal tegenstrijdig is aan de reden dat je überhaupt Solideforte gebruikt, hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen. Je denkt dat je eindelijk van je erectiestoornis af gaat raken, maar uiteindelijk krijg je juist méér last van je probleem, waardoor het uiteindelijk alleen maar moeilijker wordt om weer een normaal seksleven te krijgen.

Als er op erectiepillen stond dat je er erectieproblemen van kan krijgen, dan zou niemand ze meer kopen.

Je bespaart jezelf dus een hele hoop tijd, geld en moeite door überhaupt niet aan Solideforte of soortelijke kunstmatige middelen te beginnen. Zodra je stopt met het gebruik ervan, merk je pas wat voor schade je ermee hebt aangericht. Het zal dan veel langer duren om van je probleem af te komen. Laat die makkelijke “oplossing” dus gewoon liggen.

Conclusie: ga voor een natuurlijke oplossing

Dit waren ze dan, 5 nadelen van het middel Solideforte. Deze maken wat mij betreft dat je er maar beter niet aan kan beginnen. Je krijgt er weliswaar een erectie door, maar deze erectie is kwalitatief minder. Bovendien tast je er mogelijk je vruchtbaarheid mee aan en maak je je erectiestoornis alleen maar erger. Je zou er zelfs priapisme van kunnen krijgen, wat tot ernstige gevolgen kan leiden.

Ik snap de verleiding van makkelijke oplossingen als Solideforte best, maar ik hoop echt dat ik je er toch van hebt overtuigd dat dit geen goed idee is. De nadelen wegen niet op tegen de voordelen, en de voordelen vallen ook nog tegen. Je zal jezelf later ongetwijfeld dankbaar zijn als je besluit om meteen op zoek te gaan naar een natuurlijke oplossing!

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

  • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
  • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *