Over mij

Hallo, mijn naam is drs. Chris Coster, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl.

Mijn missie

Mijn missie is om zo veel mogelijk stellen in Nederland en België te begeleiden naar een beter seksleven en gelukkig(er) liefdesleven.

Dit doe ik zowel vanuit mijn praktijk in Amsterdam als via mijn ebooks. Mijn tips, adviezen en begeleiding zijn gebaseerd op mijn 7 jarige ervaring in deze branche.

Daarbij laat ik mij graag informeren met wetenschappelijke onderzoeken via het bekende Pubmed en de richtlijnen rond seksuele klachten via de NHG-Standaard.

De informatie die ik verstrek op mijn site is onafhankelijk en gecontroleerd door een team van experts die allen sterk betrokken zijn op dit terrein. We streven ernaar dat de informatie correct, actueel, toegankelijk en betrouwbaar is.

Vind hier meer informatie over hoe ons team te werk gaat.

Mijn verhaal

Veel mensen vragen mij: vanwaar de interesse in deze problematiek?

In mijn jeugd heb ik zelf seksuele problemen ondervonden. Ik schaamde me enorm hiervoor maar ik wist niet waar ik terecht moest. Geregeld leidde mijn seksuele klachten tot relatieproblemen waar ik mij toen die tijd weinig bewust van was.

Op latere leeftijd heb ik dit ingezien en ben ik er van overtuigd dat er relaties zijn geweest waarbij ik afgewezen ben op dit aspect.

Ook in mijn praktijk zie ik dat cliënten (enorm) leiden onder de gevolgen van erectieproblemen binnen hun relatie. Het oplossen van een erectiestoornissen is van essentieel belang voor een goed seksleven een sterke connectie met je partner.

Daarom raad ik je aan om altijd snel actie te ondernemen bij deze problematiek. Een gedeelte van mijn cliënten komt tevergeefs te laat op een consult. Het kwaad is dan al geschied waardoor een oplossing vinden lastiger is geworden.

Wil je meer weten over mij? Bekijk dan onderstaande video:

Mijn ervaring en bestseller

Inmiddels ben ik ruim 7 jaar actief op dit terrein en heb ik vanuit mijn praktijk in Amsterdam over heel Nederland vele mensen geholpen.

Mijn ebook Complete Ejaculatie Controle is een bestseller geworden met ruim 10.000 verkochte exemplaren. Mijn ebook Complete Erectie Controle is bezig aan de opmars om ook een bestseller te worden.

Mijn ebook is de beste start om meer inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van erectieproblemen en wat je er op korte termijn aan kunt doen via praktische tips en behandelmethodes.

Mijn praktijk

Wil je een afspraak maken voor een consult tijdens mijn spreekuur?

Neem dan contact op via de e-mail [email protected] of het telefoonnummer 0628978698.

Let op: vragen over online producten worden absoluut enkel via het contactformulier beantwoord.

Mijn assistent is zich niet bewust van de gang van zaken omtrent deze producten.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/chris-coster/

Door drukte kan ik geen persoonlijke vragen via de mail beantwoorden.

Afspraken kunnen maximaal 2 werkdagen van te voren worden afgezegd. In geval er niet tijdig is afgezegd wordt het volledige bedrag van het consult in rekening gebracht.

In sommige gevallen geef ik mijn cliënten een doorverwijzing naar een arts of specialist voor verder onderzoek.