Je Libido Verhogen? Gratis Tips, Trucs & Oefeningen

Je libido verhogen? Ontdek alle manieren om impotentie te verslaan en weer een sterke en harde erectie/penis te krijgen waar je partner blij van wordt!

Hoe Vaak Ejaculeren Is Gezond? Tips Voor Mannelijke Seksueel Welzijn

Wist je dat een walvis maar één keer per jaar ejaculeert? Wij mensen zijn doorgaans wat flexibeler in onze ejaculatiefrequentie. Maar hoe vaak is nu gezond? Het is een vraag die niet alleen ons lichaam raakt, maar ook de ziel en geest. Hoe vaak je ‘het’ zou moeten doen zonder jouw mannelijke vitaliteit in diskrediet te brengen?

Van de fysieke perks tot spirituele insights, we gaan deze kwestie te lijf met een mix van wetenschap en levenswijsheid. Zo weet jij precies waar de balans ligt tussen te veel en te weinig, en hoe je jouw seksuele gezondheid kunt optimaliseren op een manier die past bij jouw levensstijl en persoonlijke welzijn!

Doorgaan naar artikel »

Is Honing Goed Voor Je Erectie? – 5 Feiten Onderzocht

In het hart van de natuur, daar waar vlijtige bijtjes hun gouden, stroperige product creëren, schuilt een zoete schat die meer inhoudt dan alleen een natuurlijke zoetstof. Honing wordt eveneens al eeuwenlang alom geprezen vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, waaronder versterking van het immuunsysteem en snellere wondgenezing.

Maar wist je ook dat honing goed is voor de mannelijke seksuele prestaties, meer specifiek, de erectie? De mogelijke invloed van honing op het libido en de erectie heeft een fundering in zowel historische anekdotes als moderne wetenschappelijke studies. Hier hebben we de 5 belangrijkste feiten voor je op een rijtje gezet.

Doorgaan naar artikel »

6 Onverwachte Manieren Voor een Hardere Erectie

Verlangen naar een gezond seksleven en een hardere erectie is universeel en tijdloos; een queeste die mannen alom al eeuwenlang ondernemen. Van eeuwenoude remedies (maca) tot hedendaagse technieken (bekkenbodemoefeningen), en chirurgische ingrepen zoals peniele implantaten; er is al veel uitgeprobeerd.

Toch zijn er nog ongebaande paden te bewandelen richting een krachtiger seksleven, die buiten de gebruikelijke mainstream-oplossingen vallen. Dus laten we de welbekende farmaceutische hulpmiddelen aan de kant zetten en onszelf onderdompelen in het onbekende. We nemen een sprong in het onverwachte, om te ontdekken hoe je jouw broeder in een hardere erectie kunt omtoveren!

Doorgaan naar artikel »

3 Geheimen Voor Een Langere En Sterkere Erectie

Elke man verlangt een erectie die net zo lang en sterk is als een marathonloper die zonder aarzeling de finishlijn bereikt. Maar net als de volharding van een doorgewinterde atleet, is een duurzame erectie geen korte sprint, eerder een langeafstandsrace! Het draait allemaal om een combinatie van uithoudingsvermogen, balans en techniek, waarbij je je hele lichaam en geest betrekt.

De waarheid is dat de kunst van een langere en sterkere erectie geen onbereikbaar mysterie is. Dit is een persoonlijke ontdekkingsreis die je met de juiste gewoontes en mindset eigen kunt maken. Lees verder om 3 geheimen te ontdekken die je daar zullen brengen!

Doorgaan naar artikel »

Libido Verhogen? Lees Onze 6 Ultieme Tips en Tricks

Een laag libido is iets wat helaas veel mensen ooit in hun leven ervaren, en wat erg vervelend kan zijn. Het kan je relatie bijvoorbeeld een flinke klap geven als één van de twee ineens amper meer zin heeft in seks, en bovendien kan het je leven een stuk minder spannend maken. De meeste mensen hebben dan ook liever een wat hoger dan een wat lager libido.

Gelukkig zijn er tal van manieren om je libido te verhogen! Libido is namelijk een lichamelijke functie, en door je lichaam op de juiste manier te behandelen, kun jij je libido weer terugwinnen. Met de zes ultieme tips en tricks in dit artikel zul je waarschijnlijk binnen no-time weer regelmatig zin hebben in seks, zonder dat je daarvoor medicatie hoeft in te nemen!

Doorgaan naar artikel »

Hoe Fietsen tot Erectieproblemen Leidt + 9 Gouden Erectie Tips

Ooit gehoord van de uitspraak ‘’Sex is like riding a bike’’? Er zijn een hoop (hilarische) redenen te bedenken waarom juist deze twee activiteiten met elkaar vergeleken worden (‘’Het lijkt veel makkelijker dan het is’’; ‘’Doe het te lang en je kruis wordt gevoelloos’’). Maar de meest genoemde reden voor de vergelijking is als volgt: ‘’Als je het eens geleerd hebt, zal je het nooit meer vergeten’’.

De ironie zit hem echter in het feit dat het doen van de ene activiteit de andere activiteit in de weg kan staan. Ze lijken hetzelfde uit te pakken, maar ga jij even een middag eropuit met de racefiets, dan kan je dat avondje rampetampen wel vergeten – en andersom zou het waarschijnlijk ook opgaan. Dus moet je dan kiezen tussen de twee? Natuurlijk niet! En hier zal je lezen hoe en waarom.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Alcohol tot Erectieproblemen Leidt + 6 Gouden Erectie Tips

Als je worstelt met erectieproblemen, is de kans groot dat je je al in tal van mogelijke oorzaken hebt verdiept. Misschien heb je wel een te laag testosterongehalte, of raak je impotent van een te hoog stressniveau. Waar je misschien nog niet aan gedacht had, is dat je probleem weleens veroorzaakt kan zijn door je alcoholgebruik.

Alcohol is een van de meest voorkomende oorzaken van (tijdelijke) impotentie. Toch zijn er maar weinig mannen die zich hier bewust van zijn. In dit artikel zal worden uitgelegd hoe het gebruik van alcohol kan leiden tot erectieproblemen, en zullen enkele tips besproken worden voor het genezen of voorkomen van deze problemen.

Doorgaan naar artikel »

Alle Nadelen en Bijwerkingen van Libido Power op een Rij

Heb je al tijden geen zin meer in seks? Kijk jij liever televisie in bed dan dat je seks hebt? Allemaal tekenen van een verlaagd libido, oftewel tijdelijk of geen zin in seks. Een langdurig verlaagd libido is niet goed voor je gezondheid. Twee keer per week seks hebben is daarom niet voor niets gezond. Bij een orgasme komen hormonen vrij, waardoor jouw lichaam meteen een boost krijgt. Daarnaast verhoogt seks jouw uithoudingsvermogen en je conditie. Twee keer per week seks is misschien wel de maatstaaf, maar merendeel van de volwassen Nederlanders haalt dit niet.

Doorgaan naar artikel »

7 Tips om Vanavond Al je Potentie / Libido te Verhogen

Je ligt lekker samen in bed, jouw bedpartner begint je te strelen. Alleen weet jij nu al…

Dit gaat niet lukken vanavond. Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen zin hebt in seks of geen erectie krijgt. Dat kan iedere man overkomen. Maar ga jij liever elke keer slapen, dan intiem te zijn met je partner? Dan is het tijd om jouw libido te verhogen en deze op pijl te houden. Waarom?

Regelmatig seks hebben is namelijk gezond, zowel voor het lichaam als de geest. Seks geeft minder stress, het ontspant en het zorgt voor een goede doorbloeding. Het is een onderdeel van het menselijk leven en onmisbaar in ons voortbestaan.

Jouw libido verhogen hoeft echt niet door wekenlange kuurtjes met pillen te slikken. In deze blog vind je tips om jouw libido vanavond nog te verhogen.

Doorgaan naar artikel »

6 Simpele Tips om Snel & Veilig Je Libido te Verhogen

Seks is fijn en het geeft je een goed gevoel. Door seks kun je zelfverzekerder worden en beter in je vel komen te zitten. Tegelijkertijd heb je meer zin in seks als je goed in je vel zit en je zelfverzekerd voelt. Door seks te hebben verhoog je dus eigenlijk al je libido.

Tip 1 om je libido te verhogen is dus gewoon door seks te hebben. Helaas is seks hebben terwijl je een laag libido, en dus weinig zin hebt, lastig.

Als man krijg je dan namelijk moeilijk een erectie en bij vrouwen blijft de vagina droog en de clitoris ongevoelig. Als je als man geen erectie krijgt, is geslachtsgemeenschap niet te volbrengen. Er is nu eenmaal een erectie nodig om de penis in de vagina te kunnen brengen.

Doorgaan naar artikel »