Complete Erectie Controle Abonnement van Chris Coster Opzeggen?

Wil je het lidmaatschap afmelden / opzeggen van de Complete Erectie Controle van Chris Coster? Lees de informatie op deze pagina dan aandachtig door.

Bij aankoop van de Complete Erectie Controle heb je het Orgasme Koning Programma van Chris Coster de eerste maand gratis gekregen (t.w.v. €19,97). In dit videoprogramma leer je de meest geavanceerde technieken om vrouwen de meest intense orgasmes te geven, zodat ze je nooit meer kwijt willen.

Maandelijks heb je toegang tot waardevolle theorievideo’s waarin je alles leert over g-spot orgasmes, a-spot orgasmes, vinger- en beftechnieken om vrouwen spuitend te laten klaarkomen en stapelgek te maken. Na aankoop krijg je direct je inloggegevens van je automatisch gecreëerde account om de video’s te bekijken.

De eerste 30 dagen van het Orgasme Koning Programma zijn gratis en geven jou de mogelijkheid om het videoprogramma gratis uit te proberen. Dit kun je zien als een proefabonnement want binnen deze 30 dagen kun je jezelf kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97 per maand. Daarna betaal je €19,97 per maand voor toegang (wat ook opzegbaar is via dit afmeldformulier).

Op de verkooppagina, de bestelpagina (bovenaan staan duidelijke bulletpoints) en in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je gratis de eerste maand van het lidmaatschap kan krijgen. Hierbij werd aangegeven dat de eerste maand gratis is en dat je daarna €19,97 per maand betaald. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Afmelden van het Orgasme Koning Programma lidmaatschap kan eenvoudig en snel via het afmeldformulier. Bij het afmelden van het abonnement/lidmaatschap heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Via onderstaande link kun je de klantenservice bereiken en je lidmaatschap stopzetten:

Contactformulier klantenservice Complete Erectie Controle

Alleen de klantenservice kan in de bestelling kijken en je lidmaatschap stopzetten. Vul het afmeldformulier in en je lidmaatschap zal zo spoedig mogelijk worden stopgezet. Voor overige vragen kun je ook dit contactformulier gebruiken. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.