8 Manieren om Snel je Penis te Vergroten op Natuurlijke Wijze

Penislengte. Het is een onderwerp waar elke man weleens mee bezig is geweest, en waar ook elke man waarschijnlijk weleens onzeker over is geweest. Niet alleen mannen met een hele kleine piemel zouden graag hun penis dikker maken, maar ook degene met een relatief lange penis kunnen dromen van een nog grotere lul.

Waarschijnlijk heb je je inmiddels wel neergelegd bij de lengte van je penis, en heb je geaccepteerd dat je nooit een grotere penis zal krijgen dan je nu hebt, maar wat nou als ik je zou vertellen dat dat helemaal niet nodig is? Er zijn genoeg manieren om een aardige penisgroei te bewerkstelligen, zonder dat er een operatie aan te pas hoeft te komen.

In dit artikel zal ik enkele natuurlijke manieren behandelen, waarop jij ervoor kan zorgen dat jouw erectie een stuk groter en dikker wordt. Deze tips zijn niet alleen handig voor mensen met een kleine penis, maar ook voor mensen met een hele gemiddelde lengte, want waarom zou je genoegen nemen met gemiddeld als je ook meer kan hebben?

Wil je een dikke en maar liefst 9 centimeter langere penis? Bekijk dan hier het best beoordeelde penis vergroting methode van Nederland.

Manier 1: Gebruik ginkgo biloba

Waarschijnlijk heb je nog nooit van dit middel gehoord, maar het heeft de potentie om je seksleven enorm te verbeteren. penisvergroten2Dit kruid is afkomstig uit Japan, en wordt al duizenden jaren in China gebruikt bij voor een heleboel verschillende kwalen. Zo helpt het bij ademhalingsproblemen, gehoorverlies, problemen met spijsvertering, en nog vele andere kwalen.

Wat het echter ook doet, is het bevorderen van de bloedsomloop, en meer specifiek de bloedsomloop naar de penis. Dit zorgt ervoor dat de penis in erectie groter en dikker wordt dan normaal. Dit effect is tijdelijk, maar doordat het zo makkelijk te gebruiken is (je kan het immers wanneer je wil innemen) is dit toch een hele goede optie om je penis te vergroten.

Ginkgo biloba werkt niet alleen om je penis te vergroten, maar het kan je ook helpen als je erectiestoornissen hebt.

Ginkgo biloba kun je direct als kruid consumeren, maar je kan het ook als thee krijgen, of als voedingssupplement in de vorm van een capsule. Al deze varianten zijn in veel voedingswinkels te verkrijgen, en zijn makkelijk te vinden op het internet. Let wel: als je bloedverdunners slikt, kan het gebruik van dit kruid gevaarlijk zijn. In dat geval kun je beter eerst je huisarts raadplegen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Manier 2: Gebruik l-arginine

L-arginine is een aminozuur dat als voedingssupplement verkrijgbaar is. penisvergroten3Veel mensen gebruiken deze capsules omdat ze het immuunsysteem zouden verbeteren. Hoewel ze dit volgens de meeste wetenschappelijke onderzoeken uitstekend doen, zitten er nog meer voordelen aan dit supplement vast, waarvan een aantal op seksueel gebied.

L-arginine bevordert, net als ginkgo biloba, de bloedsomloop, wat helpt om je penis groter en dikker te maken. Een erectie is zo groot als het bloed dat erin stroomt, dus een goede bloedsomloop zorgt er logischerwijs voor dat een stijve penis groter en dikker wordt. Dit maakt l-arginine een extreem geschikt middel om je penis te vergroten.

Er is ook wetenschappelijk onderzoek dat deze werking van l-arginine ondersteund. Een door Israëlische wetenschappers uitgevoerde studie toonde aan dat veel mannen bij het gebruik van l-arginine hardere erecties en een vollere penis kregen. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat l-arginine ook het libido verhoogt, ofwel: je krijgt er meer zin van in seks.

De aanbevolen dosering van dit middel is 1 gram, drie keer per dag. Dit middel is vrij onschuldig, en kan dus door vrijwel iedereen gebruikt worden. Alleen als je hartproblemen hebt, mag je geen l-arginine slikken. In dat geval moet je eerst je huisarts benaderen.

Manier 3: Eet meer watermeloen

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo.

Watermeloen kan je helpen bij het krijgen van een betere en langere erectie.

penisvergroten4Je hoeft dus niet per se aan de dure supplementen als je iets aan je penis wil verbeteren, want je kan ook gewoon langs de supermarkt gaan.

Heel veel studies naar de relatie tussen watermeloen en penislengte zijn er nog niet gedaan, maar dat er een verband is tussen de twee lijkt wel duidelijk. Waarschijnlijk komt dit doordat watermeloen en aminozuur genaamd citruline bevat, een stof die in het lichaam wordt omgezet in l-arginine. Ik heb net uitgelegd dat deze stof niet alleen zorgt voor een grotere erectie, maar ook je libido verhoogt.

Je krijgt door watermeloen te eten wel minder l-arginine binnen dan wanneer je het direct zelf slikt. Dit kan een reden zijn om toch voor de capsules te kiezen. Voordeel van watermeloenen is wel dat ze goedkoper zijn, dat ze geen risico’s met zich meebrengen (tenzij je allergisch bent voor fruit), en dat ze door veel mensen ook als erg lekker worden ervaren.

Uiteraard hoeven l-arginine en watermoelen elkaar ook niet uit te sluiten, en kunnen ze best allebei worden gebruikt.

Wil je een dikke en maar liefst 9 centimeter langere penis? Bekijk dan hier het best beoordeelde penis vergroting methode van Nederland.

Manier 4: De jelqing-techniek

Tot nu toe heb ik alleen nog maar besproken hoe je je penis kan vergroten door bepaalde voeding, maar dit is natuurlijk niet de enige manier om dit te bereiken. Er zijn ook verschillende technieken om dit voor elkaar te krijgen. Één van deze technieken is de zogeheten jelqingtechniek, een techniek die zeer makkelijk uit te voeren is en geen extra hulpmiddelen vereist. Je hand en je penis zijn alles wat je nodig hebt.

De jelqing-techniek is heel veilig, en zal er langzaam maar zeker voor zorgen dat de lengte en omtrek van je penis blijvend groten zullen worden. Jelqen zorgt ervoor dat er nieuw weefsel in de penis wordt aangemaakt.

penisvergroten5Jelqing wordt ook wel “melken” genoemd, omdat de bewegingen die aan jelqing te pas komen wel wat weg hebben van het handmatig melken van een koe.

Deze oefening dien je uit te voeren als de penis in semi-erecte toestand is (ongeveer 50 tot 70 procent erect. Als je penis tijdens het uitvoeren van deze oefening te stijf wordt, wacht dan een poosje, of knijp om de erectie te ontmoedigen. Je kan pas weer verder als de erectie voldoende is weggetrokken.

Pak vervolgens je penis stevig vast bij de stam, en duw je hand met kracht richting de eikel, alsof je de penis probeert uit te rekken (wat in feite ook is wat je aan het doen bent). Als je met de ene hand de eikel hebt bereikt, pak dan snel de stam van je penis vast met je andere hand en herhaal de beweging met die hand. Laat je handen elkaar in rap tempo opvolgen.

Rek de penis naar beneden en naar voren. Zorg hierbij dat de penis in semi-erecte toestand blijft. Als je denkt dat je gaat ejaculeren, pauzeer dan even. Als je klaar bent, is het nog slim om bloedcirculatie naar je penis te stimuleren door je penis 25 tot 50 keer op en neer te zwaaien.

Begin rustig aan, met ongeveer 25 jelqs per week (één jelq is één handbeweging van de stam richting de eikel). Dit kun je uiteindelijk opvoeren tot 200 jelqs per week. Als je dit enige tijd volhoudt, zul je zien dat je penis blijvend langer en dikker wordt.

Als je de beste manieren wilt ontdekken om een grotere en dikkere penis te krijgen, klik dan hier.

Manier 5: Train de pc-spier

De pc-spier, of bekkenbodemspier, is een spier die zich in je bekken bevindt (zoals de naam al doet vermoeden) en die voor een heleboel verschillende zaken van belang is. Zo zorgt hij ervoor dat je zelf kan bepalen wanneer je je plas laat lopen en houdt hij een heleboel organen in de buik op zijn plek. Maar het doet ook nog iets anders, iets dat voor mensen die graag een grotere erectie willen veel interessanter is.

De pc-spier is namelijk van essentieel belang voor de bloedsomloop, met name de bloedsomloop naar de penis.

Als je de pc-spier traint, zal deze meer bloed naar de penis kunnen sturen, waardoor deze harder, dikker, en meestal ook langer wordt. Reden genoeg dus om de pc-spier zo sterk mogelijk te willen maken.penisvergroten6

Maar hoe doe je dit dan precies? De meest gebruikte manier om de pc-spier te trainen is door middel van de zogeheten Kegeloefening. Deze heet zo omdat hij is bedacht door de Amerikaanse gynaecoloog Dr. Arnold Kegel.

Kegeloefeningen helpen niet alleen om betere erecties te krijgen, maar ook om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan, dus wat dat betreft sla je met deze oefening twee vliegen in één klap.

Kegeloefeningen zijn makkelijk uit te voeren. Allereerst moet je je pc-spier zien te vinden. Dit kun je vrij eenvoudig doen tijdens het plassen. Als je tijdens het plassen de straal stopzet, is de spier die je daarvoor gebruikt de pc-spier. Het aanspannen van je pc-spier is dus hetzelfde als het stopzetten van je straal tijdens het plassen.

Nu je weet hoe je je pc-spier moet aanspannen, kun je beginnen aan de Kegeloefening. Deze bestaat uit het enkele seconden lang aanspannen van je pc-spier. Doe dit zo vaak mogelijk op een dag om zo snel mogelijk resultaat te zien. Leer jezelf bijvoorbeeld aan om dit elk toiletbezoek een keer of 20 te doen, en je zal binnen korte tijd resultaat merken.

Als je de Kegeloefening nog effectiever wil doen, doe deze dan niet staand, maar liggend. Zo zorg je ervoor dat je niet je buikspieren aanspant, maar echt alleen maar je bekkenbodemspier. Bovendien geeft dit het voordeel dat je niet tegen de zwaartekracht in werkt. Dit zorgt er samen voor dat de oefening een stukje effectiever wordt, waardoor je nog sneller resultaat zal zien.

Manier 6: Stretch je penis

Nog een manier om je penis uit te rekken, is door deze te “stretchen”. Stretchen is Engels voor uitrekken, en dat is dan ook precies wat je met deze techniek doet. De stretchtechniek is ingrijpend, maar wel veilig, en in mijn ervaring een van de effectiefste manieren om een grotere penis te krijgen.penisvergroten7

Bij het stretchen van je penis gebruik je een stretching-apparaat. Met behulp van dit apparaat rek je je penis langdurig uit, om deze uiteindelijk blijvend te vergroten. Deze methode levert je uiteindelijk enkele centimeters lengte op. Met deze techniek zal je penis dus echt merkbaar een flink stuk groter worden.

Het stretching-apparaat is het enige apparaat dat door de Europese Commissie is erkend als medisch apparaat voor penisvergroting zonder schadelijke bijwerkingen.

Tot nu toe alleen nog maar voordelen dus, maar helaas zit er ook één groot nadeel aan deze manier van penisverlenging. Je moet het stretching-apparaat tien uur per dag dragen, en dat voor maar liefst minimaal 4 maanden. Stretching kan bovendien enigszins pijnlijk zijn, dus is er enige discipline vereist om dit lang genoeg vol te houden.

Manier 7: Gebruik een penispomp

Een ander apparaat waarvan je misschien weleens gehoord hebt, is de penispomp. Dit is een apparaat dat in de eerste plaats meestal wordt gebruikt door mensen met erectieproblemen, maar dat er ook voor zorgt dat de gebruiker een grotere erectie krijgt dan normaal.

Een penispomp bestaat uit een harde plastic buis, met daaraan een pompje of eventueel een knijpzakje. De bedoeling is dat je je penis in de plastic buis schuift. Vervolgens moet je aan het pompje trekken of in het zakje knijpen om de buis vacuüm te trekken (dit wil zeggen dat je alle lucht uit de buis pompt).

penisvergroten8Als de buis vacuüm wordt getrokken, neemt de druk in de buis toe. De ruimte die de lucht eerst innam, moet nu worden opgevuld met iets anders. Aangezien jouw penis het enige andere in de buis is, wordt je penis als het ware gedwongen om deze ruimte in te nemen. Je penis moet hiervoor opzwellen, dus wordt er meer bloed naar de penis getrokken en krijg je een erectie.

Deze erectie is echter niet hetzelfde als een normale, natuurlijke erectie. De groei van je penis komt door factoren van buitenaf, en is niet vanuit je lichaam zelf aangestuurd. Hierdoor komt het dat de erectie die je krijgt met een penispomp maar tijdelijk is. Na ongeveer een half uur zal je erectie waarschijnlijk weer weg zijn, als je lichaam verder geen reden heeft om al dat bloed in je penis te houden.

Werkt een penispomp echt goed?

Of een penispomp je penis ook permanent groter maakt, of alleen maar tijdelijk, is niet helemaal duidelijk. In ieder geval komt er met een penispomp meer bloed in je penis terecht dan normaal het geval zou zijn. Daardoor is je erectie groter dan gewoonlijk, in ieder geval tijdelijk.

Als je verder geen erectieproblemen hebt, zou je ook geen problemen moeten hebben met het in stand houden van deze erectie, al is het wel mogelijk dat hij na verloop van tijd wat krimpt.

Wat wel belangrijk is om te noemen, is dat een penispomp enkele risico’s met zich meebrengt. Meestal gaat het gebruik goed, maar in sommige gevallen beschadig je je penis met het gebruik van een penispomp, en er zijn gevallen bekend waarin dit tot permanente impotentie heeft geleid. Die kans is klein, maar hij is wel aanwezig.

Wat misschien ook wel de moeite waard is om even te benoemen, is dat schaamhaar er soms voor kan zorgen dat de penispomp niet goed afsluit, waardoor je deze niet kan gebruiken. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid schaamhaar die je hebt en de penispomp die je gebruikt, maar veel mannen zullen zich dus moeten scheren voordat ze de pomp succesvol kunnen gebruiken.

Manier 8: Eet meer vette vis

Na al die ingrijpende oplossingen als stretchers en penispompen, wou ik graag nog even afsluiten met een iets minder ingrijpende optie. Als je tevreden bent met een iets grotere erectie, is het eten van vette vis een heel reële optie. Vis heeft tal van positieve effecten op je gezondheid, en je seksuele gezondheid is daarop geen uitzondering.

penisvergroten9Vette vis zit namelijk vol met onverzadigde vetzuren, die erg goed zijn voor de bloedsomloop en het functioneren van het hart. Hierdoor zorgt vis ervoor dat er meer bloed in je penis terecht komt als je een erectie krijgt, puur doordat het bloed beter je penis kan bereiken, en zul je dus een grotere erectie krijgen dan iemand die geen vis eet.

Volgens meerdere studies is de bloedsomloop het belangrijkste als het aankomt op het vergroten van de penis, dus vette vis lijkt hier een uitermate geschikt middel voor te zijn. Verder heeft vis nog een heleboel andere positieve effecten.

Wist je bijvoorbeeld dat de omega-3 in vis de kans op hart- en vaatziekten sterk verlaagt?

Hopelijk heb je iets aan de tips in dit artikel als het aankomt op het vergroten van je penis. Ik heb een heleboel verschillende maatregelen behandeld, sommige heel makkelijk en onschuldig, andere een stuk ingrijpender. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn, en hoe ver jij bereid bent te gaan, zul je nu zelf moeten bepalen welke manier het beste bij jou past.

Bedenk je wel dat je waarschijnlijk altijd wel een grotere penis zou willen. Het is prima om te proberen jouw penis zo groot mogelijk te maken, maar op een gegeven moment is je maximum wel bereikt. Op dat moment zul je je er toch echt bij moeten neerleggen dat je penis niet groter zal worden, en zul je daar vrede mee moeten krijgen.

Als je echter nog nooit iets geprobeerd hebt om je penis te vergroten, is het bijna zonde om niet van deze tips gebruik te maken. Misschien ben je wel gewoon tevreden met je lengte, maar je zou gek zijn als je de kans op een grotere penis laat liggen.

Ontdek een bewezen methode om je penis te vergroten

Wil je een penisvergroting die snel werkt en je een dikkere en langere penis geeft?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Uit een onderzoek met 90 deelnemers bleek dat een wetenschappelijke formule van verschillende bestandsdelen leiden tot een penis die gemiddeld 5 centimeter langer was.  

Niet alleen dat want het product is gegarandeerd veilig en risicovrij te proberen.

Benieuwd welke formule dit is? Bekijk dan de volgende pagina:

“Penis vergroot formule” risicovrij uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

16 Reacties op "8 Manieren om Snel je Penis te Vergroten op Natuurlijke Wijze"

 1. Omid

  says:

  Ik heb een soort pieltje betaled en daar zat 60 kapsols en ik heb alleen maar 7 van die kapsols gebruikt en ik heb nu mij penis woord te klein ik weet nie wat ik moet doen nauw

 2. duker

  says:

  hoi ik wil mijn penis wat proberen te vergroten met jou technieken ik wil hiervoor manier 4 en 7 gaan gebruiken het enigste probleem bij mij is dat ik direct en stijve krijg voor ik ook maar ga beginnen is het daarom verstandig om mezelf eerst af te trekken en daarna die oefeningen ga doe graag jou mening ik heb ong 14cm en wil er toch zeker 2a3cm bij proberen te krijgen is dit haal baar ??? dus ik hoor graag van je mvg peter

 3. Van Meerbeeck Wilfried

  says:

  Ik zou graag echte penisvergroters en spermamakers willen,Hoe komen die pornomannen aan zo'n grote veel spermaspuitende lul

  • Willem

   says:

   Goede gene en vooral een professionele cameraman die weet uit welke hoek ie moet filmen. Daarnaast is ook niet alle sperma echt die je in pornofilms ziet.

   Natuurlijk zijn er uitzonderingen die echt een kanon tussen de benen hebben hangen. Juist daarom hebben die voor porno gekozen

 4. M

  says:

  Ik wil mij penis vergroten met jou ervaren wil ik ook bij komen vergroten 4 tot 9 wil ik graag zijn

 5. joop daalders

  says:

  ik zou graag ook cm s er bij willen zodat ik mezelf heerlijk kan pijpen net als in de film weet u tips gegroet .

 6. solomon

  says:

  ik wil mijn penis groote worden.ik heb beetje probleem met mijn vrouw.dus wat heb je advies geeft aan mij.

 7. Wilfried

  says:

  Ik neem zink en selenium zink en magnesium zink,en nog wat,maar hij lijkt wel wat groter te worden,maar ik mag hem masturberen,er komt niets uit.Het lijkt ook,dat mijn hersens het niet doorkrijgen,als ik moet klaarkomen.Ik zou dringend iets moeten hebben,dat alles bijeen brengt,een grotere dikkere penis,en ook,iets dat mij veel heel veel sperma geeft,en die nog goed smaakt ook.Ik durf niet naar een vrouw gaan,om te zien,of ik bij haar,misschien wel klaar kom,maar ik kan dat niet proberen,ik zou daar met rode kaken staan.En zeggen dat ik daar nooit last van had.Ik ben 63j,en het is heel lang geleden,dat ik het nog met een vrouw heb gedaan.Kan u mij iets geven om dat allemaal heel veel beter te maken.Maar het is wel allemaal duur,maar ik moet betere en heel veel sperma krijgen

 8. Patrick Seffinga

  says:

  Ik zou graag een piemelvergroting willen iemand die wat mogelijkheden weet ?

 9. Bro Nem

  says:

  Kan je meerdere methodes tegelijkertijd gebruiken?

 10. GetUpStandUp

  says:

  Jammer van die reclame voor vergrotingspillen aan het eind! Onzin!
  Artsen en onderzoeken spreken elkaar enigszins tegen: de blauwdruk in je genen bepaalt de grootte van je penis, maar toch heeft jelqing enig effect. Ik heb daar het geduld niet voor en vind het zielig narcistisch om daar zo mee bezig te zijn. Maar wel ben ik door traumatische ervaringen met seks heel onzeker geworden en kon wel in mijn eentje makkelijk erecties krijgen, maar door faalangst amper nog met een vrouw. Ik ben single en kan dus ook niet met een partner naar therapie.
  Ik las dat je door gebruik van een penispomp soms wat zelfvertrouwen terug kan krijgen. Aanbevolen door artsen nota bene. Dat doe ik dan maar een tijdje zonder schaamte en tot mijn verbazing heeft dat wel degelijk een licht vergrotend effect op mijn mijn jongeheer. Ik denk stijf toch echt wel 15% nu na 3 maanden bijna dagelijks "spelen". Ik denk 2 keer 10 minuten of iets langer. Ben beducht voor schade, dus ik ga niet zo ver dat het pijn doet. Rustig aan. Hooguit een kwartiertje. Soms weer even leeg laten lopen. Is grappig. Slap valt niet betrouwbaar te meten, maar ik weet zeker dat hij is toegenomen. Ik zou niet weten of het weer weggaat als ik een paar weken niks doe, maar tot dusver is hij echt wat gegroeid. Trust me! En dat doet onbedoeld ook wat met mijn vertrouwen! :-)

  • Bibop

   says:

   De penis is geen spier getraind kan worden. Hij groeit mee tot een bepaalde leeftijd. Verder kun je middeltjes innemen voor een goede erectie te krijgen, maar groter zal je penis niet worden.

   • GetUpStandUp

    says:

    Beste Bibop,
    Dat dacht ik dus ook altijd, maar wat voor weefsel er dan ook bijgemaakt moge worden weet ik ook niet, maar ik kan dus uit persoonlijke ervaring vertellen dat herhaaldelijk de penispomp gebruiken, wat gelukkig niet meer als zo vreemd gezien wordt, wel degelijk leidt tot een iets grotere penis. Heb het pompen een periode van 2 weken niet gedaan, maar dat leidde niet tot "terugval". Ik heb er verder geen belang bij of men het gelooft, heb ook geen aandelen in die dingen, en ik snap enige scepsis maar al te goed, maar dit is toch echt mijn ervaring. Terwijl ik er niet eens op uit was!

 11. Dick

  says:

  Op aanraden van de specialist gebruik ik Androskat.
  Heb hier toch wat moeilijkheden mee.
  1. Kan de capsule niet met de hand openbreken, lukt mij niet. Moet een tangetje aan te pas komen om het open te breken????
  2. Bij het prikken in de penis is het een paar keer fout gegaan: bloeduitstorting, Vloeistof is in de maag gekomen wat niet prettig was. Weet nog steeds niet waar in precies moet prikken. Een keer is het wel goed gegaan met ook een goede erectie.
  Toch graag advies.

 12. Bernhardmaria

  says:

  ik ben nagenoeg impotent en zou wel wat groter willen hebben

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *