Erectieproblemen Boven de 50: 8 Dingen Om Te Doen Op Leeftijd

Het is een feit dat ouder worden onvermijdelijk is en dat het leven op latere leeftijd anders kan zijn dan toen we jonger waren. Maar dat betekent niet dat we ons moeten neerleggen bij eventuele uitdagingen die we tegenkomen. Er zijn immers talloze dingen die we kunnen doen om ons lichaam en geest gezond te houden en ons leven op elke leeftijd zo volledig mogelijk te maken!

Erectieproblemen boven de 50 zijn een veelvoorkomend probleem onder mannen. Naarmate mannen ouder worden, neemt de kans op erectieproblemen toe. In dit artikel bespreken we 8 dingen die we op latere leeftijd kunnen doen om erectieproblemen te voorkomen, onze gezondheid te verbeteren en ons leven te verrijken. Van gezonde voeding tot lichaamsbeweging en sociale activiteiten, deze tips zijn bedoeld om je te helpen de beste versie van jezelf te worden, ongeacht je leeftijd!

Doorgaan naar artikel »

Langer Volhouden in Bed Tijdens Seks? 6 Technieken

Eindelijk is het zover. Na lang wachten lig je eindelijk met die bloedmooie vrouw in bed. Ondanks dat dit eigenlijk de vrijpartij van je leven zou moeten worden, ben je ontzettend gespannen en bang om te snel klaar te komen. Misschien is het al eens eerder gebeurd dat je de seks niet zo lang kon volhouden als dat je eigenlijk zou willen.

En ja hoor, dat waar je zo ontzettend bang voor was, is nu realiteit geworden. Binnen twee minuten is het al gebeurd en heb jij je hoogtepunt bereikt. Het voelt ontzettend frustrerend, want je wilde nog graag langer genieten. Misschien voelt het zelfs wel een beetje gênant, want wat zou zij er wel niet van vinden? Zij wilde toch ook vast veel langer seks dan dit?

Doorgaan naar artikel »

Nooit meer te snel klaarkomen! 8 tips voor meer ejaculatie controle

Hoe vervelend is dit: je bent net begonnen aan een goede vrijpartij met je partner en je voelt gewoon dat je al bijna gaat klaarkomen. Voor je het weet kun je het niet meer tegenhouden en mompel je een ‘sorry’ in het oor van je partner. Je kunt er niks aan doen, maar toch heb je het gevoel dat je je partner tekortdoet en gefaald hebt.

Je bent in ieder geval niet de enige met dit probleem. Onderzoek toont aan dat ongeveer 22-38% van alle mannen last heeft van te snel klaarkomen (Bron). Het is dus best een groot probleem, waar gelukkig ook meerdere oplossingen voor zijn. Hieronder vind je meer informatie over te vroeg klaarkomen én 8 tips om meer controle over je ejaculatie te krijgen.

‘’Ongeveer 22-38% van alle mannen heeft last van te snel klaarkomen.’’

Doorgaan naar artikel »

Komt Jouw Vriend te Snel Klaar? 7 Mogelijke Oorzaken & Oplossingen

Als je vriend te snel klaarkomt, denk je hier in eerste instantie misschien positief over. Hij vindt je zo sexy en is zo opgewonden, dat hij daardoor heel snel klaarkomt. Als het echter elke keer gebeurt wanneer jullie seks hebben, wordt het steeds minder leuk. Jij weet niet goed wat je ermee aan moet en het is wat ongemakkelijk om hierover te praten met je partner.

Er zijn uiteraard redenen en oorzaken waardoor jouw vriend vroeg klaarkomt. Het hoeft niet altijd ernstig te zijn, maar het is goed om op zoek te gaan naar de oorzaak van de vroege ejaculatie. Oplossingen zijn er bijna altijd, dus waarom zou je nog langer wachten met het zoeken naar een mogelijke oplossing? Lees hier de 7 mogelijke oorzaken en oplossingen van te snel klaarkomen.

Doorgaan naar artikel »