Ontdek hier alles wat je moet doen om je erectieproblemen op te lossen.

Erectieproblemen Na Operatie? 7 Tips voor Erectiestoornis Na Operatie

Er zijn weinig dingen die zo diep het zelfvertrouwen van een man aantasten als erectieproblemen. Veel mannen ontlenen namelijk hun gevoelde mannelijkheid grotendeels aan het al dan niet functioneren van hun penis. Helaas zijn er vandaag de dag heel veel mannen die last hebben van erectieproblemen. Gelukkig zijn erectieproblemen dikwijls problemen die goed op te lossen zijn.

Veel mannen hebben last van erectieproblemen of een sterk verminderd libido na het ondergaan van een (hevige) operatie. Een dergelijke ingreep kan een flinke impact hebben op je lichaam, maar ook op je seksueel functioneren. In dit artikel ga ik in op wat een erectiestoornis is en geef ik verschillende tips over omgaan met een erectiestoornis.

Doorgaan naar artikel »

Erectieproblemen Door Stress? 4 Erectie Tips voor Stress Verminderen

Veel mannen hebben last van erectieproblemen en zoeken hier een oplossing voor. Dit is ook wel logisch, want het is natuurlijk heel erg vervelend wanneer je hier last van hebt. Ook kan het zo zijn dat het invloed heeft op je relatie, wanneer je een relatie hebt. Je wilt je partner bevredigen, maar dit gaat moeilijk als je last hebt van erectieproblemen.

De meeste mannen gaan daarom op internet op zoek naar wat de oorzaak kan zijn van hun probleem en vinden dan allerlei ziektes of aandoeningen die voor erectieproblemen kunnen zorgen. Echter hoeft de oorzaak helemaal geen ziekte of aandoening te zijn. De oorzaak kan simpelweg zijn dat je te veel stress hebt.

Doorgaan naar artikel »

Kun Je Een Erectiestoornis Krijgen door (Wiet) Roken? 7 Oplossingen

Het is de nachtmerrie van elke man: je kunt, hoewel je erg opgewonden bent, vaak geen stijve meer krijgen. Hierdoor voel je je aangetast in je mannelijkheid en word je ook onzeker tegenover je partner. Zal je partner niet denken dat je impotent bent? Maar je bent toch geen oude vent die Viagra nodig heeft?

Op een ochtend word je wakker en hoewel jij en je partner zin hebben in een snel potje ochtendseks, laat je penis je weer eens flink in de steek. Later onder de douche schiet het door je hoofd: zou mijn erectiestoornis mogelijk verband houden met het feit dat ik verslaafd ben aan roken?

Doorgaan naar artikel »

4 Medicijnen die Erectieproblemen Kunnen Veroorzaken + 3 Oplossingen

Stel je het volgende eens voor: je lijdt aan een ontzettend vervelend kwaaltje, waar je eigenlijk elke dag last van hebt. Op een dag kom je erachter waar je precies aan lijdt, en blijkt hier een medicijn voor te bestaan. Eerst ben je ontzettend blij dat je eindelijk van je klachten af bent. Daarna blijkt echter dat dit middeltje nog meer doet dan alleen je klachten verlichten.

Je krijgt er een probleem bij, want je kunt geen erectie meer krijgen. Je kijkt eens op de bijsluiter van de medicijnen die je gebruikt, en verrek: er staat inderdaad dat ze erectieproblemen kunnen veroorzaken. Wordt jouw erectieprobleem misschien veroorzaakt wordt door een medicijn? Lees dan snel verder voor 4 medicijnen die erectieproblemen kunnen veroorzaken en drie oplossingen.

Doorgaan naar artikel »

Kun Je een Erectiestoornis Krijgen Door een Soa? Uitleg + Tips

Het zal je maar overkomen: nadat je onbeschermd seks hebt gehad, krijg je bij je huisarts of de GGD het vervelende nieuws te horen dat je een seksueel overdraagbare aandoening (ofwel een soa) hebt. Dit betekent dat je geen onbeschermde seks meer kan hebben voordat de aandoening behandeld is, en daarbovenop heb je waarschijnlijk ook nog last van allerlei vervelende lichamelijke klachten.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je even later ook nog last van een erectiestoornis. Hoe hard je ook je best doet, het lukt vaak gewoon niet meer om een stijve te krijgen. Je bent ten einde raad, en gaat op zoek naar de oorzaak van je probleem. Dan leg je ineens een verband: zouden mijn erectiestoornis en mijn soa iets met elkaar te maken kunnen hebben?

Doorgaan naar artikel »

Waarom Benzocaïne Niet Helpt bij Erectieproblemen + 6 Oplossingen

Erectieproblemen komen veel voor bij mannen en zijn natuurlijk erg vervelend. Wanneer je je vrouw of man wil bevredigen is het vervelend als je geen erectie kunt krijgen of als je te snel klaarkomt. Het zorgt ervoor dat er spanning is in de relatie, maar ook dat je zelf minder zelfverzekerd bent.

Hoogstwaarschijnlijk heb je ook al van alles geprobeerd, maar heb je de oplossing nog niet gevonden.  Eventueel ben je nu van plan Benzocaïne te gaan gebruiken als laatste oplossing, maar hier moet je wel mee oppassen. In dit artikel bespreken we wat Benzocaïne precies is, en waarom het niet helpt bij erectieproblemen. Daarnaast zullen we wat natuurlijke oplossingen geven voor erectieproblemen!

Doorgaan naar artikel »

Wat is de Knijpmethode? In 4 Stappen Je Erectie Uitstellen

De spanning loopt op, jullie wangen worden rood, kledingstukken vliegen in het rond. Jullie raken steeds meer opgewonden naarmate jullie minder kleren aanhebben. Na elkaar innig gezoend en gestreeld te hebben, zijn jullie er klaar voor. Je gaat bij haar naar binnen, jullie hebben heerlijke seks… Tot je na een paar minuutjes al klaarkomt.

Herken je deze situatie? Daar ben je zeker niet de enige in – premature ejaculatie is het meest voorkomende seksuele probleem onder mannen. Dat maakt het natuurlijk niet minder erg. Sommige mannen proberen wanhopig om met medicijnen hun probleem op te lossen. Maar wat nou als ik je vertelde dat dit helemaal niet hoeft? Dat je ook je orgasme kunt uitstellen met de ‘knijpmethode’?

Doorgaan naar artikel »

5 Seks Tips voor Erectieproblemen: Vanavond Resultaat

Heel veel mannen krijgen op een bepaald punt in hun leven wel te maken met erectieproblemen, en dit kan erg ingrijpende gevolgen hebben voor hun leven. Afhankelijk van de ernst van de problemen kan het vrijwel onmogelijk worden om nog seks te hebben, waardoor zowel zij als hun partners onbevredigd achterblijven. Soms betekent dit het einde van een relatie die verder gewoon goed was.

Het is daarom maar goed ook dat er manieren zijn om aan deze erectieproblemen te werken. Als jij vanavond al resultaat wil zien in bed, en weer seks wil hebben die voor zowel jou als je partner bevredigend is, volg dan de tips in dit artikel.

Doorgaan naar artikel »

Vanavond Je Orgasme Uitstellen? 9 Tips Bij Snel Klaarkomen

Te snel klaarkomen: het is het meest voorkomende seksuele probleem bij mannen. Bijna 14% heeft regelmatig last van premature ejaculatie. Dit heeft niet alleen invloed op je seksleven, maar ook op je zelfvertrouwen en gevoel van mannelijkheid. Wil jij leren hoe je je orgasme moet uitstellen? Lees dan deze 9 tips!

Doorgaan naar artikel »

Stel Vanavond nog je Orgasme uit met de Start-Stop Methode

Veel mannen presteren in bed minder goed dan ze graag zouden willen. Sommige mannen kunnen geen erectie krijgen, andere mannen hebben een laag libido, en weer andere mannen hebben moeite met het bevredigen van hun partners. Eén van de meest voorkomende seksuele problemen is bij mannen echter wel dat ze te snel klaarkomen.

Vroegtijdige ejaculatie is een probleem dat zo oud is als de mensheid zelf, en hoewel het dus erg vervelend en beschamend kan zijn, zijn er ook al tal van manieren uitgevonden om van dit probleem af te komen. Eén van die manieren is de zogeheten start-stopmethode. Dit is een manier waarop jij, zonder hulp van buitenaf of speciale apparaten, ervoor kan zorgen dat je je orgasme langer kan uitstellen.

Doorgaan naar artikel »