Ontdek hier alles wat je moet doen om je erectieproblemen op te lossen.

Erectieproblemen door Hoge Bloeddruk? Onderzoek + 5 Tips

Een hoge bloeddruk kan enorm vervelend zijn, en nare gevolgen hebben voor je gezondheid. Dat is natuurlijk al vervelend genoeg, maar volgens sommigen kan een hoge bloeddruk ook nog eens leiden tot erectieproblemen! Je moet echter niet alles geloven wat je op het internet leest, want er zijn een hoop mensen die allerlei onzin publiceren, die makkelijk door de wetenschap te weerleggen is.

Hoe zit het nou echt? Kan een hoge bloeddruk de oorzaak zijn voor erectieproblemen, of kan dat niet? En waarom is dat nou precies? Hoe kom je weer van een hoge bloeddruk af, en wat kan je verder doen om erectieproblemen op te lossen? Dat alles en meer ontdek je in dit artikel, dus lees snel verder als je voorgoed met al deze problemen wilt afrekenen!

Doorgaan naar artikel »

Kan Prostatitis Erectieproblemen Veroorzaken? Onderzoek + 3 Tips

Erectieproblemen zijn natuurlijk in de eerste plaats vervelend door de nare gevolgen die dit probleem heeft, voor zowel je seksleven als je gevoel van eigenwaarde. Wat ze nóg vervelender maakt, is dat ze vaak bijzonder lastig op te lossen zijn. Erectieproblemen kunnen tal van verschillende oorzaken hebben, en vaak lukt het pas om erectieproblemen op te lossen wanneer je deze bij de wortel weet aan te pakken.

Iets waarvan je wel eens hoort dat het erectieproblemen zou kunnen veroorzaken, is prostatitis. Deze aandoening zorgt er volgens sommigen vaak voor dat je hem niet meer omhoog kunt krijgen, maar is dat wel echt zo? En waarom dan wel of niet? En bovendien: wat kun je dan doen om toch weer een erectie te kunnen krijgen? Al deze vragen worden beantwoord in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

6 Ervaringen & Tips van Mannen met Erectieproblemen

Wie te maken krijgt met erectieproblemen, zal daar natuurlijk niet al te blij mee zijn. Niet alleen lijdt je seksleven hier meestal enorm onder, maar erectieproblemen kunnen ook een enorme emotionele impact hebben. Angst, frustratie, boosheid, wanhoop, schaamte en een laag gevoel van eigenwaarde kunnen allemaal optreden wanneer je hem niet meer omhoog kan krijgen.

Het kan hierbij helpen om te weten dat je er niet alleen voor staat. Héél veel mannen krijgen op een bepaald punt in hun leven last van erectieproblemen. Dat is natuurlijk vervelend is voor hen, maar het betekent ook dat er een hele hoop mannen zijn die hun nare ervaring met jou kunnen delen, en die je eventueel kunnen helpen met tips. In dit artikel lees je diverse ervaringen en tips van mannen die erectieproblemen hebben (gehad)!

Doorgaan naar artikel »

Erectieproblemen door Antidepressiva? Onderzoek + Tips

Er zijn weinig dingen waar je mensen zo positief en tegelijkertijd zo negatief over hoort als antidepressiva. Aan de ene kant zijn deze middelen natuurlijk een wonder van de moderne medische wetenschap, dat het leven van veel mensen onmetelijk veel heeft verbeterd. Aan de andere kant is de werking van antidepressiva erg onvoorspelbaar, en kunnen er tal van nare, ingrijpende bijwerkingen aan het gebruik ervan kleven.

Iets wat je bijvoorbeeld vaak hoort, is dat antidepressiva seksuele problemen, zoals erectiestoornissen, zouden kunnen veroorzaken. Maar klopt dat eigenlijk wel, geldt dat voor alle antidepressiva, en kun je daar dan zelf nog iets aan doen? Dat alles én meer vertellen we je in dit artikel, zodat jij alles weet wat je moet weten over de link tussen erectieproblemen en antidepressiva.

Doorgaan naar artikel »

Veroorzaakt Creatine Erectieproblemen? Wij Zochten Het Uit!

Iedereen die ooit geprobeerd heeft om een mooi, gespierd lichaam te kweken, weet dat dit bepaald geen fluitje van een cent is. Er komt een hele hoop hard werk bij kijken om spieren te kweken, en dus is een steuntje in de rug meer dan welkom. Er zijn dan ook steeds meer fitnessers en bodybuilders die gebruik maken van allerlei supplementen, waaronder creatine.

Over creatine doen echter niet alleen goede verhalen de ronde. Sommige mensen beweren zelfs dat het gebruik van creatine uiteindelijk kan leiden tot erectieproblemen. Is dit echt waar, en onder welke omstandigheden dan precies? In dit artikel zoeken wij het haarfijn voor je uit, zodat jij weet of je veilig creatine kunt gebruiken of niet!

Doorgaan naar artikel »

Erectieproblemen na een SOA? Lees Onze 3 Tips

Er is werkelijk niets zo vervelend als het hebben van een erectieprobleem. Het niet of nauwelijks kunnen krijgen van erecties kan een enorm effect hebben op je leven, en dan bedoel ik niet alleen je seksleven, maar ook je gevoel van eigenwaarde, de kwaliteit van relaties, en nog tal van andere aspecten. Genoeg redenen dus om zo snel mogelijk iets aan je erectieproblemen te willen doen!

Maar voordat je dat écht effectief kan doen, moet je op zoek gaan naar de oorzaak van je probleem, en dat kan bijzonder lastig zijn. Als je bijvoorbeeld ooit een soa hebt gehad, kan dat dan de oorzaak zijn van een erectieprobleem? En hoe kom je er dan weer vanaf? Dat alles en meer leer je in dit artikel, dus lees vooral snel verder!

Doorgaan naar artikel »

Betere Erectie door Groene Thee? Onderzoek + 4 Alternatieven

In Azië is al lang bekend dat groene thee vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. De thee bestaat uit de bladeren van de Camellia Sinesis-plant en staat bekend als één van de minst bewerkte theesoorten. Hierdoor bevat het veel antioxidanten, die vrije radicalen in je lichaam onschadelijk maken. Zo biedt groene thee bijvoorbeeld bescherming tegen kanker.

Wat heeft groene thee nu voor gezondheidsvoordelen met betrekking tot erectieproblemen? Op internet zal je vast hebben gelezen dat het erectieproblemen verlicht, maar is dat ook wel echt zo? In dit artikel geef ik antwoord op deze vraag aan de hand van een onderzoek en bespreek ik vier alternatieven voor groene thee.

Doorgaan naar artikel »

Geeft een Vergrote Prostaat meer Kans op Erectieproblemen?

Wanneer je vaak moeite hebt om een erectie te krijgen en om deze te behouden, ga je logischerwijs bij jezelf na waar dit aan kan liggen. Je beseft al gauw dat dit een lastige taak is, omdat het hebben van erectieproblemen vele oorzaken kan hebben. Zo kan er sprake zijn van een lichamelijke oorzaak, maar ook van een psychische oorzaak.

Het nuttigen van alcohol is een voorbeeld van een oorzaak waardoor erectieproblemen kunnen ontstaan. Een ander voorbeeld wat men vaak benoemt, is het hebben van een vergrote prostaat. Dat laatste is natuurlijk de aanleiding geweest dat je op dit artikel hebt geklikt. Ben je benieuwd of je meer kans hebt op erectieproblemen door een vergrote prostaat? Lees dan verder!

Doorgaan naar artikel »

Erectieproblemen door Cholesterol? Lees Ons Onderzoek + Tips

Eén van de vervelende dingen aan erectieproblemen, is dat ze bij iedereen anders zijn. Elk erectieprobleem heeft zijn eigen oorzaak, en het is afhankelijk van die oorzaak wat de beste oplossing voor het probleem is. Van die potentiële oorzaken zijn er een hele hoop, waardoor het enorm lastig kan zijn om te achterhalen waar bij jou nu het probleem zit.

Wanneer jij last hebt van een te hoog cholesterol, heb je misschien al wel eens bedacht dat dit iets te maken zou kunnen hebben met je erectieproblemen. Maar kan dat echt zo zijn, en als dat zo is, wat kun je er dan aan doen? Dat en meer lees je in dit artikel. Hopelijk kom je er op die manier achter hoe je zowel je te hoge cholesterolniveau als je erectieproblemen achter je kunt laten!

Doorgaan naar artikel »

Erectieproblemen Boven de 40? Zo Los je het Op!

Erectieproblemen komen steeds vaker voor en kunnen een impact hebben op je leven.

Deze problemen kunnen een impact hebben op je leven.

Vaak worden deze problemen veroorzaakt door ouderdom, maar er zijn ook manieren op deze problemen te voorkomen, verminderen en soms zelf te verhelpen. Dit betekent dat erectieproblemen niet het einden zullen betekenen van je seksleven.

Als je erectieproblemen hebt, is het belangrijk dat je hier zo snel mogelijk iets aan doet, zodat je ook snel een oplossing kan vinden. In dit artikel geef ik tips en bespreek ik de beste manieren om erectieproblemen boven de 40 op te lossen.

Doorgaan naar artikel »