5 Oefeningen om jouw Penis te Vergroten

Wanneer je de gemiddelde man vraagt naar de grootte van zijn penis, dan is de kans groot dat hij er een paar centimeter bij zal verzinnen. Als dat één ding aangeeft, dan is het wel dat de meeste mannen kennelijk geen nee zouden zeggen tegen een iets grotere penis. Veel mannen houden het echter bij fantaseren, omdat ze denken dat dit (zonder ingrijpende chirurgische ingrepen) niet mogelijk is.

Behoor jij tot die groep mannen, dan heb ik heel goed nieuws voor je: dat is onzin! Er zijn wel degelijk manieren waarop je je penis wat kan vergroten, bijvoorbeeld door het doen van bepaalde oefeningen. Hoe dat kan, wat die oefeningen precies zijn, hoe je die oefeningen uitvoert en meer ontdek je in dit artikel, dus lees snel verder als jij wel een paar extra centimeters zou waarderen!

Is het echt mogelijk om je penis te vergroten?

Wanneer je iemand vertelt dat het zonder operaties mogelijk is om hun penis te vergroten, is ongeloof vaak de eerste reactie waar je mee te maken krijgt. Dat begrijp ik natuurlijk maar al te goed. Er zijn op internet tal van onzinverhalen en spammailtjes te vinden die je een gigantische groei van je penis beloven, zonder die belofte ook echt waar te kunnen maken. Een beetje gezond wantrouwen is dus alleen maar goed.

“Het is alleen maar goed om niet meteen iedereen te geloven die je een wondermiddel probeert te verkopen.”

Toch wil dat niet zeggen dat het pertinent onzin is dat je je penis zou kunnen vergroten. Oké, tot op zekere hoogte zul je moeten roeien met de riemen die je hebt. Sommige mannen worden geboren met een grotere penis dan andere, en wat dat betreft moet je gewoon geluk hebben. Toch wil dat niet zeggen dat jouw erecte penis niet groter kan worden dan hij momenteel wordt.

Zonder een chirurgische ingreep kun je het weefsel van je penis natuurlijk niet vergroten, maar wat je wel kan doen, is je penis enigszins oprekken. Dat klinkt misschien ongeloofwaardig, maar wist je dat je lichaam ’s ochtends maar liefst twee centimeter langer kan zijn dan in de avond, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen (bron)? Als je dat weet, klinkt het misschien niet meer zo vreemd dat je penis ook wel iets uit te rekken valt.

Ook bevindt een deel van de penis zich in je lichaam, en dit deel is dus niet te zien van buitenaf. Door oefeningen te doen (dezelfde oefeningen waarmee je je penis oprekt) kun je een iets groter deel van je penis naar buiten toe halen. Je penis is zo dus niet écht groter geworden, maar de lengte buiten je lichaam (waar het natuurlijk uiteindelijk om draait) is wél toegenomen.

Dan is er tenslotte natuurlijk nog de lengte in erectie, die zelfs bij dezelfde man sterk kan variëren tussen verschillende erecties. Door de kwaliteit van je erecties te verbeteren (dat wil zeggen: ervoor te zorgen dat er meer bloed in de penis kan stromen tijdens een erectie), kun je ervoor zorgen dat je een grotere penis krijgt in erectie. Dit heeft geen effect op de lengte van je slappe penis, maar laten we wel wezen, de slappe penis is niet waar het primair om gaat als je je penis wil vergroten.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Vergroot je penis met deze 5 simpele oefeningen

Nu ik je er hopelijk van heb weten te overtuigen dat het wel degelijk mogelijk is om je penis (effectief) te vergroten, komen we aan bij een vraag die misschien nog wel belangrijker is: hoe gaat dit dan precies in zijn werk? Hoe zorg ik ervoor dat mijn penis vanaf nu net een stukje groter is? Dat is wat ik je nu ga vertellen. Dat doe ik door je kennis te laten maken met enkele effectieve oefeningen.

Deze oefeningen zijn allemaal vrij simpel, dus wees niet bang dat je onmenselijke taken moet gaan verzetten of pijn moet lijden (met één uitzondering) voor een paar extra centimeter. Het enige wat belangrijk is, is dat je consequent bent in het uitvoeren van deze oefeningen. Het heeft alleen zin als je ze regelmatig uitvoert, want ze bieden pas na enige tijd resultaat. De volgende oefeningen zal ik allemaal kort bespreken:

  • Jelqing
  • Kegeloefeningen
  • Gebruik een penispomp voor de seks
  • Rek je penis uit met een stretch-apparaat
  • Masturbatie

Oefening 1: Jelqing

De eerste manier waarop je met oefeningen je penis kan vergroten die ik in dit artikel heb benoemd, is het uitrekken van je penis. Dat is dan ook waar het om draait bij jelqing, de eerste oefening die ik zal bespreken. Jelqing wordt ook wel “melken” genoemd, en dat geeft je misschien al wel een beetje een idee van hoe deze oefening in zijn werk gaat.

Voor jelqing heb je eigenlijk (naast je penis) maar één ding nodig: je eigen hand. Geen externe hulpmiddelen zijn dus vereist. Om deze oefening te kunnen doen, moet je ervoor zorgen dat je penis in semi-erecte toestand is. Idealiter heeft je penis tussen de 50 en 70 procent van de normale stijfte bij een volledige erectie.

Vervolgens pak je je penis bij de stam vast tussen je duim en je wijsvinger. Vervolgens ga je met die vingers duwen richting de eikel. Heb je met de ene hand bijna de eikel bereikt, pak je penis vervolgens op dezelfde manier vast met je andere hand en doe hetzelfde als net. Dit wissel je steeds af. Het is dus eigenlijk een beetje alsof je de uier van een koe aan het melken bent; vandaar dat deze oefening ook wel zo wordt genoemd.

Het is belangrijk dat je penis niet volledig stijf wordt tijdens het doen van deze oefening. Gebeurt dit wel, stop dan simpelweg even en laat je penis weer wat slapper worden. Ook is het aan te raden om, wanneer je stopt met het doen van de oefening, nog ongeveer 30 keer op en neer te zwaaien met de penis. Jelqing kan namelijk de bloedtoevoer naar je penis wat beknellen, en door dit te doen breng je die bloedtoevoer weer op gang.

Oefening 2: Kegeloefeningen

Kegeloefeningen (vernoemd naar de Amerikaanse arts Arnold Kegel, de uitvinder van deze oefeningen) zijn de tweede oefening die ik in dit artikel wil bespreken. Het gaat hier niet om een oefening die je penis als zodanig groter maakt, maar om een oefening die ervoor zorgt dat je grotere erecties krijgt. Omdat je natuurlijk vooral wil dat je penis groot is in erectie, is het effect echter hetzelfde.

“Als je een man naar zijn penislengte vraagt, zal geen enkele man je de lengte van zijn slappe penis vertellen.”

Kegeloefeningen zijn bedoeld voor het trainen van je bekkenbodemspieren. Deze zijn van belang voor tal van seksuele processen, en sterkere bekkenbodemspieren kunnen je o.a. helpen om orgasmes beter uit te stellen. Wat voor ons echter vooral van belang is, is dat je er ook grotere erecties door kan krijgen, iets wat inmiddels wetenschappelijk bewezen is (bron)!

Kegeloefeningen kun je zo lastig maken als je wil, maar de meest basale vorm is doodsimpel, en bestaat simpelweg uit het afwisselend aanspannen en ontspannen van je bekkenbodemspieren. Dit doe je door te doen alsof je je plas of poep ophoudt. Als je hierbij een spier(groep) tussen je balzak en je anus (bij je perineum) zich voelt aanspannen, dan weet je dat je de juiste spiergroep te pakken hebt.

Als beginner zou ik je aanraden om iedere dag 10 oefeningen te doen. Hierbij hou je per oefening je bekkenbodemspieren steeds 10 seconden lang aangespannen, en dan ontspan je ze weer 10 seconden. Het kan helpen om dit op een vast moment te doen, bijvoorbeeld tijdens het douchen of als je net wakker bent. Op die manier zorg je ervoor dat je het niet vergeet.

Oefening 3: Gebruik een penispomp voor de seks

Oké, misschien speel ik hier een beetje vals, omdat ik je eigenlijk geen oefening, maar een hulpmiddel aanraad. Mijns inziens is een oefening echter niets meer dan een reeks handelingen waarmee je je beoogde doel hoopt te bereiken, en dus kan je bij een oefening best een hulpmiddel gebruiken. Bovendien zou ik je dit middel niet aanraden als het niet effectief was.

Een penispomp neemt de vorm aan van een harde plastic buis, waar je op een bepaalde manier de lucht uit kan zuigen, bijvoorbeeld met een pompje dat eraan vast zit. Door dit te doen nadat je je penis in de buis hebt gestoken, kun je de buis vacuümtrekken. Op die manier dwing je je penis niet alleen om erect te worden, maar ook om tijdens die erectie zo groot mogelijk te worden.

“Een penispomp dwingt je penis om zijn maximale potentie te bereiken.”

Als de buis vacuüm wordt getrokken, moet de ruimte volgens de wetten van de natuurkunde namelijk met iets anders worden gevuld. En het enige andere dat zich in de buis bevindt, is jouw penis. Daarom kan je lichaam niet anders dan je penis zo veel mogelijk laten vollopen met bloed, waardoor je doorgaans een veel grotere erectie zal kunnen krijgen dan zonder dit hulpmiddel.

Wat ik je echter wel wil meegeven, is dat het gebruik van een penispomp niet zonder risico’s is. Zeker als je je penis te groot wil maken, is er een kans dat je je penis permanent beschadigd, wat in sommige gevallen zelfs kan leiden tot impotentie. Weeg dus zelf goed deze risico’s af tegen de voordelen van een grotere erectie, en ga in ieder geval niet te roekeloos om met dit hulpmiddel (lees de handleiding zorgvuldig!).

Nog een kleine mededeling: een penispomp kan minder goed werken als je veel schaamhaar hebt. Ben je van plan om eens een penispomp te gaan proberen, dan kan het waarschijnlijk dus geen kwaad om eerst even goed te manscapen.

Oefening 4: Rek je penis uit met een stretch-apparaat

Weer ga ik je een oefening aanraden waar je een hulpmiddel voor nodig hebt, maar nogmaals: dat zou ik niet doen als het hulpmiddel niet effectief is. Stretching betekent natuurlijk gewoon “uitrekken”, en dat is dan ook precies wat je met een stretch-apparaat doet: je legt je penis er gedurende een langere tijd in, en als gevolg wordt je penis uitgerekt en dus groter.

Een voordeel van dit hulpmiddel ten opzichte van bijvoorbeeld de penispomp, is dat dit middel een flink stuk veiliger is. Dit hulpmiddel is namelijk goedgekeurd door de Europese Commissie, een orgaan van de Europese Unie.

Eén van de dingen waar de Europese Unie bekend om staat, is het zeer ernstig nemen van consumentenbescherming. Je kan dit dus echt wel zien als een flinke veiligheidsgarantie.

Een nadeel van dit middel is dan wel weer dat het vrij onhandig is. In tegenstelling tot een penispomp mag dit hulpmiddel dan wel voor permanente vergroting zorgen, maar in ruil daarvoor moet je je penis er wel 10 uur per dag in hebben. Dat kan lastig te combineren zijn met een baan, en ook ’s nachts is het niet zo makkelijk om te slapen met je penis in zo’n constructie.

Een ander nadeel is dat een stretch-apparaat je al snel pijn kan bezorgen. Het mag dan volgens de Europese Commissie nog zo veilig zijn om je penis 10 uur achter elkaar uit te rekken, maar een prettig gevoel geeft het natuurlijk niet. Natuurlijk kun je die pijn wel over hebben voor een grotere penis, maar het is wel iets waar je je van bewust moet zijn voor je de keuze maakt om een stretch-apparaat aan te schaffen.

Oefening 5: Masturbatie

Oké, ik kan deze laatste “oefening” niet zonder wat slagen om de arm aanraden, omdat het wetenschappelijke bewijs er nog niet is. Toch lijkt het er volgens wat anekdotisch bewijs op dat regelmatig masturberen een positief effect kan hebben op de grootte van je penis. Hier kun je je misschien wel wat bij voorstellen, want eerder in dit artikel heb je al geleerd dat “trekken” aan je penis je ook een aantal extra centimeters kan opleveren.

Nogmaals: met zekerheid kan ik het je nog niet zeggen, maar laten we wel wezen, statistisch gezien masturbeerde je toch al. Masturberen is op zichzelf natuurlijk al ontzettend fijn, dus ook als er uiteindelijk toch geen verband tussen masturbatie en penisgrootte blijkt te bestaan, zul je je tijd niet hebben verspild.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

  • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
  • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *