Moet je Vidalista 20, 40, of 60 mg Kopen? + Alternatief

Wanneer je kampt met erectieproblemen, wil je hier natuurlijk graag een goede oplossing voor hebben. Niet alleen kunnen erectieproblemen zorgen voor een negatief zelfbeeld, ook kan het voor flinke frustratie zorgen als het onder de lakens weer eens niet wilt lukken. Na wat uitgebreid onderzoek op het internet ben je erover uit: je besluit Vidalista te kopen.

Het is een erectiepil die bestaat uit het stofje tadalafil. Wanneer je de erectiepil inneemt, kunnen de effecten tot zo’n 36 uur aanhouden. Voordat je Vidalista koopt, moet je eerst weten voor hoeveel mg je wilt gaan: 20, 40 of 60? Hier zit namelijk flink verschil in. In dit artikel bespreek ik wat de verschillen zijn en ga ik na of er een alternatief is voor Vidalista.

Wat is Vidalista precies?

In de inleiding is al kort vermeld wat Vidalista is, namelijk een erectiepil met als werkzame stof tadalafil. Deze stof zorgt ervoor dat sommige bloedvaten verwijden, waardoor er sprake is van een betere bloeddoorstroming in de zwellichamen van je penis. Het gevolg hiervan is dat er, in combinatie met jouw seksuele prikkels, een erectie ontstaat.

Zonder seksuele prikkels zal tadalafil geen effect hebben. Het is dan ook geen lustopwekkende stof. Dit denken mannen vaak wel. Helaas zal het je libido niet verhogen en hierdoor zal je dus al zelf in de stemming moeten zijn, voordat de stof tadalafil in je lichaam komt. Zo zal een eventuele grote teleurstelling vermeden kunnen worden.

Duidelijk is nu dat Vidalista mannen dus niet alleen kan helpen bij het krijgen van een stevige erectie, maar ook bij het behouden ervan. Weg negatief zelfbeeld dus. In de inleiding kwam naar voren dat de effecten van Vidalista tot zo’n 36 uur kunnen aanhouden. Dit hangt er echter compleet van af hoeveel mg je gebruikt. Ik zal per hoeveelheid bespreken wat de effecten zijn.

Voordat ik dit bespreek, is het goed om eerst nog de bijwerkingen van Vidalista op een rij te zetten. Je kan dan uiteindelijk een weloverwogen keuze maken of je Vidalista daadwerkelijk wilt gaan innemen, mocht je er nog helemaal geen ervaring mee hebben. De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruik van Vidalista (bron):

 • misselijkheid
 • hoofdpijn
 • buikpijn
 • spierpijn
 • duizeligheid
 • wazig zien
 • blozen
 • verstopte neus

De ene persoon zal helemaal geen bijwerkingen krijgen, de andere persoon weer wel. Mocht je enorm veel bijwerkingen ervaringen, dan kan het zo zijn dat je allergisch bent voor Vidalista. Ook mag je de erectiepil niet combineren met andere medicijnen, zoals een nitraatmedicijn of Riociguat. Bespreek dit dus altijd van tevoren met je arts.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Wat is het effect van Vidalista 20 mg?

Als je voor het eerst gebruiktmaakt van een erectiepil, kan het begrijpelijk zijn dat je een voorzichtige houding hebt. Veel mannen die nieuw zijn met erectiepillen vinden het spannend en beginnen om deze reden met de laagste dosis. De werking is dan zo kort, dat je kunt kijken of een erectiepil je überhaupt bevalt zonder meteen een zware dosis te nemen.

Of je voor Vidalista van 20 mg wilt gaan, hangt er dus compleet van af hoelang je wilt dat de erectiepil zijn werk doet en hoe vaak je de erectiepil gebruikt. Stel dat je het effect voor maximaal een dag (16 tot 24 uur) wilt voelen en je probeert Vidalista voor het eerst, dan is het al voldoende om een halve tablet ervan in te nemen. Ook dan zijn de effecten voelbaar.

Ook is een halve tablet al voldoende als je al bekend bent met Vidalista, maar het zelden gebruikt. Wanneer je hierbij merkt dat een halve tablet toch niet voor de gewenste erectie zorgt, kan je gerust eens voor een heel tablet gaan om te kijken of je een stevigere erectie krijgt. Ook bij deze dosis zal het effect voor maximaal een dag (16 tot 24 uur) aanhouden.

Als je Vidalista regelmatig gebruikt en je wilt dat het effect voor maximaal een dag (16 tot 24 uur) aanhoudt, dan zal een heel tablet voor het gewenste effect zorgen met betrekking tot de erectie. De inname van een halve tablet zal bij regelmatig gebruik van Vidalista weer net te weinig effect hebben.

Hoe vaker je Vidalista gebruikt, hoe hogere dosis er dus nodig is. Dit heeft te maken met de resistentie, die je lichaam opbouwt. Stel dat je een werking wilt hebben van zo’n 36 uur, dan heb je aan Vidalista van 20 mg dus veel te weinig.

Wat is het effect van Vidalista 40 mg?

Mannen die al aardig bekend zijn met erectiepillen, zijn logischerwijs wat minder voorzichtig met de inname ervan dan mannen die er voor het eerst aan beginnen. Als je al wat ervaring hebt met Vidalista en je wilt je erectie langer behouden dan maximaal een dag (16 tot 24 uur), dan is het goed om je te richten op Vidalista van 40 mg.

Stel dat je dus al wat meer ervaring hebt met Vidalista en het alsnog zelden gebruikt, dan is een heel tablet van 40 mg zeker voldoende. Je kan dan ongeveer anderhalve dag (36 uur) genieten van de werking van de erectiepil. Door de langere werking van anderhalve dag noemt men Vidalista ook wel de ‘weekendpil’: een weekend vol plezier, dankzij de effecten.

Wat is het effect van Vidalista 60 mg?

Als je Vidalista regelmatig tot vaak gebruikt en echt alles uit de erectiepil wilt halen, is één heel tablet van 60 mg het advies. Eerder werd al vermeld dat er sprake is van resistentie bij veelvuldig gebruik van de erectiepil. Je zal in deze situatie dus altijd voor de hoogste concentratie moeten gaan. Ook hierbij duurt de werking zo’n anderhalve dag (36 uur).

Als je als lezer onder deze situatie valt, betekent het dat je aardig afhankelijk bent geraakt van de erectiepil Vidalista. Je hebt er uiteraard plezier van, maar waarschijnlijk ervaar je ook een hoop bijwerkingen die de erectiepil met zich meebrengt. Denk hierbij aan bijwerkingen zoals misselijkheid, hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, duizeligheid of wazig zien.

Veel van deze bijwerkingen zullen na uitwerking van de erectiepil weer verdwijnen, maar na verloop van tijd kunnen deze blijven aanhouden. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je hebt dan naast een erectieprobleem nóg een gezondheidsprobleem erbij gekregen. Ook voor dit gezondheidsprobleem zal je dan waarschijnlijk medicatie moeten slikken.

Het is dan ook zeker goed om eens onderzoek te doen naar andere alternatieven. Maak je erectieproblemen bijvoorbeeld eens bespreekbaar met een arts. Nu is dit wellicht makkelijker gezegd dan gedaan. Mannen staan erom bekend hun seksuele problemen liever stil te houden, maar daar schieten ze uiteindelijk niets mee op.

Een arts is echt wel wat gewend qua verhalen van patiënten. Uiteindelijk is een arts er om jouw seksuele problemen te laten verdwijnen of, als dat niet gaat, in ieder geval te verlichten. Een eerste stap om het bespreekbaar te maken is door bijvoorbeeld je partner te laten weten dat je dit van plan bent. Je partner zou je hierbij kunnen steunen als dat nodig is.

“Hoe meer je de erectiepil Vidalista gebruikt, hoe meer je lichaam er resistent tegen wordt.”

Wat is een alternatief voor Vidalista?

Het is altijd goed om op zoek te gaan naar alternatieven, zodat je de erectiepil Vidalista kunt laten voor wat hij is. Een voorbeeld van zo’n alternatief is L-arginine. Dit is een aminozuur, dat van nature in je lichaam aanwezig is. Een natuurlijker alternatief dan dit kun je dus niet krijgen.

Bij het krijgen van een erectie speelt stikstofoxide een belangrijke rol. Zo zorgt stikstofoxide dat de zwellichamen in je penis zich ontspannen, waardoor bloed makkelijker naar je penis stroomt. Het gevolg is een erectie. Wat dat betreft heeft L-arginine dus hetzelfde effect als de erectiepil Vidalista.

Wat L-arginine nu beter maakt dan de erectiepil Vidalista, is dat L-arginine niet alleen voor een betere doorbloeding in de penis zorgt, maar ook in andere delen van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je immuunsysteem versterkt. Het biedt dus veel extra gezondheidsvoordelen.

L-arginine zorgt er ook voor dat het je libido verhoogt, waardoor het ook nog eens een lustopwekkend middel is. Een verhoogd libido is natuurlijk een welkome bijkomstigheid als je kampt met erectieproblemen. Een verlaagd libido is namelijk vaak één van de grootste problemen waardoor een erectie niet wil lukken.

Nog een ander voordeel van L-arginine is dat zuurstoffen en voedingsstoffen sneller via het bloed in de organen terechtkomen, wat ook weer een positief effect heeft op je erectie. Eén van de grootste voordelen van L-arginine is dat het compleet vrij is van bijwerkingen. Daarmee wint L-arginine het al van de erectiepil Vidalista.

Al met al zou je kunnen zeggen dat L-arginine alleen maar voordelen biedt ten opzichte van Vidalista. Je hoeft je niet meer druk te maken om de bijwerkingen, juist omdat het een natuurlijk alternatief is. Eén minpunt van L-arginine is dat het niet direct werkt. Je zult het middel wat langer moeten gebruiken om de effecten te voelen.

Waar is L-arginine te koop?

L-arginine kan op veel plekken online worden gekocht. Denk aan verkooppunten als Holland & Barrett, Bol.com, Body&Fit en DeOnlineDrogist. Het is dus gelukkig geen middel dat alleen op doktersrecept verkregen kan worden. Zo heb je het middel erg makkelijk en snel bij jou in huis.

Vidalista daarentegen kan je in Nederland alleen verkrijgen op doktersrecept (bron). Ben je toch van plan het erectiemiddel online te kopen, dan zal je snel merken dat een webshop je vraagt om een doktersrecept te uploaden. Doe je dit, dan zal de webshop het erectiemiddel alsnog verzenden. In andere landen is Vidalista wel gewoon vrij verkrijgbaar.

Er is dus een groot verschil in hoe je beide middelen kunt verkrijgen: online bestellen of op doktersrecept. Voor mannen die het als een drempel ervaren om eerst langs de dokter te gaan om hun verhaal te vertellen voor een doktersrecept, kan het middel L-arginine zeker een uitkomst bieden.

Is Vidalista gevaarlijk?

Aangezien Vidalista heel wat bijwerkingen met zich mee kan brengen, kan het een gevaarlijke erectiepil zijn. Vooral als je er allergisch voor bent, kan het voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen. Ook kan het een vervelende klus zijn om rekening te moeten houden met de combinatie van Vidalista en andere medicijnen. Toch zal dit echt nodig zijn, wil je de erectiepil veilig kunnen gebruiken.

Verder is het zo dat men op internet veel nep-erectiepillen aanbiedt. Het kan dus zomaar zo zijn dat je geen echte Vidalista in huis haalt. Wanneer het dan geen effect heeft, ben je je er niet van bewust dat dit komt doordat het nep-erectiepillen zijn. Vooral als je het blijft proberen om het gewenste effect te bereiken, kan dit uiteindelijk heel erg naar uitpakken, zowel wat bijwerkingen betreft als in je portemonnee.

Als je gebruikmaakt van een lage dosis, zoals 20 mg, lijkt er niet veel aan de hand te zijn qua gezondheid. Mocht je niet voor een alternatief, zoals L-arginine, willen kiezen, beperk je dan het liefst tot Vidalista 20 mg. Je kan zo alsnog genieten van de effecten, maar dan voor een wat kortere duur. De dosis verhogen is dan zeker niet nodig.

Mocht je al gebruik maken van een hogere dosis, bijvoorbeeld 60 mg, dan is het zeker raadzaam dit af te bouwen en L-arginine toch echt een kans te geven. L-arginine heeft zoals eerder gezegd geen bijwerkingen. Ook zal L-arginine er niet voor zorgen dat je lichaam resistent wordt tegen het middel, zoals bij Vidalista. Dus baat het niet, dan schaadt het niet!

‘’Als je Vidalista via internet hebt gekocht en het middel heeft geen effect bij je, dan kan je zomaar te maken hebben met nep-erectiepillen.”

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

2 Reacties op "Moet je Vidalista 20, 40, of 60 mg Kopen? + Alternatief"

 1. Stonypony

  says:

  Gebruik al jaren Kamagra maar neem dan alleen een halve of 1/3 deel daarvan. Die werkt prima maar krijg na 20 minuten altijd een verstopte neus en een rood opgezeollen gezicht.
  Kreeg nu de tip om Vidalista 40 te proberen en te beginnen met een halve. Deze zou minder bijwerkingen hebben dan Kamagra maar nu ik dit lees slaat de twijfel toe.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *