Betere Erectie Krijgen Met Tantra Doe Je Zo – 5 Tips

Een betere erectie produceren is een universeel verlangen van mannen. Van eeuwenoude beschavingen die magische kruiden gebruikten tot de moderne man die een beroep doet op farmaceutische oplossingen, de zoektocht naar een goede stijve penis is tijdloos te noemen!

Maar wat als ik je zou zeggen dat de oplossing niet in een pil zit, maar verborgen ligt in de oeroude filosofie van Tantra? Dit is meer dan alleen seksuele acrobatiek, Tantra is een spirituele praktijk met de potentie om je seksleven compleet te revitaliseren. Het belooft niet alleen een betere erectie, maar kan een compleet nieuwe wereld openen met een dieper, meer verbonden seksuele ervaring. Dus, klaar om deze eeuwenoude wijsheid te verkennen?

Wat is Tantra?

Er wordt ook wel eens gezegd dat seksualiteit volgens de Tantrische traditie als een poort naar het heilige is. Dit is een Indiase filosofie met een rijke geschiedenis en de focus legt op het balanceren en verbinden van lichamelijke en spirituele energieën, door middel van ademhaling, meditatie en bewuste aanraking.

Hoewel het westerse beeld van Tantra vaak wordt beperkt tot het seksuele aspect, is het eigenlijk een holistische levensfilosofie die zowel het materiële als het spirituele omvat.

“Seksualiteit en spiritualiteit waren nooit gescheiden in de Tantrische visie, Volgens deze leer kan het bewust omgaan met seksuele energie je helpen op het pad naar spirituele ontwaken, en een betere erectie.”

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

De vroege wortels van Tantra

Tantra is diep verankerd in de Indiase cultuur van zo’n 500 tot 1500 jaar geleden, hoewel sommige bronnen veronderstellen dat het nog vele jaren ouder kan zijn. Het woord ‘Tantra’ is Sanskriet en betekent vrij vertaald zoiets als ‘weefsel’ of ‘continuïteit’; de continuïteit van energie en bewustzijn tussen de fysieke en spirituele wereld.

De vroege teksten staan bekend als Tantras; dit zijn gesprekken tussen de god Shiva en de godin Shakti, die de mannelijke en vrouwelijke principes van het universum vertegenwoordigen. Deze dialogen zijn te vinden in oude Sanskriet manuscripten en spirituele literatuur uit India.

Er werd hier een breed scala aan onderwerpen besproken, van meditatie en filosofie tot gezondheid en, ja, ook seksualiteit. De nadruk lag echter altijd op de eenheid en harmonie tussen verschillende aspecten van het leven.

Het interessante is, dat in tegenstelling tot andere filosofische of religieuze tradities, die lichamelijke verlangens vaak als een obstakel voor spirituele groei zien, Tantra deze juist omarmt en ziet als een onlosmakelijk onderdeel van het menselijke ervaring. Met andere woorden, in Tantra, is het lichaam niet een obstakel, maar een voertuig voor het goddelijke!

Waarom Tantra voor een Betere Erectie?

Tantra en seksuele vitaliteit gaat dus een stukje dieper dan louter fysieke mechanica; het gaat om de energetische wisselwerking tussen partners. Tantra leert je om te communiceren, om je over te geven, om je partner te vertrouwen, en om beter te presteren met een betere erectie.

Vergeet snelle oplossingen; Tantra is het in balans brengen van lichamelijke energie en emotionele aanwezigheid, en om een betere erectie te handhaven omdat het je leert je lichaam en reacties beter te begrijpen en te beheersen.  Het gaat dus niet alleen om de erectie zelf, maar om het grotere geheel van je seksuele en spirituele gezondheid.

5 Tips voor een Betere Erectie met Tantra

Hier zijn vijf unieke tips, gebaseerd op de Tantrische wijsheid, die niet alleen praktisch toepasbaar zijn maar ook gericht op het ontwikkelen van een goede dagelijkse routine.

Tip 1: Ademhalingsoefeningen voor energiebeheersing

Als je je adem beheerst, beheers je je leven! Met behulp van deze ademhalingstechniek verbeter je niet alleen bloedstroom naar je geslachtsorganen voor een betere erectie, maar versterk je evenals je focus en zelfbeheersing in de slaapkamer.

Het beheersen van je seksuele energie wordt gezien als één van de sleutelprincipes van Tantra. Je seksuele energie is je levensenergie (ook wel prana genoemd) en meer controle hierover krijgen begint met je ademhaling.

Daar is deze dagelijkse oefening geschikt voor: Probeer elke dag 5-10 minuten bewust te ademen. Zit in een comfortabele houding, sluit je ogen en adem diep in door je neus en uit door je mond. Concentreer je op het laten stromen van energie door je lichaam, van je basis tot de kruin van je hoofd.

“In de kunst van Tantra is bewust ademen niet zomaar een ademteug; het idee  is een zachte maar krachtige stroom van levensenergie te realiseren die je niet alleen naar nieuwe hoogten van seksuele extase kan brengen, maar ook een diepgaande invloed heeft op je algehele welzijn.”

Tip 2: Gesynchroniseerde ademhaling met je partner

Iets zo subtiel als het synchroniseren van je adem met die van je partner kan een verrassend intense ervaring zijn. Ademhaling is de brug tussen lichaam en geest, en door je adem te harmoniseren met die van je partner, ontstaat er een energie-uitwisseling die diep en verbindend is.

Zo creëer je een setting waarbij je gemakkelijker een betere erectie produceert, die niet alleen sterker maar ook langduriger zal zijn!

Deze prachtige oefening die je samen met een partner kunt doen, gaat als volgt:

 • Ga tegenover elkaar zitten in een comfortabele houding, bij voorkeur met gekruiste benen, met of zonder kleding, afhankelijk van waar jullie het meest comfortabel bij voelen.
 • Kijk elkaar diep in de ogen, maar forceer dit niet. Laat het natuurlijk aanvoelen.
 • Plaats je handen op elkaars hartstreek, of houd elkaars handen vast.
 • Begin tegelijkertijd diep in te ademen door de neus en uit te ademen door de mond, probeer je ademhaling te synchroniseren.
 • Terwijl je dit doet, visualiseer een stroom van energie die van jou naar je partner gaat en vice versa, creëer een energetische lus.

Doe dit voor 5-10 minuten en leg de focus op harmonie en verbondenheid, op de energetische uitwisseling die jullie samen creëren.

Tip 3: Bekkenbodemspiertraining

Wist je dat het bekkengebied in de Tantra bekend staat als het centrum van krachtige levensenergie? Deze bruisende bron van levensenergie, ook wel Kundalini genoemd, is niet alleen spiritueel van aard, maar heeft ook een directe invloed op fysieke functies zoals betere erecties. Dit maakt het vrij logisch waarom het trainen van je bekkenbodem met Kegeloefeningen zo vaak wordt aanbevolen door tal van erectie-experts!

“Het beheersen van je bekkenbodemspieren biedt niet alleen potentie om de kracht van je erectie te behouden, maar ook om je orgasmes beter te controleren.”

Kegel-oefeningen voor je bekkenbodemspieren trainen doe je zo:

 • Identificeer de bekkenbodemspieren: Dit zijn de spieren die je gebruikt om het plassen te stoppen.
 • Zoek een comfortabele positie: Dit kan zowel zittend, staand of liggend zijn.
 • Adem diep in: Ontspan je lichaam en richt je aandacht op je bekkengebied.
 • Span de spieren aan: Trek je bekkenbodemspieren aan (alsof je je plas inhoudt) en houd deze spanning vast voor 5 seconden.
 • Ontspan: Laat de spieren los en ontspan voor 5 seconden.
 • Herhaal: Doe dit 10 keer voor één set.

Voor de juiste resultaten is consistentie belangrijk. Probeer dus regelmatig (dagelijks) tijd te maken voor deze oefeningen, en werk op naar het uitvoeren van 4 sets van 10 herhalingen.

Tip 4: Seksuele Onthouding

Niet geheel onbelangrijk in de Tantra, seksuele onthouding, ook wel bekend als Brahmacharya, is duurzaam omgaan met je seksuele energie. De essentie van Brahmacharya is dat je niet achter genot aan moet rennen, een essentiële stap om volledige controle te hebben over lichaam en geest.

“Brahmacharya vertaalt zich letterlijk als celibaat of het vermijden van buitensporige zintuiglijke genoegens. Het woord is samengesteld uit twee Sanskriet termen, ‘brahma’ en ‘charya’, en betekent eigenlijk ‘leven volgens de waarheid’.”

Hoewel Brahmacharya elke vorm van seksuele activiteit uitsluit (denken en doen), hebben we het niet zozeer over volledige onthouding, maar meer om het bewuste en respectvolle gebruik van seksuele energie.

Het idee van seksuele onthouding voor het klaarstomen van een betere erectie is simpel: door je seksuele ontlading op te sparen bewaar je meer vitale energie, voor een sterkere en langer durende erectie wanneer je wel seksuele activiteit onderneemt.

Dus: Stop met porno en je zaad te verschieten! Vermijd overmatige sensuele prikkels, beperk masturbatie (of ejaculatie) tot een minimum en wees je bewuster in het beheersen van je seksuele gedachten en fantasieën.

Tip 5: Vertraag het tempo, en ‘vergeet’ het orgasme

Tantra draait om het volledig ervaren van elk moment, en dat geldt uiteraard ook voor je intieme activiteiten. Maak van voorspel het hoofdspel; ga langs de verschillende delen van elkaars lichaam en begin rustig te verkennen, zonder direct naar de erogene zones te gaan.

“Neem de tijd om elkaars lichaam te masseren, zet wat tantrische muziek op, en verrijk het geheel met een sensuele voedselervaring, bijvoorbeeld zoenen met chocolade of elkaar insmeren met kokosolie.”

In het haastige tijdperk van nu is langzaam door het leven gaan als een daad van rebellie! Dus probeer tijdens het vrijen het tempo te verlagen en elke aanraking en sensatie écht te voelen. Zo zul je een diepere emotionele en fysieke band met je partner creëren, wat meestal gepaard gaat met een betere erectie.

Neem de tijd om te luisteren naar elkaars lichaam en wensen, in plaats van alleen maar ’te rammen’ naar een climax. In tantra is de focus niet zozeer gericht op het orgasme, maar eerder op het intensiveren van het gehele seksuele en emotionele spectrum. Door langzamer te gaan en bewust aandacht te geven aan elk moment, bouw je op naar een climax die meer is dan een fysieke ontlading!

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *