5 Alternatieven voor Penis Vergroten Pillen

Als er één ding blijkt uit de talloze pilletjes, kuurtjes en methodes die er te vinden zijn die je penis zouden kunnen vergroten, dan is het wel dit: de meeste mannen zouden er graag een paar centimeter bij willen.

Ik snap dan ook heel goed wat voor verleiding dit soort methodes zijn, maar in de praktijk blijf je toch vaak teleurgesteld achter, omdat ze uiteindelijk klinkklare onzin blijken te zijn.

In dit artikel zoomen we in op één zo’n “hulpmiddel” dat helaas niet goed werkt: pillen voor het vergroten van je penis. Ik zal je uitleggen waarom je deze pillen beter niet kunt aanschaffen, en misschien nog wel belangrijker: ik zal je uitleggen wat je dan wél kunt doen om je penis groter te maken. Lees dus snel verder als jij wil weten hoe je dat beetje extra lengte bereikt!

Werken penisvergrotende pillen echt niet?

Ik snap dat je misschien wat teleurgesteld bent om te horen dat dat ogenschijnlijke wondermiddeltje toch niet de oplossing is waar je op hoopte. Deels om die reden zul je wellicht ook niet (willen) geloven dat dit zo is. Veel van die pillen zien er immers best professioneel uit en kunnen kennelijk een hoop geld besteden aan marketing, dus waarom zouden ze dan niet werken?

De eerste hint dat dergelijke pillen niet werken, zou al moeten zijn dat je ze vrijwel altijd alleen via internet kunt kopen. In het beste geval geeft dat aan dat de werking van deze middelen verre van bewezen is, en dat deze daarom niet op de Nederlandse markt verkocht mogen worden (in ieder geval niet met de beloftes die er op het potje staan).

In het ergste geval kan het zelfs betekenen dat het om gevaarlijke middelen gaat. Iets wat (vaak illegaal) verkocht wordt via sketchy kanalen zal waarschijnlijk niet gekeurd zijn door de bevoegde autoriteiten, en dat brengt enorme risico’s met zich mee. Er is immers niemand om ervoor te zorgen dat deze pillen geen gevaarlijke, potentieel zelfs dodelijke middelen bevatten.

Daarnaast kun je toch ook wel bedenken dat het wereldnieuws zou zijn als er daadwerkelijk een pil was uitgevonden die mannen een grotere penis kan bezorgen? Het bedrijf dat deze pil had uitgevonden, zou in één klap gigantisch zijn geworden (denk maar aan de miljarden die Viagra Pfizer heeft opgeleverd). Dat dit niet is gebeurd, zegt eigenlijk ook al genoeg over de waarde van deze pillen.

“Als iemand écht het wondermiddel voor grotere penissen had uitgevonden, denk je dat die het dan via ongure websites zou verkopen?”

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat werkt er dan wel voor een grotere penis? 5 alternatieven voor penisvergrotende pillen

Oké, je snapt nu dus dat pillen die beloven je een grotere penis te bezorgen in het beste geval een nutteloze geldverspilling zijn, en in het ergste geval levensgevaarlijk.

Hopelijk ben je ergens opgelucht dat ik je voor een enorme miskoop heb behoed, maar je oorspronkelijke doel, het vergroten van je penis, heb je hiermee helaas nog steeds niet bereikt.

Gelukkig kan ik je ook daarbij helpen. Er zijn meer dan genoeg manieren om je penis te vergroten die wél echt helpen, en waarvoor je je leven en je gezondheid niet op het spel hoeft te zetten. De volgende alternatieven voor penisvergrotende pillen zullen je hoogstwaarschijnlijk het resultaat bezorgen dat jij wil! Het gaat om de volgende oplossingen:

  • L-argininesupplementen
  • Ginkgo biloba-supplementen
  • Je penis uitrekken met een stretching-apparaat
  • Onverzadigd vet
  • Kegeloefeningen

Alternatief 1: L-argininesupplementen

Hè? Ik lees net dat pillen voor grotere penis niet werken, en nu lees ik dat er wel degelijk pilletjes bestaan die je een grotere penis bezorgen, in de vorm van supplementen! Hoe zit dat nou? Oké, L-arginine is wel degelijk een makkelijk te slikken capsule die in zekere zin je penis kan vergroten, maar het is toch echt iets heel anders dan de pillen die je specifiek voor dit doel op het internet kan kopen.

L-arginine kan wel degelijk je penis vergroten, maar alleen in erecte toestand. Je slappe penis heeft dus geen baat bij dit middel, maar je erecte penis wel.

Dat klinkt misschien als een nadeel, maar zeg nou zelf, waar heb je nu eigenlijk een grotere slappe penis voor nodig? Lengte wordt toch vooral belangrijk in een seksuele context, wanneer je penis als het goed is erect is? Onderaan de streep komt dit dus wel degelijk neer op een penisvergroting.

L-arginine zorgt ervoor dat er meer bloed in de penis kan stromen tijdens je erectie. Dit doet het op twee manieren: door het verbeteren van je bloedsomloop, en door het verbeteren van je libido (anders gezegd: door ervoor te zorgen dat je meer zin krijgt in seks). Deze werking van L-arginine is wetenschappelijk bewezen (bron), dus je kan er echt van uitgaan dat dit supplement je een grotere erectie zal bezorgen.

Bovendien is een groot voordeel van L-arginine dat het een volledig natuurlijk supplement is. L-arginine is al van nature aanwezig in ons eigen lichaam, en is daarom in de meeste gevallen veilig bij te slikken. Hierop bestaan wel enkele uitzonderingen, zoals wanneer je hartpatiënt bent of bloedverdunners slikt, dus lees altijd eerst de bijsluiter en overleg zo nodig met je huisarts.

“Het kan lastig zijn om te bepalen wat je veilig in je lichaam kan stoppen, maar als iets al in je lichaam aanwezig is, dan is dat in elk geval een goed teken.”

Alternatief 2: Ginkgo biloba-supplementen

Van het ene supplement gaan we over naar het andere. Ook ginkgo biloba is een volledig natuurlijk middel. Het gaat om een kruid dat van oorsprong uit Azië komt, en daar al sinds jaar en dag gebruikt wordt voor allerlei verschillende problemen en kwaaltjes. Eén van de effecten van ginkgo biloba, en het effect dat voor ons vooral van belang is, is het krijgen van grotere erecties.

“Als ginkgo biloba niet zou werken, dan zou het niet na duizenden jaren nog steeds worden gebruikt.”

Wat dit betreft lijkt de werking van ginkgo biloba op die van L-arginine. Het zorgt voor een verbetering van de bloedsomloop, waardoor de zwellichamen in de penis zich beter en makkelijker kunnen vullen met bloed, en er meestal dus een grotere erectie dan normaal zal ontstaan. Ook voor dit supplement geldt weer dat de werking ervan inmiddels wetenschappelijk bewezen is (bron).

Omdat het ook hier weer gaat om een natuurlijk middel, hoef je in de meeste gevallen geen bijwerkingen te verwachten wanneer je dit supplement gaat slikken.

Ook hier geldt echter weer dat er wat uitzonderingen bestaan op die regel, zoals mensen die bloedverdunners slikken. Lees dus altijd goed de bijsluiter en ga bij vragen of onduidelijkheden naar de huisarts.

Overigens is ginkgo biloba niet per definitie een voedingssupplement, want je kunt het ook in andere vormen innemen. Je kan het kruid zelf direct opeten of verwerken in maaltijden, maar de meeste mensen vinden dat niet heel smakelijk. Ook kun je er thee van zetten, iets wat meer mensen weg weten te krijgen. Hou je niet van pillen slikken, dan is dat dus een prima optie.

Alternatief 3: Je penis uitrekken met een stretching-apparaat

Dit klinkt misschien als een bijzonder rigoureuze oplossing, en ik snap het best als je van deze optie schrikt. In de basis is een stretching-apparaat een constructie waar je je penis in plaatst, en die vervolgens je penis uitrekt over langere tijd. Dat je niet al te gretig bent om je penis meteen in zo’n ding te leggen, getuigt alleen maar van een gezond overlevingsinstinct.

Toch is er niets om bang voor te zijn, want een stretching-apparaat is een volledig veilig hulpmiddel. Sterker nog: dit hulpmiddel is goedgekeurd door de Europese Commissie, een orgaan van de EU dat erom bekend staat hoge eisen te stellen aan consumentenbescherming en veiligheid. Voor je gezondheid hoef je dus echt niet te vrezen als je een stretching-apparaat gaat gebruiken.

“Als zelfs de EU zegt dat je iets veilig kan gebruiken, dan kun je daar ook echt wel van uitgaan.”

Wat wel het vermelden waard is, is dat het gebruik van zo’n apparaat nogal pijnlijk kan zijn. Eigenlijk moet je je penis zo’n 10 uur per dag in deze constructie hebben, waardoor er dus 10 uur achter elkaar aan je penis wordt getrokken om hem uit te rekken. Dat dit niet bepaald een prettig gevoel teweegbrengt, kun je je waarschijnlijk zelf ook al wel voorstellen.

Daar komt nog bij dat het flink onhandig kan zijn om zo’n ding 10 uur per dag rond je penis te hebben. Het is niet iets wat je makkelijk kan verbergen op je werk, en als je hem buiten werktijd draagt, dan loop je weer het risico dat je niet goed kunt slapen, ook aangezien het uitrekken dus best wel pijnlijk is.

Als je bereid bent dit alles te navigeren, dan heb je met een stretching-apparaat echter wel een bijzonder effectief hulpmiddel in huis. Het is dus aan jou om die afweging te maken.

Alternatief 4: Onverzadigd vet

Misschien denk je niet meteen aan voeding wanneer je denkt aan manieren om je penis te vergroten, maar toch is het wel degelijk zo dat dit een flinke impact kan hebben. Door bijvoorbeeld meer onverzadigd vet binnen te krijgen, is er een goede kans dat je penis (in erectie) merkbaar groter zal zijn. Hoe dat komt, zal ik je nu gaan uitleggen.

Misschien heb je nogal slechte associaties met vet, maar dat komt dan waarschijnlijk vooral door verzadigd vet, dat inderdaad een hoop negatieve gezondheidseffecten heeft. De onverzadigde variant is echter bijzonder gezond. Zo zorgen onverzadigde vetzuren bijvoorbeeld voor een gezonder hart, en nemen ze bepaalde blokkades in de bloedvaten weg.

Dit alles zorgt natuurlijk voor een betere bloedsomloop, en eerder in dit artikel heb ik je al uitgelegd waarom dat zorgt voor grotere erecties: als bloed beter de penis kan bereiken, dan kunnen de zwellichamen in de penis zich beter vullen met bloed en dus meer groeien, en zal je erectie ook groter zijn. Wat dat betreft lijkt het effect van onverzadigd vet op dat van de eerder besproken supplementen.

Onverzadigd vet kun je ook in de vorm van allerlei supplementen krijgen, maar je lichaam neemt het beter op als je dit gewoon uit je voeding haalt. Vooral het eten van meer vette vis, zoals zalm, is een goede manier om dit te doen. Eet je (liever) geen vis, dan vind je onverzadigd vet ook in noten en pinda’s, en in avocado’s zit ook een enorme hoeveelheid onverzadigd vet.

“Vette vis zorgt niet alleen voor grotere erecties, maar verlaagt ook je kans op hart- en vaatziekten.” 

Alternatief 5: Kegeloefeningen

Als je een bepaald lichaamsdeel groter wil maken, dan doe je dit meestal door te trainen. Oké, de grootte van je penis wordt niet bepaald door de grootte van spieren in je penis, maar toch is er wel degelijk een spiergroep die je kan trainen om ervoor te zorgen dat je penis groter wordt. Het gaat om je bekkenbodemspieren, die ook wel je PC-spier(en) worden genoemd.

Je bekkenbodemspieren zijn van belang bij tal van seksuele processen, zoals het krijgen van een erectie of het uitstellen van je ejaculatie. Ook is wetenschappelijk bewezen dat je grotere erecties kunt krijgen als je je bekkenbodemspieren goed traint (bron). Maar hoe train je deze groep spieren, die je waarschijnlijk nog helemaal niet kende, dan precies?

Deze spieren train je met behulp va zogeheten Kegeloefeningen, vernoemd naar de Amerikaanse arts die deze oefeningen heeft uitgevonden.

Kegeloefeningen zijn bijzonder simpel, en bestaan in de basis uit niets meer dan het aangespannen houden en vervolgens weer ontspannen van je bekkenbodemspieren. Als je nog niet precies weet hoe dit moet, raak dan niet in paniek, want ook hier kan ik je bij helpen.

Je bekkenbodemspieren zijn namelijk de spieren die je gebruikt als je je plas of poep ophoudt. Doe dus gewoon eens alsof je dit doet, en als je vervolgens een spier in je perineum (het gebied tussen scrotum en anus) zich voelt aanspannen, heb je de juiste spier te pakken. Een beginnen zou ik aanraden om dagelijks 10 keer de bekkenbodemspier 10 seconden aangespannen te houden. Doe dit achter elkaar, met steeds 10 seconden ontspannen ertussen.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

  • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
  • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *