Waarom Caverject Alleen Maar Meer Problemen Oplevert

Het niet kunnen krijgen van een stijve penis, ook wel een erectieprobleem genoemd, zorgt bij veel mannen voor slapeloze nachten of schaamtevolle gesprekken met de partner of huisarts. De aard van erectieproblemen ligt, zoals velen denken, vaak niet in de leeftijd van een man. Ouderdom zorgt er wel voor dat de kans op een erectie kleiner wordt, maar met name een ongezonde levensstijl of psychologische klachten zijn de belangrijkste oorzaken van dit lastige seksuele probleem.

Hoe komt een erectie (niet) tot stand?

Als een man geen erectieproblemen heeft verloopt het proces om een erectie te krijgen als volgt:

 1. Een erectie start in de hersenen bijvoorbeeld door een bepaalde opwindende gedachte.
 2. Vervolgens zenden je hersenen zenuwsignalen door naar je penis.
 3. Je lichaam gaat vervolgens automatisch stikstofmonoxide aanmaken (NO).
 4. Deze stof zorgt ervoor dat andere moleculen in je lichaam hetzelfde gaan doen.
 5. Je bloedvaten ontspannen door deze stof hetgeen leidt tot een betere bloedstroom.
 6. En de erectie is een feit.

Bij een man met erectieproblemen wordt deze keten ergens onderbroken of opgehouden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je als man zijnde veel stress ervaart door werk of andere zaken. De trigger in je hersenen zal hierdoor minder ruimte krijgen, waardoor de zenuwsignalen niet of in mindere mate verzonden zullen worden. Daarnaast kan het zo zijn dat je door overmatig gebruik van alcohol of nicotine minder stikstofmonoxide aanmaakt, waardoor de bloedtoevoer minder goed op gang komt.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat te doen bij aanhoudende problemenBalen man

Als man zijnde is het natuurlijk ontzettend vervelend als je een erectiestoornis hebt. Je kunt niet presteren onder de lakens, wat kan leiden tot meer stress of een onzeker gevoel tegenover je bedpartner(s). Een erectiestoornis kan jou als man zelfs zo dwars zitten dat je in een depressie raakt of jezelf sociaal gaat isoleren uit angst voor mogelijk seksueel contact.

Op het moment dat jouw leven eronder gaat lijden, is het hoog tijd om actie te ondernemen. Om achter de aard van je problemen te komen, is het een goede eerste stap je huisarts te bezoeken. Hij kan je bij een aantal zaken helpen:

 • Ten eerste kan de huisarts een luisterend oor zijn, waardoor jij eindelijk je frustraties over jouw problemen kwijt kunt.
 • Daarnaast kan de huisarts door een aantal simpele testjes en vragenlijsten proberen de oorzaak van je problemen te achterhalen.
 • Mocht dit allemaal niet werken, dan ben je bij hem toch aan het juiste adres. Een huisarts kan je gericht doorverwijzen naar een specialist.

Neem het heft niet in eigen hand

Het is natuurlijk veel verleidelijker om contact met anderen en het onder ogen komen van je problemen te vermijden. Het internet dient tegenwoordig als catalogus 2.0 voor al je problemen, kwaaltjes en mogelijke oplossingen. Hierin kunnen we echter duidelijk zijn. Doe dit niet! Het is voor iedere ziel, specialist of niet, mogelijk zijn content op het internet te zetten. Op het moment dat jij net bij de verkeerde site met de verkeerde tips uitkomt, en die kans is groot, loop je het risico je probleem alleen maar te verergeren met alle gevolgen van dien.

Caverject: een abolute no go

Naast de vele sites met tips van zogenaamde specialisten is er op het internet ook nog een heel online “apotheekmagazijn” te vinden. Voor elk kwaaltje wordt wel een middel aangeboden waarvan men zegt dat het goed werkt, maar waarvan men niet vermeldt wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Een van deze synthetische middelen is caverject. Dit middel bevat alprostadil, wat ook een lichaamseigen stof is. Het vergroot de bloedtoevoer naar je penis en zorgt hiermee voor een grotere kans op een erectie. Alprostadil

Zeldzaam: een geslaagde injectie

Dit middel bestaat uit een kleine hoeveelheid poeder, vloeistof en een spuit. Het is de bedoeling dat je het poeder en de vloeistof vermengt, in de spuit stopt en injecteert in de penis. Het middel zal na ongeveer vijf minuten leiden tot een erectie, die in het meest positieve scenario ongeveer drie kwartier zal aanhouden. Als dit scenario zich heeft voltrokken, ben je een absolute geluksvogel geweest.

Waar kan het allemaal fout gaan?

Het komt echter veel vaker voor dat het mis gaat bij het gebruik van caverject. Het grote aantal handelingen dat verricht moet worden bij het injecteren van caverject, zorgt er vaak voor dat je een onderdeel vergeet. Zo moet je altijd vóór gebruik de naald ontsmetten, moet je de injectieplaats afwisselen en mag je niet in zichtbare bloedvaten spuiten. Daarnaast is geduld gevraagd, want op het moment dat je een tweede keer injecteert bij uitblijvend resultaat, heb je een groot probleem. Tot slot is het injecteren erg gevaarlijk, omdat de naald gemakkelijk kan afbreken en het lastig kan zijn het afgebroken deel uit je penis te verwijderen.

Meer redenen caverject niet te gebruiken

Naast het grote aantal handelingen die kunnen leiden tot grote problemen, heeft het synthetische middel zelf ook nog een aantal vervelende bijwerkingen:

 • De kans op een ernstige bloeduitstorting is groot.
 • Het levert een branderig gevoel op.
 • Je ervaart heftige spanning in je penis.
 • Er kan duizeligheid optreden.
 • De erectie kan veel te lang aanhouden.

Daarnaast is het gebruik van caverject zelfs onverantwoord en ronduit gevaarlijk bij:

 • Een allergie voor alprodastil;
 • Penisafwijkingen zoals een voorhuidvernauwing;
 • Het gebruik van andere erectiemiddelen;
 • En op het moment dat je hart- of longpatiënt bent.

Wil je alle afwegingen nog even op een rijtje en wil je vooral zien waarom het verstandig is caverject niet te gebruiken als erectiemiddel? Kijk dan even goed naar de volgende tabel.

Afwegingen eventueel gebruik caverject

Tegen

Voor

Belangrijke handelingen worden snel vergeten

Versnelde erectie

Naald kan afbreken

Product leidt vaak tot resultaat

Erectie kan te lang aanhouden

Ongeduld en tweede injectie ligt op de loer

Veel vervelende bijwerkingen

Gebruik kan zeer gevaarlijk zijn

Zoek de oplossing in natuurlijke hulpmiddelen

Zoals je hebt kunnen zien, is de lijst met nadelen voor het gebruik van synthetische erectiemiddelen een stuk langer dan de lijst met voordelen. Daarbij komt ook nog eens dat de nadelen soms zo ernstig zijn dan ze levensbedreigend kunnen worden. De oplossing voor erectieproblemen kun je daarom veel beter zoeken in natuurlijke hulpmiddelen zonder vervelende bijwerkingen. Daarnaast hebben natuurlijke hulpmiddelen vaak ook nog positieve bijwerkingen voor je gezondheid of je mentale staat.

Panax ginseng: de koning der kruiden

Een van deze natuurlijke hulpmiddelen om een erectieprobleem te bestrijden is Panax ginseng. Deze Aziatische plant, die ook wel rode Koreaanse ginseng wordt genoemd, zorgt voor een verhoogd libido bij zowel mannen als vrouwen. Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Uit de wortel van deze plant worden kruidenextracten verkregen.
 2. Deze kun je vervolgens zelf toedienen. Overigens kun je de wortel van de plant ook gewoon door je voedsel mengen.
 3. De antioxidanten van deze plant zorgen er vervolgens voor dat je libido wordt verhoogd.
 4. Hierdoor worden bijvoorbeeld opwindende gedachtes in je hersenen getriggerd en worden meer zenuwsignalen naar je penis verzonden.

Twee voor de prijs van één

Naast de lustopwekkende werking van deze Aziatische wortel, heeft de plant ook nog andere positieve bijwerkingen voor lichaam en geest. De antioxidanten uit de wortel zorgen ervoor dat je uithoudingsvermogen toeneemt. Daarnaast werkt de plant uitstekend tegen psychologische klachten als stress en zorgen ze voor een fris gevoel in je hoofd.

Bewijzen en leuke feitjes

Verschillende studies hebben uitgewezen dat dit eeuwenoude Aziatische goedje ook daadwerkelijk een bevorderende werking heeft als het om erectieproblemen gaat. Uit een van de studies kwam daarnaast nog een ander opvallend feit naar voren. Slimme professorEen aantal mannen, die acht weken lang het middel had gekregen waarvan het effect was vastgesteld, had daarna ook tijdens de toediening van het placebo geen erectieproblemen. Doktoren stelden vast dat sommige mannen nu eenmaal het idee van een dergelijk stimulatiemiddel nodig hebben om een erectie te kunnen krijgen. Ook in deze situaties is het echter beter een natuurlijk hulpmiddel te gebruiken in plaats van een chemisch product.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *