Werkt Member XXL om je Penis te Vergroten? + Ervaringen

Er is maar weinig waar mannen zo onzeker over zijn als over de grootte van hun penis. Veel mannen vinden hun penis eigenlijk te klein, en zelfs de mannen met een gemiddelde of zelfs bovengemiddelde penis zouden een extra centimetertje vaak niet erg vinden. Het is dan ook niet raar dat er talloze producten op de markt zijn die hierop inspelen, en die beloven je een grotere penis te bezorgen.

Eén van die producten is Member XXL, een supplement dat belooft om je penis merkbaar te vergroten als je het inneemt. Het is bij dit soort producten altijd goed om een beetje sceptisch te zijn, en jezelf af te vragen: werkt dit product wel echt zo goed? Dat is dan ook de vraag die in dit artikel centraal zal staan. Ik zal de effectiviteit van Member XXL bespreken, en wel aan de hand van de volgende punten:

 • Wat is Member XXL precies?
 • Is de werking van Member XXL wetenschappelijk onderbouwd?
 • Wat zijn de ervaringen van klanten met Member XXL?
 • Conclusie: zou ik Member XXL aanbevelen?

Klik hier om Member XXL met korting te krijgen >>>

Wat is Member XXL precies?

Voordat ik je kan uitleggen of en waarom Member XXL werkt, is het natuurlijk wel zo handig om te weten wat Member XXL precies is. Daarom zal ik dit artikel beginnen met een uitleg, over wat voor soort product Member XXL eigenlijk is, wat het zou moeten doen, en op wat voor manier dit middel zijn doel naar eigen zeggen zou bereiken.

Member XXL is een voedingssupplement, een klein pilletje dat je kan slikken dus. Supplementen zijn, in tegenstelling tot medicijnen, gewoon zonder doktersrecept verkrijgbaar. In het geval van Member XXL kun je deze pillen online bestellen, waarna je ze thuis afgeleverd krijgt via de post. Supplementen bevatten meestal alleen of voornamelijk natuurlijke bestanddelen waar weinig risico’s aan verbonden zijn, en daarom heb je dus geen recept nodig om ze te kopen.

Maar wat zegt Member XXL dan precies te doen? Volgens de fabrikant van Member XXL zou dit middel moeten zorgen voor een grotere penis. Niet alleen dat, maar ook je seksuele reacties zouden erdoor verbeteren. Dit supplement belooft dus om je seksleven enorm te verbeteren, en het enige wat jij hiervoor moet doen is het slikken van een pilletje.

“Member XXL belooft een hoop, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook klopt.”

Als we uiteindelijk willen controleren of Member XXL wel echt zo goed werkt, is het handig om te weten welke bestanddelen er in dit middel zitten. Als we dat weten, kunnen we later namelijk kijken of de effectiviteit van deze bestanddelen is aangetoond, en dus inschatten of het middel zelf goed werkt of niet. De volgende bestanddelen zitten in Member XXL:

 • L-arginine
 • Fenegriekextract
 • Zegepalmvruchtenextract
 • Tribulus terrestris
 • Chinesecitroenextract
 • Koreaanse panax ginseng
 • Saffraan
 • Zwarte peper

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Is de werking van Member XXL wetenschappelijk bewezen?

Een goede eerste stap bij het bepalen van de effectiviteit van een middel, is het kijken naar de wetenschappelijke onderbouwing van het product. Dat is dan ook wat ik nu zal gaan doen, en wel in twee stappen. Eerst zal ik kijken of er wetenschappelijk onderzoek naar het middel zelf bestaat, en daarna zal ik kijken of de werking van de bestanddelen wetenschappelijk is bewezen. Daarna zal ik een eindconclusie trekken over de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van Member XXL.

Is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Member XXL?

De makkelijkste manier om te kijken of een middel werkt, is natuurlijk gewoon om te kijken of dit al eens is onderzocht. In dit geval is er wel degelijk onderzoek gedaan, waarvan ik hierna de resultaten uiteen zal zetten. Wat wel handig is om in je achterhoofd te houden, is dat dit onderzoek door de fabrikant zelf is gedaan. Dat wil niet zeggen dat ze hier zomaar over mogen liegen, maar het is wel iets om in je achterhoofd te houden qua betrouwbaarheid.

De maker van Member XXL heeft een onderzoek gedaan met 90 mannen. Deze mannen varieerden in leeftijd; de jongste was 22 jaar, de oudste was 50. Hoewel deze groep wat klein is, is er dus wel gezorgd voor een representatieve selectie wat betreft leeftijden. Ook was er een controlegroep, ofwel een groep mannen die niet Member XXL, maar een placebo (een nutteloze pil) kregen. Al met al is er dus een redelijk zorgvuldig onderzoek gedaan.

De resultaten logen er niet om. De mannen die Member XXL hadden geslikt, hadden een penis die gemiddeld 5 cm langer was dan toen ze begonnen. Ook de tevredenheid van de mannen was erg positief: 70% beoordeelde het resultaat als zeer goed, en 18% als goed. Maar 12% van de mannen die Member XXL had een beter resultaat verwacht.

“88% tevredenheid is een percentage dat maar weinig producten zullen kunnen evenaren.”

Nogmaals: deze resultaten moeten we met een klein korreltje zout nemen, maar alles wijst erop dat Member XXL effectief is. Die conclusie kunnen we nu echter nog niet nemen, gebaseerd op één onderzoek dat werd gefinancierd door de fabrikant van het middel zelf. We zullen dus nog doorzoeken naar bewijs.

Is de werking van de bestanddelen van Member XXL wetenschappelijk bewezen?

Om iets zekerder te zijn van de werking van Member XXL, zullen we nu inzoomen op de werkzame bestanddelen van het middel. Doen die middelen echt wat ze zouden moeten doen, en is dat wel echt wetenschappelijk bewezen?

Allereerst is er de stof L-arginine, een stof waarvan de positieve werking op seksueel gebied wetenschappelijk bewezen is. Zo is er bewezen dat deze stof ervoor zorgt dat je grotere erecties krijgt (bron). Of je penis ook in slappe toestand groter wordt door het gebruik van dit middel is niet helemaal duidelijk, maar uiteindelijk is het toch de erecte grootte waar het echt om gaat. Ook van de stof tribulus terrestris is bewezen dat je er makkelijker en grotere erecties door kan krijgen (bron).

Wat de andere stoffen in Member XXL betreft, is het bewijs minder duidelijk. Dat wil niet per se zeggen dat deze stoffen niet werken, of dat er geen wetenschappelijke aanwijzingen van de werking ervan zijn, maar hard bewijs is er (nog) niet. Daarom kan ik je niet met zekerheid vertellen of deze stoffen écht zorgen voor een grotere penis.

“Veel van de stoffen in Member XXL worden al decennialang gebruikt voor een grotere penis.”

Hoewel van niet alle stoffen de werking dus even hard bewezen is, zijn er wel degelijk enkele wetenschappelijk bewezen effectieve stoffen in Member XXL verwerkt, dus aan de hand hiervan zou je kunnen verwachten dat deze supplementen in ieder geval enig effect op penisgrootte zal hebben.

Conclusie: is de werking van Member XXL wetenschappelijk bewezen?

Hoewel niet al het wetenschappelijke onderzoek waarop Member XXL steunt even sterk is, kun je al met al wat mij betreft zeggen dat Member XXL wetenschappelijk onderbouwd is. Op basis hiervan durf ik dus wel te zeggen dat de meeste mannen waarschijnlijk wel degelijk een grotere penis zullen krijgen van dit middel.

Wat zeggen klanten over Member XXL? 3 ervaringen van gebruikers

Je weet nu dat de werking van Member XXL wetenschappelijk onderbouwd is, en dat het dus in theorie zou moeten werken om jou een grotere penis te bezorgen. Er is echter nog een belangrijke bron van kennis over de effectiviteit van dit middel, die we nog niet hebben bekeken: de ervaringen van gebruikers. Als er al mensen zijn die dit middel hebben uitgeprobeerd, waarom zouden we dan niet even kijken of zij er positief over zijn?

“Fabrikanten moet je nooit vertrouwen, maar klanten zijn altijd eerlijk.”

Ik zal daarom enkele ervaringen van gebruikers langsgaan, om te kijken wat zij van dit middel vonden. Deze ervaringen zijn anoniem (ik kan alleen identificeren wat waarschijnlijk de eerste letter van hun naam is), maar wat mij betreft doet dat niet af aan de geloofwaardigheid ervan. Een kleine penis is iets waar veel mannen zich nogal voor schamen, en ik vind het dus alleen maar logisch dat zij liever niet publiek op internet zetten dat ze iets slikken om een grotere penis te krijgen.

Ervaring 1: P.

De eerste ervaring, van iemand die we P. zullen noemen, is een man die jarenlang geen seks had, en een enorm complex had over de grootte van zijn penis. Dit is iets wat tal van Nederlandse mannen waarschijnlijk wel zullen herkennen, want zoals ik in de inleiding van dit artikel al noemen, is schaamte een emotie die al snel komt kijken bij een wat kleinere penis.

P. was op een gegeven moment zo wanhopig, dat hij serieus overwoog om een operatie te ondergaan om zijn penis te vergroten. We weten niet precies wat hij van plan was, maar naar eigen zeggen was deze operatie “niet echt veilig” geweest. Dit wil ik best geloven: aan operaties aan je penis zitten een hele hoop risico’s verbonden, dus ik zou dit persoonlijk echt alleen als laatste redmiddel aanbevelen.

P. zegt blij te zijn dat hij uiteindelijk Member XXL heeft gevonden, net op tijd, voordat hij die onveilige operatie wilde ondergaan. Hij noemt het een “doeltreffend product“, dat “echt werkt“. Hij gebruikt het middel (op het moment van het schrijven van zijn ervaring) pas twee maanden, en zijn penis is in die relatief korte tijd al 3 cm langer geworden.

Dit is een resultaat waar de meeste mannen al meer dan blij mee zullen zijn, dus al met al kun je alleen maar concluderen dat P. een erg positieve ervaring met Member XXL heeft gehad. Eén positieve ervaring is op zichzelf natuurlijk nog niet voldoende bewijs, dus laten we nog wat meer ervaringen afgaan.

Ervaring 2: M.

De ervaring van M. is wederom een ervaring die veel mannen op punten wel zullen kunnen herkennen. M. is een man die al een hele hoop verschillende producten had gebruikt om zijn penis te proberen te vergroten, en deze producten hebben allemaal niet gewerkt. Dit heeft ertoe geleid dat hij zijn vertrouwen in dit soort producten wel een beetje kwijt was.

Het is hem dan ook moeilijk kwalijk te nemen dat hij aanvankelijk wat sceptisch was over Member XXL toen hij op een gegeven moment toevallig iets las over dit middel op het internet. Omdat er toch iets leek te zijn dat dit middel onderscheidt van anderen, heeft M. uiteindelijk maar een pakje besteld.

Met die beslissing is hij achteraf ontzettend tevreden geweest. Volgens hem is Member XXL een product dat echt werkt, en hij noemt zijn beslissing om dit middel een kans te geven een heel goede beslissing. Hij was zelfs zo tevreden over de werking van Member XXL, dat hij meteen drie nieuwe pakjes heeft besteld toen zijn eerste pakje op was, zoveel vertrouwen heeft hij inmiddels in dit middel.

We hebben dus wederom te maken met een erg positieve ervaring, maar ik kan me nog steeds voorstellen dat je niet helemaal overtuigd bent. Laten we daarom kijken naar nog een ervaring:

Ervaring 3: K.

Was niet zo sceptisch als de vorige ervaringsdeskundige die we hebben besproken, maar waar het uiteindelijk om gaat is zijn oordeel, en daar kan ik kort over zijn: K. zegt dat Member XXL zijn seksleven beslist verbeterd heeft. Hij heeft geen bijwerkingen ervaren, en hij is er dan ook van overtuigd dat Member XXL helemaal veilig en gezond is.

Zijn specifieke resultaten heb ik even voor het laatst bewaard, omdat deze bijzonder indrukwekkend zijn. Hij heeft de supplementen geslikt over een periode van 6 maanden, en in die periode is zijn penis maar liefst 7 cm gegroeid. Zijn penis is ook veel dikker geworden. Dit is dus de derde ervaring op rij die laaiend positief is over Member XXL.

Conclusie: zou ik Member XXL aanbevelen?

Als je dit artikel helemaal hebt gelezen, dan zul je mijn conclusie waarschijnlijk wel enigszins zien aankomen. Ik ben van mening dat Member XXL voldoende wetenschappelijk onderbouwd is, ook al zou er hier en daar iets nóg beter onderbouwd kunnen worden. Bovendien is uit de ervaringen van gebruikers gebleken dat zij erg positief zijn over dit middel.

Ik kan dan ook alleen maar tot de conclusie komen dat Member XXL een effectief middel is voor het vergroten van je penis. Het zal moeilijk te voorspellen zijn welk effect dit supplement op jou zal hebben, maar enige vergroting van je penis zal toch wel te verwachten zijn. Ik kan Member XXL dus aanbevelen.

Klik hier om Member XXL met korting te krijgen >>>

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

5 Reacties op "Werkt Member XXL om je Penis te Vergroten? + Ervaringen"

 1. Wilfried Van Meerbeeck

  says:

  Ik ben Wilfried,en woon te Bellem Oost-Vlaanderen Belgie.Ook ik heb van alles geprobeerd,van gels en pillen,maar het is allemaal heel duur en het werkt niet.Kan ik met uw product,een langere en wat dikkere penis krijgen,maar ik maak ook te weinig sperma aan.Wat kan ik daar aan doen.Of komt dit allemaal met Member xxl een langere en dikkere penis en sperma.Ik ben ook beschaamd moest ik iemand leren kennen een vrouw,om mijn lid te laten zien.Toen ik mijn vrouw leerde kennen,en we de eerste keer sex hadden,zei ze,oei die is klein,ik antwoorde wacht tot hij stijf is,en hij werd groter,en ik had toen veel sperma,het liep uit haar vagina,maar ik ben nu 63j en nu is mijn penis niets meer waard,kan Member xxl mij hierbij helpen

 2. Wilfried Van Meerbeeck

  says:

  Kan ik proberen,met 1 potje,want 3 potjes is ook al bijna 100 eu,maar ik kan proberen met 1,en daarna bijkopen.Dit ben ik Wilfried

 3. mourad

  says:

  Veel experts hebben gezegd dat je penis na 21 jaar niet meer groeit. Hoe is het dan mogelijk dat deze pil groei kan bevorderen en zijn de effecten permanent. Als ik na een paar maanden stop met deze supplement, zal het dan kleiner worden.

 4. aziz

  says:

  Ik vind dit een leuke website met informatie

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *