Waarom Libido Extreme Geen Aanrader Is + Werking

Libido Extreme heeft een extreme naam en belooft dan ook voor extreme erecties te zorgen. Niet dat erecties extreem groot, dik of hard worden, maar de erecties houden extreem lang aan. Het middel is 100% natuurlijk en lijkt daardoor ongevaarlijk. Toch zijn er een aantal dingen te benoemen die maken dat Libido Extreme geen aanrader is voor in jouw nachtkastje.

Harde erecties

Het middel Libido Extreme zorgt ervoor dat je extreem harde erecties krijgt. Daarnaast blijven je erecties extreem lang aanhouden. Hierdoor kun je urenlang achter elkaar doorgaan en meerdere orgasmen krijgen. Je lichaam blijft met Libido Extreme testosteron produceren en je erectie blijft hierdoor eindeloos in stand. De erectie begint na 45 minuten en eindigt na vele uren. Op het doosje van Libido Extreme wordt zelfs genoemd dat het middel 24 uur werkzaam is.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Niet zonder risico

Op diverse verkoopsites wordt overigens ook benoemd dat het middel veilig te gebruiken is, doordat het 100% natuurlijk is. Het wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten, die afkomstig zouden zijn uit het Amazone oerwoud. Het middel zou geen negatieve bijwerkingen kennen en is gewoon zonder recept verkrijgbaar. Als je de ingrediënten nader bestudeert, kom je erachter dat niet alle ingrediënten zonder risico te gebruiken zijn. Zo bestaat Libido Extreme grotendeels uit een stof die het menselijk lichaam niet eens kan verteren en bevat het een natuurlijk extract dat kan leiden tot een priapisme, een pijnlijk lang aanhoudende erectie die blijvende impotentie kan veroorzaken.

De ingrediënten van Libido Extreme

Libido Extreme wordt voornamelijk online aangeboden. Voor 25 tot 30 euro heb je een doosje Libido Extreme met zes capsulepillen. Elke capsule weegt zo’n 5 gram en bevat verschillende natuurlijke bestanddelen.

Tongkat Ali, één van de ingrediënten van Libido Extreme.

De bestanddelen zijn:

 • Cellulose
 • Kudzu root
 • Okra vruchtenpoeder
 • Eurycoma longifolia (Tongkat Ali) extract 40% saponins
 • Zetmeel
 • Silica
 • Magnesiumstearaat
 • Gelatine

Hoe eerder in de lijst van ingrediënten hoe meer van de capsule dit bestanddeel bevat. Het hoofdbestanddeel van Libido Extreme is dus cellulose. Het kleinste bestanddeel is gelatine, dit is het bestanddeel van de omhullende capsule.

De producent beweert dat alleen de beste kwaliteit van deze ingrediënten voor een goed resultaat kan zorgen. Daarom zouden de ingrediënten met de grootst mogelijke zorg geselecteerd zijn. Feit blijft dat de ingrediënten natuurlijk zijn, maar op een verkeerde manier ervoor zorgen dat je erectie extreem lang in stand blijft. Dat is niet gezond, anders zou je van nature uren aan één stuk door een erectie moeten kunnen hebben, en dat is niet het geval.

Verteren

Cellulose is een natuurlijke polymeer. Dit houdt in dat het natuurlijk is, want het wordt door bomen en planten gemaakt. Normaal wordt cellulose gebruikt om papier, textiel, watten en viscose van te maken.  De stof is natuurlijk, maar mensen kunnen deze stof helemaal niet verteren. Mensen missen namelijk een bepaald enzym dat daarvoor nodig is. Herkauwers zoals runderen hebben dit enzym wel. Bij mensen veroorzaakt het hoofdbestanddeel, dus het merendeel van de pil, alleen maar problemen in het maag-darmkanaal.

Combinatie met alcohol

Kudzo root is de wortel van een klimplant. Een plant is heel natuurlijk, maar ook hier geldt weer: mensen kunnen het niet altijd goed verteren en soms kan een plant zelfs giftige stoffen bevatten die schade kunnen aanbrengen aan het menselijk lichaam. Kudzo root is echter in principe geen schadelijk ingrediënt. Het wordt in Japan gebruikt in gerechten en is in Nederland dan ook in toko’s verkrijgbaar. Wel blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat de wortel de opname van alcohol verbetert, waardoor iemand sneller dronken wordt. Als je dit niet weet en je vrolijk wat drankjes bij het middel drinkt, kan het een vervelende combinatie zijn. De werking van kudzo root is te verklaren aan de hand van onderzoek. Het zou namelijk bestanddelen bevatten die invloed uitoefenen op de productie van de neurotransmitters serotonine, GABA en glutamaat. Dit kan je stemming en je gedrag beïnvloeden.

Tongkat Ali en erectiestoornissen

Tongkat Ali staat bekend als ‘Aziatische Viagra’. Dit bestanddeel van Libido Extreme verhoogt je testosterongehalte, waardoor je libido toeneemt. Het gevaar bij deze natuurlijke testosteronbooster is dat je het niet onbeperkt kunt innemen. De plant bevat namelijk giftige stoffen. Ook kun je door het bestanddeel agressiever worden en slaapproblemen krijgen. Dat laatste verbetert je libido sowieso niet. Op de langere termijn heeft Libido Extreme dan ook geen positieve invloed, maar juist een negatieve invloed.

Okra vruchtenpoeder bevat veel vitaminen en brengt geen risico’s met zich mee. De overige bestanddelen dienen uitsluitend als bind- of geleermiddel.

Wat Libido Extreme doet

Libido Extreme zorgt met name door de Kudzo root en Tongkat Ali voor een harde erectie die extreem lang aanhoudt. De Tongkat Ali zorgt ervoor dat je lichaam testosteron blijft produceren, waardoor je seksdrive toeneemt. Er komt geen stop op, dus je erectie blijft ontzettend lang overeind. Het lichaam is echter helemaal niet gemaakt om zo lang een erectie te houden. Door de erectie blijft er continu veel bloed in de schaamstreek en daar kun je na een tijdje last van krijgen.

 • Je erectie gaat enorm pijn doen.
 • Het weefsel van de zwellichamen krijgt te weinig zuurstof en loopt hierdoor schade op die voor blijvende impotentie kan zorgen.
 • Je penis kan helemaal afsterven.

Waarom het geen aanrader is

Als je erectie extreem lang aanhoudt, zoals bij Libido Extreme, heb je een priapisme. Je hebt een priapisme als je erectie langer dan drie uur aanhoudt. Houdt je erectie nog langer aan en ga je over de zes uur heen, dien je direct een arts in te schakelen. Doe je dit niet en blijft je erectie aanhouden, geeft dit veel pijn en heb je grote kans op blijvende impotentie. De arts zal bij een priapisme bloed uit de penis moeten ‘tappen’, zodat er weer zuurstof naar de penis kan gaan. Lukt dit niet, dan krijg je een injectie met bijvoorbeeld adrenaline, waardoor je erectie afneemt.

Je erectie op juiste, natuurlijke wijze in stand houden

Als je nu baalt dat dit middel niet echt een aanrader is, is er goed nieuws voor je: je kunt ook op écht natuurlijke wijze je erectie een boost geven. Hierbij 5 voedingsmiddelen die je erectie kunnen boosten:

#1 Zalm, makreel en tonijn

Zalm, makreel en tonijn bevatten veel omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zorgen ervoor dat je bloed beter door je lichaam kan stromen en je organen hierdoor beter van zuurstof worden voorzien. Eet daarom twee keer in de week vette vis zoals zalm, makreel en tonijn. Eet echter niet vaker dan één keer in de week tonijn, want deze vis kan veel kwik bevatten.

#2 Knoflook

Knoflook bevat elementen die ervoor zorgen dat er meer bloed naar de geslachtsdelen stroomt. Je krijgt hierdoor betere, hardere erecties. Tip: eet samen met je partner, zodat je partner jouw knoflookadem niet ruikt. Of drink na het eten van knoflook groene thee of eet peterselie bij je maaltijd om de geur te neutraliseren.

#3 Chilipeper

Chilipeper verbetert eveneens de bloedtoevoer naar je geslachtsdelen. Ook hiermee kun je dus een betere erectie krijgen.

#4 Rode wijn

Neem bij het eten of na het eten een glas rode wijn. Dit verwijdt de bloedvaten, waardoor er meer bloed in de zwellichamen van je penis kan stromen en je een grotere erectie krijgt.

#5 Watermeloen

Neem watermeloen als toetje. Watermeloen bevat veel citrulline, een aminozuur dat de bloedvaten doet ontspannen. Je erectie wordt hierdoor ook beter. Tip: de pitjes van watermeloenen zijn heel gezond!

Wat je nog meer kunt doen

Als je erectie tijdens de seks verslapt of als hij niet hard genoeg wordt, kunnen hier psychische oorzaken aan ten grondslag liggen. Neem jezelf onder de loep en pak die psychische problemen ook aan. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Complete Erectie Controle.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

1 Reactie op "Waarom Libido Extreme Geen Aanrader Is + Werking"

 1. J.Bakker

  says:

  Het het bovenstaande artikel is niet meer actueel aangezien de enkele jaren geleden de pillen zijn veranderd en nu Libido Extreme 2.0 heten met andere ingrediënten.

  Het betreffende product bestaat nu uit: Muira Puama Extract 200mg, Macra Dry Extract 50mg, Zink 41mg (50% ADH), Tribulus Terresstris 30mg, Radix Ginseng 21mg, overige ingrediënten: Gelatine capsule

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *