Werken Sensamax Erectiepillen om een Erectie te krijgen? 4 Ervaringen

Wanneer je moeite hebt met het krijgen van een erectie kan dat ontzettend vervelend zijn. Sommige mannen schamen zich hier dan ook voor. Het is vervelend wanneer je opgewonden bent en wilt masturberen, maar ook wanneer je seks hebt met je partner en je geen erectie kunt krijgen.

Wanneer je op internet zoekt, zijn er ontzettend veel verschillende middelen die je kunnen helpen bij het krijgen van een erectie. Als je echter nog geen ervaring hebt met deze middelen, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke wel of niet werken en welke bij jou passen. In dit artikel zal er in worden gegaan op één van de vele erectiepillen: Sensamax.

Wat zijn erectieproblemen?

Een erectie is wanneer de penis stijf wordt; wanneer dit dus niet gebeurt heb je last van erectieproblemen. Dit is uiteraard alleen zo, wanneer dit niet gebeurt wanneer je wel een erectie wilt, zoals bij het masturberen of geslachtsgemeenschap. Erectieproblemen worden ook wel impotentie of erectiele disfunctie genoemd.

Het is normaal dat de erectie minder wordt wanneer een man ouder wordt. Dit hoeft dus niet te betekenen dat je direct erectieproblemen hebt. Ook spelen allerlei hormonen, gevoelens, gedachten, zenuwen en bloedvaten een rol in het krijgen van een erectie.

Wanneer je dus niet bepaalde gevoelens voor iemand hebt, of je gedachten ergens anders zijn, dan kan het zijn dat je geen erectie krijgt.

Heel veel mannen hebben wel eens last van erectieproblemen, maar 1 op de 10 mannen heeft er echt heel regelmatig last van. Ga er dus niet meteen vanuit dat je erectieproblemen erg serieus zijn. Je kunt uiteraard altijd een bezoek brengen aan de huisarts als je er zeker van wilt zijn.

Wanneer je heel regelmatig last hebt van erectieproblemen, dan is het verstandig om naar de dokter te gaan. Er zijn namelijk veel verschillende oorzaken mogelijk; je probleem zou dan ook heel gemakkelijk opgelost kunnen worden. Wacht hier dus niet mee! Hoe sneller je naar de dokter gaat, hoe sneller je gewoon weer verder kunt met je leven zonder dit vervelende probleem.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat zijn Sensamax Erectiepillen?

Sensamax is een natuurlijke erectiepil die ervoor zorgt dat je langer kunt genieten van een harde erectie. Omdat het een natuurlijke erectiepil is, bevat het uiteraard ook alleen natuurlijke ingrediënten. Deze werken op zo’n manier, dat ze de bloedstroom naar de penis stimuleren.

Sensamax kan tot wel 48 uur werken. Het is niet alleen geschikt voor het krijgen van een hardere, sterkere en langere erectie, maar ook voor het bevorderen van het immuunsysteem. Dit zijn dus twee vliegen in één klap!

De 100% natuurlijke samenstelling van ingrediënten in Sensamax bevordert de bloedstroom van het mannelijk lichaam.

De natuurlijke ingrediënten, waaronder theebladeren, druivenpit-extract en haver, hebben een positief effect met name op de bloedstroom naar de gevoelige plekken in het lichaam. Hieronder valt natuurlijk ook de penis.

Omdat Sensamax alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is de kans ontzettend klein dat je er allergisch voor bent of dat het bijwerkingen zal hebben. Op de site van Sensamax wordt tevens beweert dat Sensamax even goed werkt als erectiepillen die chemische ingrediënten bevatten. Erectiepillen met chemische ingrediënten zijn vaak een stuk schadelijker voor het lichaam en hebben vaak wel bijwerkingen.

Hoe moet ik Sensamax gebruiken?

Als je Sensamax wilt gebruiken, moet je natuurlijk wel de gebruiksaanwijzing lezen en het op de juiste manier gebruiken. Je neemt Sensamax minimaal een uur voor de seksuele activiteit in. Omdat de pil, zoals eerder al benoemd, tot wel 48 uur kan werken wordt het sterk afgeraden om meer dan één capsule per dag in te nemen.

Te lang een erectie hebben kan erg gevaarlijk zijn, dus doe dit ook niet!

Het beste is om Sensamax op een lege maag in te nemen, of ten minste twee uur na je laatste maaltijd. Het effect van de erectiepil kan namelijk afhangen van wat je hebt gegeten. De pil werkt het beste op een lege maag. Wanneer je merkt dat je van die ene capsule al erg lang de effecten ervaart, kun je ervoor kiezen om de dosis te halveren (bron).

Sensamax kun je op verschillende websites kopen. De prijs is voor 4 stuks €29,50, voor 8 stuks €53,50 en voor 16 stuks €99,50. Sensamax is dus niet spotgoedkoop, maar aangezien de pil 48 uur werkt, heb je er per twee dagen eigenlijk maar 1 nodig. De pil is tevens ook niet ontzettend duur wanneer het wordt vergeleken met andere erectiepillen.

Werken Sensamax Erectiepillen om een Erectie te krijgen?

Nu je wat meer weet over wat Sensamax precies is, wil je natuurlijk weten of de erectiepil ook werkt, want dat is het belangrijkste. Of iets echt werkt verschilt natuurlijk altijd per persoon en hier moet je ook rekening mee houden.

Bij de één werkt iets meteen, snel en goed en bij de ander werkt het veel minder goed en zijn de effecten nauwelijks merkbaar. Toch kun je aan de hand van recensies en verscheidene websites die medicatie beoordelen, over de algemene werking van een erectiepil wat zeggen. Dit zullen we dus ook doen.

Review op erectiepillen24.com

Erectiepillen24.com is een site die verschillende erectiepillen beoordeelt. Meteen op de eerste pagina van de website wordt er al aangegeven dat Sensamax, Libido Forte en Prelox als beste uit de test zijn gekomen. Dit is een goed teken, want deze erectiepillen zijn vergeleken met ontzettend veel andere natuurlijke erectiemiddelen (bron).

Op erectiepillen24.com worden cijfers gegeven voor verschillende aspecten van de erectiepillen. Sensamax scoort ontzettend hoog op alle gebieden:

 • De kracht van de werking scoort een 9.4 uit 10;
 • Snelheid van de werking een 9.2 uit 10;
 • Duur van de werking een 9.5 uit 10;
 • En tot slot scoort de prijs/kwaliteit verhouding een 9.5 uit 10!

Gemiddeld scoort Sensamax op erectiepillen24.com dus een 9.3 uit 10.

Zoals je hebt gezien, scoort de kracht van de werking samen met de prijs/kwaliteit verhouding het hoogst. Dit is voor veel mensen erg belangrijk. Je krijgt een krachtige werking voor een goede prijs en dat is wat men wil wanneer er erectieproblemen optreden.

De voordelen zijn volgens erectiepillen24.com dat het een sterk effect heeft, het langdurig werkt en dat het volledig natuurlijk is. Het enige nadeel is dat de prijs wat hoger ligt dan goedkope concurrenten. Aangezien de werking heel goed is, hebben veel mensen het er vaak wel voor over (bron).

Beste-erectiepillen.com

Ook beste-erectiepillen.com heeft een mening over Sensamax. Deze site vergelijkt alleen natuurlijke erectiepillen, omdat de beheerder van de website natuurlijke pillen prefereert boven chemische pillen. Daar is natuurlijk wat voor te zeggen (bron).

Uit de test van beste-erectiepillen.com bleek dat Sensamax een heel goede formule had. De tester heeft een capsule ingenomen om 8 uur ’s avonds en het effect vond hij redelijk snel komen. Al na een uur ervaarde de gebruiker de ervaringen van Sensamax.

Ook was er een langdurige werking, want zelfs de volgende dag had hij het gevoel dat Sensamax nog steeds in werking was. De gebruiker voelde zich bovendien een stuk fitter en hij had het gevoel dat hij het in bed langer vol zou kunnen houden dan zonder de Sensamax.

De voordelen waren volgens beste-erectiepillen.com dat het een sterk effect heeft en een langdurige werking. Ook was het voordeel volgens deze site dat het product volledig natuurlijk is. Bij beste-erectiepillen.com werden er zelfs geen nadelen gevonden! Een erg positief review dus (bron).

Erectiepil.info

Nog een site die erectiepillen beoordeelt, is erectiepil.info. Meteen op de eerste pagina van de website kan er gezien worden dat Sensamax in de ranking op nummer 2 staat. Het begint dus al meteen positief. Op deze site zijn er weer cijfers gegeven aan bepaalde aspecten van de erectiepil.

De kwaliteit van Sensamax scoort op deze website een 9.6 uit 10, de werkingsduur een 9.4 uit 10, de verzending een 9.2 uit 10 en de prijs/kwaliteit verhouding scoort een 9.3 uit 10. Hier scoort Sensamax dus een 9.4 uit 10, wederom een heel hoog cijfer.

Op erectiepil.info hebben ze kort opgesomd wat zij de voordelen en nadelen vonden van Sensamax. De voordelen van deze erectiepil waren dat het een 100% natuurlijk product is. Sensamax werkt snel en het effect is krachtig en houdt lang aan. De werking is betrouwbaar zonder bijwerkingen en de levering is anoniem en snel.

Het enige nadeel wat er naar voren komt, is dat het product enkel en alleen via internet besteld kan worden.

Sensamax is een 100% natuurlijk potentiemiddel dat je kunt kopen zonder voorschrift. Het doet, volgens erectiepil.info wat het moet doen en doet het misschien zelfs beter dan verwacht. Het helpt je niet alleen bij het krijgen van een harde erectie, maar ook bij het verhogen van je libido en het houdt het vroegtijdig klaarkomen tegen. Volgens erectiepil.info hoort Sensamax dus in de top van de vergelijkingen die de site heeft gedaan (bron).

Persoonlijke ervaringen met Sensamax op Trustpilot

Tot slot zijn we op zoek geweest naar wat meer persoonlijke reacties van verschillende mensen op Sensmax. Trustpilot is hier de perfecte plek voor. Op trustpilot zijn er 73 reviews gegeven over Sensamax. Wederom scoort de erectiepil erg goed. 82% van de reviewers beoordeelt Sensamax zelfs als uitstekend.

De meeste gebruikers van Sensamax geven op trustpilot de erectiepil 5 sterren en daarmee scoort Sensamax in het algemeen 4 sterren van de 5. Titels als “Goed product,” “Zeer effectief,” “Top kwaliteit – snel geleverd” en “Een echte aanrader” komen veel voorbij. Een voorbeeld van een positief review op trustpilot is:

“In de beschrijving van het product staat dat je minstens 1 uur voor de seksuele activiteit een pil moet nemen. Om zeker te zijn dat het zou werken heb ik het 2 uur vroeger genomen. Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit zo een goed gevoel gehad! Wat één pil teweeg kan brengen is ongelooflijk. Zeker aan te raden aan elke man die zijn seksleven terug op de rails wil krijgen.” Bron

Over het algemeen kan er dus gesteld worden dat Sensamax voor de meeste mensen goed werkt. Daarnaast zorgt het niet alleen voor een hardere erectie, maar ook voor een hoger libido en een sterker immuunsysteem. De natuurlijke ingrediënten zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat bijwerkingen niet voorkomen. Het advies zou zijn om deze erectiepil zeker uit te proberen als je last hebt van erectieproblemen!

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

2 Reacties op "Werken Sensamax Erectiepillen om een Erectie te krijgen? 4 Ervaringen"

 1. Henk

  says:

  Geachte heer Coster,

  Met aandacht las ik uw artikel over erectiepillen. Indien mijn keuze valt op Sensamax, is dit middel dan uitsluitend te verkrijgen door tussenkomst van de huisarts?

  Ik zie uw reaktie met belangstelling tegemoet. Vriendelijke groet,

  Henk Dekker.

 2. buying cialis online safely

  says:

  hello guos 9128738511

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *