Waarom Je van Bull Power Niet Meer Controle Krijgt

Stel je voor je hebt enorm last van vroegtijdige ejaculatie. Je kunt je partner niet dat geven wat jij graag zou willen, maar eigenlijk ook niet waar zij naar verlangt. De kans is dan groot dat je elke kans aangrijpt om dit probleem te verhelpen. Als er dan een product voorbijkomt waardoor je een beest in bed wordt dat niet te stoppen is en je je orgasme compleet onder controle weet te krijgen.

Dan koop je dat product uiteraard meteen in de verwachting dat het je problemen zal oplossen. Als je eenmaal het product gebruikt hebt, kom je erachter dat het toch niet helemaal kan leveren waar jij op gehoopt had. Het is kort gezegd te mooi om waar te zijn. In dit artikel neem ik het product Bull Power eens kritisch onder de loep.

Te snel klaarkomen: een veel voorkomend probleem

Als er iets is waar mannen wel onzeker over zijn, dan is het hun penis. Is hij wel groot genoeg? Wordt hij wel stijf als het erop aankomt? En soms nog wel belangrijker: hou ik het wel lang genoeg vol voordat ik klaarkom?

Voor een groot deel van de mannen komen deze vragen voort uit een gevoel van onzekerheid.

Er heerst namelijk nog steeds een soort taboe op dit soort problemen bespreken. Mannen praten niet snel met elkaar over hun geslachtsdeel – in elk geval niet op een serieuze manier. En dat is jammer, want als ze dat wel deden, zagen ze dat deze probleem eigenlijk heel normaal zijn. Bijna elke man komt weleens te snel klaar of kan hem niet omhoog krijgen!

Het wordt pas een probleem als jij het consequent niet langer dan een paar minuten kunt volhouden. Dan kunnen we spreken van vroegtijdige ejaculatie. In de wetenschap is er nog niet helemaal consensus over wat nu precies ‘vroegtijdig’ is. Het komt ongeveer neer op 1) binnen 3 minuten klaarkomen, terwijl je het eerst langer kon volhouden, en 2) negatieve gevolgen hiervan ondervinden (bron).

Dat is wel leuk en aardig, maar weten wat nou de wetenschappelijke definitie is helpt je nog niet om je orgasme uit te stellen. Als je eens op internet rondkijkt, zul je ontzettend veel medicijnen en crèmes vinden die je zouden helpen bij vroegtijdige ejaculatie. Eén van die middelen is Bull Power. Ik leg nu uit wat Bull Power is en waarom je dat beter niet kunt gebruiken.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat is Bull Power?

De meeste mannen gebruiken producten als Bull Power in de hoop dat het hun grootste onzekerheid zal wegnemen en van een niet goed functionerende penis een sekskanon zal maken. Maar als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat meestal ook.

Bull Power is een gel die claimt het orgasme met wel 30 minuten te kunnen uitstellen. Aangezien veel mannen lijden aan vroegtijdige ejaculatie, is het voor commerciële partijen verleidelijk om zo’n product te maken.

Er zijn immers meer dan genoeg klanten die deze werking maar wat graag zouden willen hebben.

Er zijn zelfs een hele hoop mannen die geen ejaculatieprobleem hebben en toch geïnteresseerd zijn in dit product, en terecht: als het namelijk zou werken zou het echt een fantastisch product zijn. Maar helaas is het te mooi om waar te zijn: Bull Power kan niet leveren wat het beloofd en je krijgt er zeker geen stierenpenis van.

Wat voor ingrediënten zitten er in Bull Power?

Het grote vraagteken rondom het gebruik van Bull Power zit hem niet in het uitblijven van de werking ervan. Er zijn wel meer producten die zaken claimen die ze niet waar kunnen maken. Het gaat erom dat niemand precies weet wat voor ingrediënten er in de gel zitten.

Is het niet gek dat we iets op onze penis smeren waarvan we niet eens weten wat erin zit?

Er moet eerlijkheidshalve wel bij gezegd worden dat we van de meeste medicijnen als consument ook niet precies weten welke stoffen erin verwerkt zijn. En van de meeste bijsluiters worden we ook niet veel wijzer. Deze zijn namelijk vakkundig juridisch dichtgetimmerd om eventuele schadeclaims te voorkomen.

Toch is er één groot verschil tussen een regulier medicijn dat bij de apotheek verkrijgbaar is en een product zoals Bull Power. Het verschil ligt hem in het feit dat ervoor Bull Power geen klinische testen zijn geweest. De werking ervan is niet wetenschappelijk onderzocht. Niet alleen is dus wetenschappelijk niet bewezen of het product werkt of niet, het is ook niet duidelijk of het veilig is.

Wel heeft onderzoek gevonden dat het gebruik van soortgelijke middelen kan leiden tot een extreem verdoofde penis en een doof gevoel in de vagina (bron).

Ik zou het gebruik van Bull Power sterk afraden. Dit product is namelijk niet wetenschappelijk getest dus in de praktijk weet je niet wat voor goedje je op je penis smeert. Je gaat toch ook niet naar bed met iemand om onveilige seks te hebben, terwijl zich niet heeft laten testen op soa’s?

Betekent dit dan dat er niets te doen is aan het probleem van vroegtijdige ejaculatie? Zeker niet. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit probleem te tackelen. Daarom zal ik hieronder een aantal opties op een rijtje zetten.

Op welke manieren kan een te snel klaarkomen verholpen worden?

Er zijn verschillende manieren om premature ejaculatie te lijf te gaan. Die manieren heb ik hier door middel van tips op een rijtje gezet.

Te snel klaarkomen voorkomen tip #1: Verleng het voorspel

Als je van mening bent dat je te snel klaarkomt, is er één enorm makkelijke manier om te zorgen dat je vrijpartij een stuk langer duurt.

Je kunt veel meer tijd steken in het voorspel.

Hieronder wordt alles verstaan wat voorafgaat aan de ‘echte’ seks. Hier valt dus het teasen, het zoenen en het aanraken van je partner op intieme plekjes onder. Zelfs orale seks valt onder het voorspel: genoeg te doen dus!

Je partner zal je erg dankbaar zijn als je meer zult investeren in een goed en geil voorspel. Hij of zij vindt het namelijk ook niet leuk dat je te vroeg klaarkomt. Doordat je jezelf nog even van seks onthoudt, train je bovendien je lichaam om je orgasme uit te stellen. Je zult immers al tijdens het voorspel met een stijve penis te maken krijgen.

Om het voorspel te verlengen zou je zelfs kunnen kijken naar een eventueel spannend rollenspel. Mocht je voor deze optie kiezen dan is het wel verstandig om zelf de leiding te nemen in het rollenspel. Zo heb je namelijk de hele tijd de volledige controle over alles wat er gebeurd en kun je ervoor zorgen dat je alle seksuele prikkels gedoseerd binnenkrijgt.

Te snel klaarkomen voorkomen tip #2: Probeer verschillende standjes

Te snel klaarkomen hangt niet alleen samen met hoe vaak, maar ook in grote mate met de manier waarop je seks hebt. Er zijn heel veel verschillende manieren om seks te hebben. Elke manier brengt verschillende soorten stimuleringen met zich mee. Deze hebben ook allemaal  een uniek effect op je penis en wanneer je klaarkomt.

Als je te snel klaarkomt is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. In dit geval zul je je orgasme de volgende keer iets langer kunnen uitstellen:

 • Probeer regelmatig van standje te veranderen. Zo wordt de penis niet de hele tijd op hetzelfde punt gestimuleerd en geef je je penis ook tussen de standjes door wat rust.
 • Probeer het tempo van stoten naar beneden te brengen. Hoe sneller je stoot, hoe sneller achter elkaar de zenuwen op je penis genotsprikkels naar je hersenen sturen. Hoe meer van die genotsprikkels je hersenen ontvangen, des te sneller je orgasme zal plaatsvinden. Het is dus hoogste tijd om het aantal prikkels per minuut naar beneden bij te schroeven.
 • Houd rekening met de seksuele stimulatie die uitgaat van het door jullie gekozen standje. Sommige standjes zorgen voor heel veel seksuele stimulatie. Deze standjes maken het heel moeilijk om een erectie vol te houden en niet klaar te komen. Kies je echter voor een standje zoals ‘cowgirl’, waarbij je eigenlijk wordt bereden door je partner, dan zul je het veel langer volhouden. Houdt dus rekening met de standjes die je kiest!
 • Blijf met je partner communiceren: Het is belangrijk om met je partner te blijven communiceren, zeker als je regelmatig van standje wisselt. Op die manier kom je niet in ongemakkelijke situaties terecht en zullen er ook geen onvoorziene zaken gebeuren die het stressniveau verhogen en de kans op klaarkomen onbedoeld verhogen.

Te snel klaarkomen voorkomen tip #3: Zorg ervoor dat je stressvrij bent

Seks hebben en klaarkomen is niet alleen een fysieke kwestie, het mentale aspect is minstens net zo belangrijk. Omdat de maatschappij waarin we in de 21e eeuw leven een maatschappij vol hectiek is, zitten onze lichamen vol stress, terwijl we ons daar vaak niet eens van bewust zijn.

Ga maar na: je bent waarschijnlijk bijna de hele dag bereikbaar via je telefoon, tablet of pc.

Het lichaam is een prachtig systeem dat ons probeert te beschermen voor negatieve invloeden van buitenaf. Hetzelfde geldt voor stress: als we gestrest zijn zorgt je lichaam ervoor dat het paraat is om eventueel gevaar af te wenden. Dit zorgt er echter wel voor dat je ademhaling steeds sneller gaat en ook je hartslag omhoog zal gaan. Dit is precies dezelfde respons van het lichaam als bij een orgasme.

Eigenlijk is het lichaam dus continu in een staat waarin het ook verkeerd als je bijna klaarkomt. Als je veel stress hebt, heb je dus weinig stimulatie nodig om daadwerkelijk klaar te komen. Als je geen stress hebt, zal je je orgasme dus een stuk langer kunnen uitstellen. Kortom: ga iets leuks doen met je partner waarvan je rustig en kalm wordt en ontspan!

Te snel klaarkomen voorkomen tip #4: Blijf af van elke vorm van medicatie

Eerder in dit artikel heb ik al aangegeven dat als iets te mooi is om waar te zijn, dat het dat dan ook vaak is. Dat geldt zeker voor medicatie die claimt iets voor je te kunnen betekenen als het gaat om het verhelpen van problemen zoals te snel klaarkomen. Het liefst zou ik het van de daken schreeuwen: medicatie voor dit soort problemen werkt niet echt!

Het enige wat medicatie kan doen, is enkele symptomen tijdelijk onderdrukken. Daarmee pak je het probleem echter niet aan bij de wortel, maar doe je echt alleen maar aan symptoombestrijding. Daarnaast maak je je zelf afhankelijk van een dergelijk medicijn.

Zodra je stopt met het gebruiken van een medicijn, zijn de klachten direct weer terug.

De belangrijkste reden om geen medicijnen te gebruiken zijn echter de hevige bijwerkingen die medicijnen kunnen hebben. Pillen zoals Priligy en tryptofaan, twee veelgebruikte middelen tegen vroegtijdig klaarkomen, staan op de lijst van antidepressiva. In een poging hun penisproblemen op te lossen, gieten mensen zich dus blijkbaar vol met antidepressiva, terwijl ze niet depressief zijn!

Je kunt je voorstellen dat dat op lange termijn erg ongezond is. Tot slot is het ook nog eens een enorme geldverspilling, het is namelijk hartstikke duur maar lost eigenlijk niets structureel op. De hierboven genoemde redenen om geen medicatie te gebruiken bij te vroeg klaarkomen gelden natuurlijk ook voor Bull Power.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

1 Reactie op "Waarom Je van Bull Power Niet Meer Controle Krijgt"

 1. john johan otten

  says:

  is dit ook in pil vorm die je doorslikt met water en dan een gigantische keihardere,dikkere en langere erectie blijft houden dag in en dag uit?en waar kan ik dit kopen in welke drogist als kruitvat,etos,trek[leiser en op = op drogisterij.oja de viagra generieke erectie pillen van 25mg,50mg,100mg,120 vloeibare erectie pillen in zakjes,200mg ook het blauwe piletje viagra of deze ook de koop is bij drogisterijen als kruidvat,etos,trek[leister en op = op drogisterij in nederland.
  alvast bedankt voor uwe antrwoord verblijf ik john johan otten te hoogeveen in drenthe.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *