Werken King Active Pillen om een Erectie te Krijgen? 7 Nadelen

Een erectiestoornis wordt vaak afgedaan als een oudemannenkwaal. “Erectieproblemen? Dat zal mij als jonge kerel nooit gebeuren”, wordt vaak gedacht door de jongere generatie. Erectiestoornissen kunnen echter voorkomen op iedere leeftijd. Hoewel deze kwaal inderdaad te maken kan hebben met leeftijd, hoeft dit niet per se zo te zijn. Er zijn ontzettend veel oorzaken die achter erectieproblemen kunnen liggen.

lAls je erectieproblemen hebt, heb je waarschijnlijk al onderzoek gedaan naar allerlei mogelijke oplossingen. Er zijn ontzettend veel medicijnen waarvan gezegd wordt dat zij je zouden helpen bij dit soort problemen. Je bent misschien ook King Active Pillen tegengekomen. In dit artikel wordt beschreven of King Active Pillen werken en geven we je een aantal nadelen van deze erectiepillen.

Iets doen aan je erectieproblemen

Door erectieproblemen voel je je onzeker over seks, minder mannelijk en is je zelfvertrouwen waarschijnlijk tot een nulpunt gedaald. Jij wilt je partner alleen maar bevredigen, maar dit lukt niet op deze manier. Het is natuurlijk niet vreemd dat je je vervelend voelt over dit probleem

Erecties zijn er uiteraard voor de seks. Het is een belangrijk onderdeel in het voortplantingsproces. Daarnaast is een goedwerkende penis voor mannen vaak hun trots. Wanneer deze niet meer functioneert, zullen zij zich hier ongelukkig bij voelen.

Iedere man wil het, of je nu erectieproblemen hebt of niet; een harde erectie die zolang mogelijk aanblijft om samen met je partner de ultieme en optimale bevrediging in jullie seksleven te krijgen. Belangrijk hiervoor is een harde penis die dit ook mogelijk maakt. De penis moet daarom goed doorbloed zijn en, nog belangrijker, goed doorbloed blijven.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat is King Active?

Wil je langere en spannendere seks? Controle over je erectie en meerdere hoogtepunten? Wil je een fit en vitaal leven leiden en een nieuwe date? Dan is King Active (volgens hun site in elk geval) het erectiemiddel voor jou. King Active zou alles bieden om er weer volledig tegenaan te gaan.

King Active is samengesteld uit 100% natuurlijke en krachtige kruiden. Deze kruiden zijn samengevoegd in een capsule van harde gelatine. Er zou altijd gecontroleerd worden of de beste kwaliteit gebruikt wordt in de pul en dat er geen chemische troep aan toe wordt gevoegd.

King Active is dus volledig natuurlijk en samengesteld uit producten die een erectie stimuleren.

Daarnaast helpt het je ook met het krijgen van controle over je erectie en geeft het je de mogelijkheid om meerdere orgasmes te ervaren achter elkaar. Al na 30 tot 60 minuten zou je de werking van de ingrediënten moeten kunnen ervaren. Deze effecten kun je blijven ervaren tot wel 72 uur. Neem, wanneer je deze erectiepil wilt gebruiken, dus niet meerdere pillen per dag.

Als je wilt dat King Active zo goed mogelijk werkt, dan moet je de pil innemen op een lege maag. Dit betekent tenminste 2 uur nadat je je laatste maaltijd hebt gehad.

De ingrediënten van King Active werken stimulerend én ondersteunend en zijn gekozen, getest en gecombineerd om een erectie te bevorderen. Daarnaast wordt King Active getest in een SGS-laboratorium, waarbij getest wordt aan de hand van het ‘Good Manufacturing Practice’ (GMP). Hierbij wordt de standaard gehanteerd die voor voedsel geldt.

De ingrediënten van de erectiepil King Active zijn (bron):

 • Trubulus terrestris
 • Panax Ginseng
 • Siberian Ginseng
 • Wild Yam
 • Maca
 • Jujube extract
 • Methyl Cellulose
 • Carrageenan
 • Purified Water
 • Titanium Dioxide
 • New Coccine
 • Potassium Chloride
 • Briljant Blue FCF

King Active kun je op de site van King Active zelf kopen, maar ook op sites zoals www.drogisterij.net, www.drogist.nl, www.erectiepillen.nl, www.bol.com etc.

7 Nadelen van King Active pillen

Aangezien er geen chemische ingrediënten zitten in King Active, is de kans op bijwerkingen nihil en zijn de meeste mensen heel tevreden over dit product. Zijn er dan helemaal geen nadelen aan deze erectiepil? Jawel! Lees hieronder de nadelen van King Active.

Nadeel 1: Alleen op internet verkrijgbaar

Hoewel dit punt in eerste instantie juist een positief aspect lijkt te zijn van King Active, kan dit negatief uitpakken. Doordat King Active verkrijgbaar is op internet, kan iedereen het maar kopen en verkopen.

Sommige sites kunnen niet betrouwbaar zijn en het kopen van medicijnen zonder recept is natuurlijk ook niet een heel goed idee.

Omdat je King Active zo makkelijk op internet kunt kopen, lezen mensen vaak niet goed hoe het werkt en wat er allemaal in zit. Wanneer je te veel King Active inneemt kan dit heel gevaarlijk zijn. Ook kan het zo zijn dat King Active niet goed samengaat met andere medicijnen die je al inneemt.

Om deze reden zouden we je aanraden om, nogmaals, altijd eerst naar de dokter te gaan en te bespreken dat je dit medicijn wilt gaan gebruiken. Als je dit ongemakkelijk vindt, lees dan in ieder geval altijd goed de gebruiksaanwijzing en bestudeer de ingrediënten. Dit geldt voor tevens alle medicijnen die je op internet koopt!

Nadeel 2: Werkt niet echt voor erectiestoornissen

De kruiden in de King Active pil zouden ervoor zorgen dat je weer een harde erectie en seksuele energie krijgt. Het is echter zeer de vraag of deze pil dit ook waar kan maken of dat het vooral een placebo-effect is dat voor deze vooruitgang zorgt.

Enkele van de gebruikte kruiden zijn namelijk onderzocht op hun werking en het effect op erectieproblemen. Hieruit kwam naar voren dat zij waarschijnlijk louter als afrodisiacum dienen. Ze kunnen in lichte mate dus wel voor wat opwinding zorgen, maar een erectiestoornis verhelpen lijkt zeer twijfelachtig.

Als de pil je een goed gevoel geeft en ervoor zorgt dat de erectieproblemen even weg zijn, is er dus waarschijnlijk sprake van een placebo-effect. Wanneer er sprake is van een placebo-effect, kan tevens geconcludeerd worden dat er een psychische oorzaak is voor de erectiestoornis. Lichamelijke klachten worden namelijk niet verholpen door een pil met kruiden.

Een pil kan je wel een soort van zekerheid geven over je erectie en er zo voor zorgen dat je geen ‘slappe’ meer krijgt. Wanneer King Active dus wél voor jou werkt, is het misschien ook verstandig om met iemand te praten om erachter te komen wat jouw achterliggende psychische problemen zijn.

Nadeel 3: King Active is prijzig

Naast dat King Active een meer een placebo-effect opwekt, is het ook nog eens redelijk prijzig. Wanneer op internet gezocht wordt kom je er al gauw achter dat je voor 2 capsules wel €14,50 betaalt! (Bron)

Wanneer je elke dag een keertje seks hebt en elke dag dus een capsule in wilt nemen betaal je voor maar 5 dagen €36,25. Als je meerdere keren per dag geslachtsgemeenschap hebt, is het bijna niet meer te doen. Het gebruik van King Active wordt dan dus een dure grap.

Je moet jezelf afvragen of je dit bedrag ervoor over hebt, of dat je dit geld liever aan iets anders wilt besteden. Omdat er ook andere natuurlijke opties zijn, zou ons advies zijn om eerst die natuurlijke opties uit te proberen. Pas als die niet werken kun je overstappen op medicatie.

Nadeel 4: Mogelijk een allergische reactie

Ook al zijn alle ingrediënten van King Activa 100% natuurlijk, kun je natuurlijk nog altijd een allergische reactie hebben op een van deze natuurlijke producten. Wanneer je merkt dat je je niet goed voelt na het gebruik van deze medicatie, dan is het advies te stoppen met het gebruik ervan. Bezoek daarnaast ook de dokter om een allergietest te doen.

Het is sowieso goed om altijd met je dokter te bespreken wat voor nieuwe medicatie je gaat gebruiken.

Je dokter kan je een ander medicijn aanraden en je vertellen of je überhaupt wel gebruik moet maken van medicijnen tegen erectieproblemen. Het advies is dus om altijd eerst naar de dokter te gaan voordat je gebruik gaat maken van medicijnen. Daarnaast kunnen de natuurlijk erectie tips je ook al helpen bij het krijgen van een harde en langdurende erectie!

Nadeel 5: Het werkt het beste op een lege maag

Zoals eerder al aangegeven werkt King Activa het beste op een nuchtere maag. Voordat je de erectiepil wilt gebruiken moet je minimaal 2 uur niet meer gegeten hebben, en het liefst nog langer. (Bron) Natuurlijk is dit niet erg wanneer je je erop voor hebt bereid. Spontaan een keertje seks hebben met iemand wordt hierdoor wel wat lastiger.

Je kunt natuurlijk dan alsnog de pil innemen, maar deze werkt dan pas na een tijdje. Als je dus “in the mood” bent op dat moment, heeft de King Active erectiepil helemaal geen nut. Daarnaast is het simpelweg vervelend om continu op te moeten letten op je eten, omdat je “misschien wel over 3 uur seks gaat hebben”.

Je moet ver vooruitdenken en velen doen dat vaak niet, omdat ze wel iets beters te doen hebben.

Natuurlijke oplossingen zoals de knijpmethode en de start-stoptechniek kunnen tijdens de seks worden toegepast samen met je partner. Je partner kan je namelijk helpen bij deze technieken, waardoor je alsnog seksuele prikkels hebt. Hierdoor is het helemaal niet ongemakkelijk en hoef je niet uren van tevoren na te denken over of je misschien seks gaat hebben. Het is een stuk leuker als je op een spontane, spannende manier seks hebt!

Nadeel 6: Wachttijd

Ook is het zo dat je King Active dus niet alleen op een lege maag moet slikken, maar ook één uur van tevoren in moet nemen. Dit is een redelijk lange tijd als je snel seks wilt hebben. Soms weet je niet eens of je wel een seksuele activiteit gaat verrichten of seks gaat hebben. Wanneer dit plotseling toch wel het geval is, dan duurt het dus nog wel even voordat je ook daadwerkelijk seks kunt gaan hebben.

Als je dan nog de King Active in moet nemen, moet je namelijk nog een uur wachten. Dit is natuurlijk heel vervelend en onhandig. Andere natuurlijke methoden voor het verhelpen van een erectieprobleem werken in de meeste gevallen een stuk sneller. We zouden je aanraden om eerst de natuurlijke methode te proberen voordat je aan de slag gaat met medicatie.

Nadeel 7: Maar eens per 3 etmalen innemen

Nog een nadeel van King Active is dat je het maar eens per 3 dagen in mag nemen. Dit is zo, omdat de erectiepil King Active tot 3 etmalen kan werken. (Bron)  Maar het is mogelijk dat het voor jou de eerste paar keren niet werkt. Dan moet je toch telkens 3 dagen wachten voordat je het nog eens mag proberen of testen.

Ook kan het zo zijn dat het bij jou helemaal niet drie etmalen werkt en de stimulerende werking bij jou al is gestopt na één etmaal. Dan nog mag je niet nog een King Active erectiepil innemen. Het kan dan namelijk zo zijn dat de werking twee keer zo erg wordt en je een lang aanhoudende erectie krijgt. Dit kan ontzettend gevaarlijk zijn en je met nog ergere problemen opzadelen.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

3 Reacties op "Werken King Active Pillen om een Erectie te Krijgen? 7 Nadelen"

 1. Robbert

  says:

  Aardig artikel, maar ik had tijdens relationele problemen last van een lichte erectiestoornissen. Heb verschillende tabletten gebruikt, maar alles ten spijt, niets hielp. Maar toen ging met enige scepsis King Active gebruiken en het resultaat is geweldig. Het is niet zo dat je hiervan opgewonden raakt, maar het zorgt ervoor dat de aderen zich wat verwijden en ik krijg de indruk dat het de bloeddruk wat verhoogt. De erectie daarentegen is keihard en duurt een lange tijd eenmaal verwikkeld in een vrijpartij. Ook na een ejaculatie blijft de penis stijf, iets dat voorheen nimmer plaatsvond. Het is niet zo dat het 72 uur in het lichaam actief is, maar zo'n 48 uur. Nadeel is dat de tabletten veel te duur zijn en dat heeft mij ertoe gebracht alle ingrediënten los te bestellen. Voor 100 euro heb je alle ingrediënten en elke tablet heeft gemiddeld 4 tot 5 meer de hoeveelheid stoffen die in 1 tablet van King Active zitten. Dit heeft als voordeel dat bij een combinatie van deze tabletten je een veel sterkere dosis binnenkrijgt. En niet in de laatste plaats daar waar je voor 100 euro misschien 20 King Active tabletten koopt heb je bij een combinatie losse ingrediënten zou je ongeveer 80 King Active tabletten hebben. Tel uit je winst.

  • Andrew

   says:

   Beste Robbert,
   Graag zou ik van jou vernemen waar jij deze losse ingredienten besteld hebt en de verhoudingen en in welke vorm of substantie het bereid wordt.

   Gr. Andrew

 2. Bas

  says:

  Ik heb voor langere tijd regelmatig minder dan de 3 dagen tussen het innemen van de erectiepil van kingactive gehouden. Ik heb de laatste tijd last van opgezette aderen in mijn hand die voornamelijk optreden als ik mijn hand laag houd. Kan dit het gevolg zijn van het niet in acht nemen van de 3 dagen en zou dat weer over kunnen gaan door te stoppen met King active?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *