Waarom Spedra Zo Lek is als een Mandje!

Voor veel mannen is het iets waar ze eigenlijk niet bij stilstaan en wat ze soms liever zouden afremmen. Voor jou is het een doel dat je maar niet kunt bereiken, hoe hard je het ook probeert. Het krijgen van een stijve penis, een erectie, is voor één op de tien mannen zo goed als onmogelijk.

Erectieproblemen komen misschien niet zo veel voor in je directe omgeving, maar schijn kan bedriegen.

Door de aard van de kwaal, durven veel mannen zich in deze wereld vol testosteron niet uit te spreken. Bang dat zij zich kwetsbaar opstellen, genegeerd zullen worden door vrouwen en nooit meer goede seks kunnen hebben, ervaren zij veel stress of belanden ze in een depressie.

Waarom wil het niet lukken?

Normaliter krijgt een man een erectie op het moment dat zijn hersenen erotisch worden geprikkeld. Er wordt een signaal gestuurd naar de penis, die vervolgens in stijve toestand komt te staan. In tabel 1 is stap voor stap weergegeven hoe dit proces in zijn werk gaat.

tabel 1

Tabel 1

Bij een man met erectieproblemen zit ergens in deze keten een kink in de kabel. Deze kink kan vele oorzaken hebben:

 • Ongezonde levensstijl: veelvuldig roken, overmatig alcoholgebruik en weinig nachtrust.
 • Ongezond voedingspatroon: veel producten met verzadigde vetten, weinig groente en fruit en te veel zout en suiker.
 • Ziektes en medicatie: diabetes en prostaatkanker of bijvoorbeeld antidepressiva.
 • Psychische problemen: Stress, depressies, faalangst of een negatief zelfbeeld.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Ik heb problemen, tot wie wend ik me?

Het antwoord op deze vraag is heel erg simpel. Op het moment dat jij veelvuldig last hebt van erectieproblemen, het je seksleven dusdanig beïnvloedt dat je er in het dagelijks leven last van hebt en je merkt dat niets werkt wat je ook probeert, is het tijd om je huisarts te raadplegen. Waarom eerst naar de huisarts? Vaak weet hij meer van jouw persoonlijke omstandigheden af dan bijvoorbeeld een specialist die op het gebied van erectieproblemen hoog staat aangeschreven. Door eerst met een “bekende” naar je problemen te kijken, kun je gerichter vaststellen wat de oorzaak van de kwaal is en vervolgens samen beslissen wat de beste vervolgstappen zijn.

Een eventuele specialist of behandelende instantie waar je vervolgens naar wordt doorverwezen, is door je eerdere bezoek aan de huisarts al op de hoogte van de aard van je problemen en je persoonlijke omstandigheden. Op die manier loop je snel door het traject heen en kan je eerder geholpen worden bij je problemen.

Praten valt echter zwaar

Het kan echter voor jou als man lastig zijn over de erectieproblemen te praten. Zoals in eerdere alinea’s al werd gesteld, kan jij je enorm schamen voor jouw probleem. Hoe goed je een huisarts ook kent en hoe graag je ook van het probleem af wilt, je bent simpelweg te bang om het met anderen te delen. Er lijkt nog één oplossing over te blijven…

Het internet: NIET de oplossing voor alles!

Het internet is tegenwoordig ontzettend populair als het gaat om het vaststellen van kwaaltjes waar je al een tijd mee loopt. Waar vroeger direct de gang naar de huisarts werd gemaakt, zijn mensen tegenwoordig veel individueler en meer zelfvoorzienend. Ze willen graag eerst zelf kijken wat ze onder de leden hebben voordat ze anderen hiermee “lastigvallen”.

No Wifi

Het internet is echter om zeer verschillende redenen geen goed medium om een oplossing voor jouw erectieproblemen te vinden:

 1. Het aanbod van producten die pretenderen jouw erectieprobleem te verhelpen is zo groot dat je het overzicht totaal kwijtraakt.
 2. Een computer praat niet terug. Als je vragen hebt of bepaalde informatie niet kan vinden, moet je het product nemen zoals het staat beschreven.
 3. Je kunt het product niet testen. Dit is lastig aangezien je vaak al veel geld hebt betaald op het moment dat het product bij jou op de deurmat valt.
 4. Iedereen kan op het internet zijn producten aanbieden. De betrouwbaarheid is vaak laag en ook al staat er een keurmerk, ook dit moet gecheckt en uitgezocht worden. Iets waar je vaak geen tijd voor hebt… of neemt.

Spedra: symptoombestrijding ten top

Ga je ondanks al deze argumenten toch het internet op, dan is de kans groot dat je tegen een middel als Spedra aanloopt. Spedra wordt gezien als een van de krachtigste producten als het gaat om het tijdelijk oproepen van een erectie. Het valt in dezelfde productcategorie als bijvoorbeeld de bekende blauwe pil Viagra. De werking is als volgt:

tabel 2

Tabel 2

Wat echter direct duidelijk wordt als je kijkt naar de werking van de pil die in deze tabel wordt weergegeven, is dat het hier gaat om symptoombestrijding. Wat houdt dit precies in? Met symptoombestrijding wordt in feite bedoeld dat  het daadwerkelijke probleem, de erectiestoornis, door dit middel niet wordt opgelost. Je ervaart hierdoor als man wel tijdelijk een stijve penis. Het gevolg hiervan is echter dat je sterk afhankelijk wordt van de pil, wat de verkoper van het middel tot de grote winnaar maakt.

Meer redenen om Spedra niet te gebruiken

Naast het feit dat Spedra je helemaal niet afhelpt van je erectieproblemen, zijn er nog een aantal andere nadelen aan het middel op te noemen. Laten we beginnen bij de omstandigheden van inname. Hieraan zitten namelijk veel voorwaardes:

 • Het moment van innemen moet ongeveer plaatsvinden dertig minuten voordat de seks plaatsvindt. En spontane vrijpartij met je partner of een leuke scharrel wordt hierdoor erg lastig.
 • Ook wordt sterk aangeraden de pil altijd in te nemen op een volle maag. Ook dit maakt het slikken van Spedra erg gebruiksonvriendelijk, want het houdt in dat je altijd iets gegeten moet hebben wil je de pil kunnen slikken.

Naast dat de omstandigheden van inname nagenoeg perfect moeten zijn, heeft het product ook als het goed wordt ingenomen vele vervelende bijwerkingen:Dizzy huh

 • Hoofdpijn
 • Het hebben van een verstopte neus
 • Duizeligheid
 • Vermoeidheid/slaperigheid
 • Blozen
 • Wazig zicht en andere oogklachten

Om de lijst met nadelen van het product Spedra af te sluiten, wenden we ons nog tot de persoonlijke omstandigheden waarin ten zeerste wordt afgeraden het middel te gebruiken:

 • Wanneer je gevoelig bent voor avanafil of andere stoffen die in de pil zitten.
 • Als je medicatie gebruikt waarin nitraten zitten of medicatie gebruikt tegen HIV en aids.
 • Als je lijdt aan een afwijking aan één of meerdere organen.
 • Als je lijdt aan oogproblemen of hart- en vaatziekten.

Hoe jouw erectieproblemen dan wel op te lossen?

We hopen dat we je nu toch wel genoeg hebben overtuigd om erectie bevorderende producten als Spedra niet te gebruiken:

 1. De nadelen zijn talrijk.
 2. Het échte probleem wordt er niet mee opgelost.
 3. Je bent bakken met geld kwijt, dat je ook aan andere dingen had kunnen uitgeven.

De vraag die nu echter rest is wat je wel kunt doen aan de erectieproblemen die je ervaart? We keren voor een antwoord op de vraag even terug naar het grote arsenaal aan oorzaken van erectieproblemen. Hier werden onder andere problemen van psychologische aard genoemd. Deze problemen zoals stress, angst en depressies zorgen ervoor dat je als man zijnde niet kan genieten van erotische gedachtes of dat deze in het geheel niet zorgen voor een zenuwsignaal vanuit de hersenen richting de penis. Als deze problemen verholpen kunnen worden, ben jij in staat weer vrij en voluit te genieten van seksuele spanning en aandacht.

China en zijn eeuwenoude natuurlijke methodes

De oplossing is, zoals wel vaker het geval is, China. Dit land kent eeuwenoude gebruiken en tradities die moeilijk over de landsgrenzen geraken. Gelukkig is acupunctuur gecombineerd met eeuwenoude Chinese kruiden een traditie die zijn weg naar de westerse wereld wel heeft gevonden. Hoe gaat dit in zijn werk? Prikkertjes

 1. Acupunctuur wordt toegepast zoals je dit kent. Met de naalden worden zogenaamde acupunctuurpunten in je lichaam opgezocht. Door de naald hierin te prikken wordt een bepaald gebied of deel van je lichaam bereikt dat door de aanraking van de naald ontspant. Hierdoor verlies je de stress, angst of depressieve gevoelens die het ontstaan van een erectie tegenhouden.
 2. De eeuwenoude Chinese kruiden, waarvan de namen vaak enkel in tekens beschikbaar zijn, hebben eenzelfde soort effect als bijvoorbeeld arginine en andere lichaamseigen stoffen. Ze stimuleren de aanmaak van stikstofmonoxide in je lichaam, waardoor je bloedvaten ontspannen en het bloed de penis beter kan bereiken. De kruiden alleen zijn niet sterk genoeg om je erectieproblemen op te lossen, maar de combinatie met acupunctuur zorgt voor een natuurlijk evenwicht.
 3. Tot slot zal je zelf ook een aantal oefeningen moeten doen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld het trainen van je bekkenbodem spieren. Door bepaalde oefeningen gedurende de periode van je behandeling driemaal daags te herhalen, zorg je voor een duurzame oplossing van je erectieproblemen.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

1 Reactie op "Waarom Spedra Zo Lek is als een Mandje!"

 1. Normain Jamanika

  says:

  Beste Dhr. C. Coster,

  Ik was u artikel over erectiestoornissen aan het lezen omdat ik sinds kort bij mezelf tot ontdekking ben gekomen dat ik een erectiestoornissen hebt.
  Het is me al een paar jaar maar tot nu toe kon ik het wel handelen maar laatste jaar is het me een drama geworden wat het stijf houden betreft.
  Ik was allengs de huisarts geweest en die had mij door verwezen naar de Uroloog omdat ik een plas probleem had. Daar heb ik pillen voor gekregen en die werken goed. En met mijn prostaat was ook alles in orden.
  Alleen mijn probleem is nu dat ik totaal geen erectie meer kan krijgen tenminste ik krijg het niet stijf genoeg om te penetreren. Ik kom wel klaar maar met pijn en moeite.
  Ik had van de huisarts Sildenafil 50mg voorgeschreven gekregen en ik heb alle aanwijzingen gevolgd zoals er beschreven staat maar nu na 20 pogingen tot geen reactie maar dan ook helemaal niks. Ik had na een melding zelf een verhoging naar 100mg maar zelf dat mocht niks bate.
  Ik heb sinds vorige jaar mei het diagnose te horen gekregen dat ik chronisch ms heb en daar ben ik nu bij de revalidatiecentrum voor in behandeling. En ik weet dat mijn stoornis ook vanuit daaruit kan komen.
  Mijn vraag naar u is, is hier iets aan te doen dat ik weer een normale erectie kan krijgen want ik maak mij ontzettend veel zorgen om mezelf en ook puur omdat ik mijn vrouw tekort doe tijdens de vrijpartijen. Ook al zeg ze dat het goed komt merk ik toch de teleurstelling elke x.
  Wat kan ik hier aan doen. Welke cursus moet ik volgen want ik geloof niet meer in pillen.
  Hoop dat u mij een advies kan geven of helpen met mijn probleem.

  Met vriendelijke groeten Norm

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *