5 Vervelende Nadelen van Vimax Pillen + Hoe Het Werkt

Seks is allang geen taboe meer. Het is tegenwoordig een onderwerp waarover in de meeste gevallen vrijuit gesproken kan worden.

Seks is daarnaast ontzettend fijn en goede seks is dan ook iets wat je moet omarmen. Als het hebben van seks iets wordt wat je tegenstaat of verafschuwt, dan is er vaak meer aan de hand.

Wanneer dit bij een man gebeurt, kan het zomaar zijn dat hij te maken heeft met erectiestoornissen. Terwijl seks al tijden zeer bespreekbaar is, wordt het hebben van erectieproblemen vaak in de doofpot gestopt.

Mannen hebben het liever niet over hun erectieproblemen en hopen veelal dat de klachten vanzelf weer weggaan. Gaan de klachten niet vanzelf over, dan grijpen ze liever snel naar bepaalde wondermiddeltjes, zoals Vimax, dan dat ze gaan praten met een dokter.

Feit is echter dat deze reddingmiddeltjes in pilvorm vaak voor slechts een kortstondige oplossing zorgen, als ze überhaupt al helpen. Het probleem op de lange termijn wordt echter nooit volledig aangepakt, terwijl dit wel zou moeten gebeuren.

Om dit te laten gebeuren, moet er een algemeen besef komen dat erectieproblemen bij iedere man voor kunnen komen en dat het geen schande is om hier last van te ondervinden. Het bespreekbaar maken van het probleem kan ervoor zorgen dat mannen sneller op zoek gaan naar een oplossing voor de lange termijn.

Erectieproblemen en taboe: een onlosmakelijke combinatie

Erectieproblemen, veel mensen zullen erover gehoord hebben en ongeveer weten wat het betekent. Echter, omdat er een behoorlijk taboe rond het onderwerp hangt, weten veel mensen niet precies wat deze aandoening inhoudt.

Het argument dat erectieproblemen aantonen dat je een gedeelte van je mannelijkheid bent verloren, berust dan ook op onwaarheden. Dit soort uitspraken zorgen er echter wel voor dat de mannen die lijden aan deze kwaal er niet snel mee naar buiten zullen treden. In plaats van begrip, zorgen dit soort uitspraken en beweringen er juist voor dat het taboe rond erectieproblemen niet verbroken wordt.

Om dit taboe te doorbreken, moet een erectiestoornis een onderwerp worden waar zonder schaamte en lacherigheid over gesproken kan worden. Praten over seks of seksuele gevoelens is ook jarenlang niet geaccepteerd. Omdat mensen zich in hebben gezet tegen deze preutsheid en hebben aangetoond waarom seks bespreekbaar moet zijn, is het voor velen een onderwerp geworden waarover ze vrijuit kunnen en durven praten. Wanneer meer mannen openheid geven over deze aandoening, zal de erectiestoornis ook beetje bij beetje meer bespreekbaar worden. Het bespreekbaar maken van dit onderwerp zal de eerste stap zijn naar het sneller oplossen van erectieproblemen.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

De weg van de minste weerstand

Erectieproblemen horen dan wel bespreekbaar te zijn, dit is nog lang niet de realiteit. Naar de dokter gaan om je problemen te bespreken, is dan ook geen optie. Stel je voor dat iemand je ziet en vraagt waarom je op consult was! Om deze ‘schaamtevolle’ tocht naar de dokter of huisarts te voorkomen, kiezen veel mannen voor de snelste oplossing.

Een manier zou zijn om de plaatselijke drogisterij of apotheek te bezoeken. Zij hebben vaak libido verhogende en erectie stimulerende middelen te koop die niet louter verkrijgbaar zijn met een doktersvoorschrift. De werking van deze middelen valt echter te bezien. Daarnaast is naar een drogisterij of apotheek gaan vaak ook een te grote stap. Je wordt namelijk weer geconfronteerd met het feit dat het niet erg discreet is.

Lang leve het internet!

Het internet is daardoor al snel de beste vriend van veel mannen die op een discrete en snelle manier aan erectie en libido stimulerende middelen willen komen. Het internet biedt vele voordelen. Naast de discretie en veelal snelle levertijden, kun je namelijk ook rustig je gang gaan op het internet. Zo kun je dus zelf uitzoeken wat goed voor je is, zonder dat iemand je op de vingers kijkt. Echter, hoe verleidelijk dit ook klinkt, ga vooral niét zelf op het internet speuren naar eventuele middeltjes. Hiervoor zijn verschillende redenen.

the interweb

Het moge duidelijk zijn dat zelf doktertje spelen op het internet sterk af te raden is. De pillen en supplementen verkrijgbaar op het internet zullen in een enkel geval een positief effect hebben. Het is echter veel vaker zo dat dit niet het geval is. Een bezoek aan de dokter of kiezen voor een geheel natuurlijke aanpak om erectiestoornissen te verhelpen, is nog steeds de beste en verstandigste optie.

De beloofde werking van Vimax pillen

Eén van de supplementen die je op het internet tegenkomt als je op zoek bent naar libido verhogende producten, is Vimax. Vimax claimt dat de prestaties in bed drastisch verbeteren wanneer het product meerdere weken achter elkaar ingenomen wordt.

Daarnaast werkt Vimax lustopwekkend, krijg je een betere erectie en haal je meer genoegen uit seks als je deze pil slikt. Een groot voordeel van Vimax is dat de pil bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Volgens de makers is er daardoor geen kans op bijwerkingen. Vimax is samengesteld uit de volgende kruiden:

 • Vitamine E
 • Gingko
 • Ginseng
 • Cayenne peper
 • Saw Palmetto 45%
 • Haver extract
 • Rijstpoeder

Al deze ingrediënten zijn puur natuur. Daarnaast is in enkele onderzoeken naar voren gekomen dat sommige van de gebruikte kruiden een positieve werking kunnen hebben wanneer je last hebt van erectieproblemen of een laag libido.

Geen bijwerkingen met Vimax pillen? Een fabel!

Ondanks dat de makers van de Vimax pil beloven dat er geen bijwerkingen op zullen treden met het gebruik van Vimax, kan dit wel degelijk gebeuren. Het gebruik van bijvoorbeeld Saw Palmetto kan verschillende bijverschijnselen opleveren zoals:

 • Duizeligheid
 • Misselijkheid
 • Diarree
 • Constipatie
 • Krimpen van de prostaat

Deze mogelijke bijwerkingen maken het gebruik van Vimax uiterst onprettig en een goede reden om ermee te stoppen. Tevens hangt er een behoorlijk prijskaartje aan dit product. Voor de beste werking is het noodzakelijk elke dag minimaal één pil in te nemen. Voor een jaar dien je twaalf potjes aan te schaffen voor een prijs van 379 euro. Een behoorlijk hoge prijs voor een product waarvan de werking twijfelachtig is.

De oplossing: echt puur natuur

Als je erectieproblemen hebt en je wilt niet veel geld uitgeven aan dure medicatie of onbewezen wondermiddelen, dan is het verstandig om op de 100% natuurlijke oplossing over te stappen. Een van de belangrijkste stappen om de erectieproblemen tegen te gaan, is het aanpassen van het dieet. Slecht eten en overgewicht hebben een slecht effect op je hart en bloedvaten. Aangezien deze van groot belang zijn voor een goede erectie, is het van belang dat je deze in goede conditie houdt. Haal verkeerde vetten, zoals transvetten, zo veel mogelijk uit je dieet en vervang deze door veel groente en fruit. Matig daarnaast het gebruik van alcohol en je zult snel merken wat voor een positieve uitwerkingen goede voeding heeft op het krijgen van een erectie.

Gebruik afrodisiaca

Bij veel mensen draait hun maag al om als ze aan het woord ‘diëten’ denken. Er is echter een groot verschil tussen een streng dieet volgen en het aanpassen van ongezonde eetgewoontes. Als je eenmaal veel verse groenten, fris fruit en een gezonde portie noten en granen toegevoegd hebt, zal je merken dat het juist ontzettend lekker is om je eetgewoonten aan te passen. Daarnaast kun je het dieet wat spannender maken met het toevoegen van afrodisiaca. Afrodisiaca zijn lustopwekkende voedingsmiddelen. Deze voeding kan in zekere mate lust opwekken en het libido verhogen. De volgende producten staan bekend om hun lustopwekkende kwaliteiten:

 • Chocolade
 • Watermeloen
 • Avocado
 • Oesters
 • Granaatappel
 • Rode wijn

Healthy Heart

Dit zijn niet de enige afrodisiaca die je kunt vinden, het zijn echter wel voedingsmiddelen die vrij makkelijk toe te voegen zijn aan je dieet. Zorg er wel voor dat je het gebruik van rode wijn beperkt tot maximaal een glas per dag. Te veel alcohol zou juist weer schadelijk zijn, maar als jij het dieet makkelijker vol kunt houden omdat je elke dag lekker af kunt sluiten met een lustopwekkend glas rode wijn, dan is daar niets mis mee.

Het toevoegen van deze producten laat zien dat het volgen van een gezond dieet niet alleen goed is voor je lichaam, het is ook nog eens hartstikke lekker. Deze aanpak houdt je lijf in goede conditie en werkt tegelijkertijd perfect tegen een erectiestoornis. Vergeet dure middelen en ga je erectieprobleem op de natuurlijke manier te lijf!

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van erectieexpert.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met erectieproblemen via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook erectieproblemen aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Erectie Controle methode op completeerectiecontrole.nl.

1 Reactie op "5 Vervelende Nadelen van Vimax Pillen + Hoe Het Werkt"

 1. Nco

  says:

  Ik heb sinds de laaste tijd ook het probleem dat ik mijn pik niet meer stijf te houden.
  Ik ben 71jaar en ik vind dat ik maar een kleine pik heb, hij is slechts 6 centimeter, daar maak ik mij erg druk om. Kan dat ook een reden zijn?
  Gaarne een reactie

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *